Останні статті і огляди
Новини
Выбор материнской платы для платформы AMD
-
Qntality
neadekvato nachalnego
Данная ветка посвящена обсуждению материнских плат AMD
Прежде чем задавать вопрос, убедительная просьба ознакомиться с FAQ
Так же рекомендуются к прочтению:
процессоры AMD Phenom II Х2, Х3, Х4 (45nm).+FAQ
Выбор оперативной памяти (FAQ на первой странице)
Системы воздушного охлаждения + FAQ. Выбор, обсуждени
Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо
При обсуждении просьба соблюдать правила как Конференции, так и раздела матплат.
Кратко:
запрещены:
- фанатство
- флуд, в т.ч. ссоры и переходы на личности
- оффтоп не по теме (либо пользуйтесь тегом , но не увлекайтесь - оффтоп усложняет читабельность темы)
Игнорирование правил конференции наказывается
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
Прежде чем задавать вопрос, убедительная просьба ознакомиться с FAQ
Так же рекомендуются к прочтению:
процессоры AMD Phenom II Х2, Х3, Х4 (45nm).+FAQ
Выбор оперативной памяти (FAQ на первой странице)
Системы воздушного охлаждения + FAQ. Выбор, обсуждени
Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо
При обсуждении просьба соблюдать правила как Конференции, так и раздела матплат.
Кратко:
запрещены:
- фанатство
- флуд, в т.ч. ссоры и переходы на личности
- оффтоп не по теме (либо пользуйтесь тегом , но не увлекайтесь - оффтоп усложняет читабельность темы)
Игнорирование правил конференции наказывается
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
Востаннє редагувалось 08.08.2013 19:31 користувачем ukrtel, всього редагувалось 4 разів.
-
Andikho
Member
Вам в сегмент НЕDT, бо на масових платах лише один х16 слот буде, другий і третій, навіть якщо форматом х16, електрично в кращому випадку будуть х8.CMEPTb_HD: ↑ 08.02.2023 02:40з 2ма pci 4x16
-
Mixx
Member
Andikho
Я сподіваюся, що людина мала на увазі другий слот під звук/контроллери, для цього діла вистачить і умовних 4 ліній ген4 в слоті х16, 2 слота ген4 х16 на лініях від цп в принципі бути не може на мейнстрім залізі, більш того, виробники вже років з 8 як поховали крос/слі і жодною сучосною картою ці технології не підтримуються. Тож підійде будь-яка атх плата з середньго рівня системою живлення, або переглядати вимоги до заліза, ну або дууже сильно розширювати бюджет.
Я сподіваюся, що людина мала на увазі другий слот під звук/контроллери, для цього діла вистачить і умовних 4 ліній ген4 в слоті х16, 2 слота ген4 х16 на лініях від цп в принципі бути не може на мейнстрім залізі, більш того, виробники вже років з 8 як поховали крос/слі і жодною сучосною картою ці технології не підтримуються. Тож підійде будь-яка атх плата з середньго рівня системою живлення, або переглядати вимоги до заліза, ну або дууже сильно розширювати бюджет.
-
mult
Member
А в кого з виробників материнок найкращий, найменш проблемний біос і програмне забеспечення?
Не можу вибрати виробника
Не можу вибрати виробника
-
Mixx
Member
mult
ASUS, MSI
ASUS, MSI
-
Piter Cantrope
Member
mult
В ASUS зазвичай хороші UEFI, але кажуть що не дай бог поставити таку собі утиліту Armory Crate, бо це зло мерзенне))
В мене MSI, наче норм. Та зараз всі наче норм, головне Biostar оминати
В ASUS зазвичай хороші UEFI, але кажуть що не дай бог поставити таку собі утиліту Armory Crate, бо це зло мерзенне))
В мене MSI, наче норм. Та зараз всі наче норм, головне Biostar оминати
-
The_Rusik
Member
Piter Cantrope
А что не так с этим приложением?
У меня установлено, вроде ни каких проблем.
А что не так с этим приложением?
У меня установлено, вроде ни каких проблем.
-
Melofon
Member
Piter Cantrope
У меня тоже стоит и наоборот она очень удобная бо там собрано всё что нужно.
У меня тоже стоит и наоборот она очень удобная бо там собрано всё что нужно.
-
mult
Member
Piter Cantrope
Ну на реддіті за цю прогу у Асуса багато негативних відгуків.
В принципі в основному негативні відгуки на всі такі проги від усіх виробників, що Мsi що інші.
Я в принципі і схиляюсь або Асус або Мsi, поки не вирішив остаточно
Ну на реддіті за цю прогу у Асуса багато негативних відгуків.
В принципі в основному негативні відгуки на всі такі проги від усіх виробників, що Мsi що інші.
Я в принципі і схиляюсь або Асус або Мsi, поки не вирішив остаточно
-
Piter Cantrope
Member
mult От власне, теж бачив ці відгуки.
The_Rusik Melofon Наразі в мене нема плати Асус в десктопі, тому не можу сказати. Є ноут Asus Vivobook pro M6500re, і там це все було по дефолту, але вже стоїть "убунту", тому так і не покористувався і не відчув що воно і як)
Просто багато пишуть поганого про цей увесь софт типу Armory Crate і т.д. От в обговоренні однієї з останніх новин на нашому форумі теж негативні відгуки про ці утиліти:
viewtopic.php?t=267878
The_Rusik Melofon Наразі в мене нема плати Асус в десктопі, тому не можу сказати. Є ноут Asus Vivobook pro M6500re, і там це все було по дефолту, але вже стоїть "убунту", тому так і не покористувався і не відчув що воно і як)
Просто багато пишуть поганого про цей увесь софт типу Armory Crate і т.д. От в обговоренні однієї з останніх новин на нашому форумі теж негативні відгуки про ці утиліти:
viewtopic.php?t=267878
-
terminahtor
Member
ASUS only. Тільки за винятком їх Armory Crate.mult: ↑ 08.02.2023 08:19А в кого з виробників материнок найкращий, найменш проблемний біос і програмне забеспечення?
Мдам-с, цей шмат протухшого гівна, мало того, що збирає купу телеметрії, збільшує латенсі памяті, значно погіршує час кадру, і в цілому FPS знижує, приводить до статерів, фоном грузить проц, так ще й її видалити практично неможливо. Це єдина програма(хоча це цілий комплекс bloatware), для видалення якої треба качати і ставити окрему програму. Треба бути конченим мазохістом і геть начхати на свою цифрову гігієну, щоб таке собі встановити на ПК.Melofon: ↑ 09.02.2023 05:22У меня тоже стоит и наоборот она очень удобная бо там собрано всё что нужно.
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Не устанавливайте, заставляют?Piter Cantrope: ↑ 10.02.2023 21:32Просто багато пишуть поганого про цей увесь софт типу Armory Crate
Вентиляторы можно настроить из UEFI. Везде, даже у ASRock.
-
Melofon
Member
штаterminahtor: ↑ 10.02.2023 21:48мало того, що збирає купу телеметрії, збільшує латенсі памяті, значно погіршує час кадру, і в цілому FPS знижує, приводить до статерів, фоном грузить проц
-
terminahtor
Member
Дивись не всцись Мені лінь зараз переривати купу скрінів з пруфами, вже одному доводив, всеодно не переконаю.
-
Melofon
Member
Постараюсьterminahtor: ↑ 11.02.2023 21:56Дивись не всцись
-
Ramiras
Member
Здравствуйте!подскажите пожалуйста Материнскую плату к процессору 5800х3д в ценовой категории до 7к грн +-.
Стоит ли вообще переплачивать за неё.
На материнку хочу поставить минимум дд4 3600 скорость с хорошими таймингами,с опцией разгона
И по возможности настройка андервольтинга вбиосе,что бы это делать не вручную
Еще посматриваю на 7600х проц,по возможности тоже хочу узнать какая будет лучше мать под дд5
На материнку хочу поставить минимум дд4 3600 скорость с хорошими таймингами,с опцией разгона
Еще посматриваю на 7600х проц,по возможности тоже хочу узнать какая будет лучше мать под дд5
-
Timedemo
Member
ASUS TUF Gaming B450M-Pro IIRamiras: ↑ 12.02.2023 17:21 Здравствуйте!подскажите пожалуйста Материнскую плату к процессору 5800х3д в ценовой категории до 7к грн +-.
Asus TUF Gaming B550M-Plus
-
CMEPTb_HD
Member
різниця в збірці Tuf b550(мамка.озу.проц.бп) 10к це тупо майже добу лвл по am5(тупо ддр 5 і сокет ам5 и опера балістік з таймами в 40)Mixx: ↑ 08.02.2023 03:35 CMEPTb_HD
Якщо з нуля дивитесь на 5800х3д, краще передумайте і беріть ам5, 7600х вже сильно дешевший за 3дшку і трохи швидший, материнку на ам5 можна брати будь яку, просто обираєте улюбленого виробника і дивитесь на 2-3 найдешевші варінти, всі по живленню легко видадуть 150+вт на проц, та і поснащенню умовні прайм на б650 можуть буди кращими за стрікси для ам4, пам'ять 6000експо36 вже теж подешевшала, я до чого, по грошам вийде одне на одне +-, але швидше і з потенціальною можливістю гарного апгрейду, бо це АМД. Максимум на ам4 вже зараз слабший за саму базову модель ам5, там є сенс тільки, якщо залізо на руках, або потрібно зібрати максимально дешево пк на тут і зараз (наприклад дешеву б450+5600 без х з відяхою 3050-3070 і сидіти років 5 на цьому комплекті без апгрейдів).
мамка msi... але плата так собі бо вона не Е і там не має pci5.. це один аспект який мене тримає від ам5, просто космічна вартість на норм плату.. коли вона дорожче проца
бп є, корсар кіловатний
3050-3070 лісом, я на 3080 та с коса дивлюсь
-
Pytnik
Member
Друзі, в мене комп х мамкою Gigabyte 970A-DS3P FX. Проц FX 8320, памяті 16 Гб.
Я так розумію, що в цієї мамки мережева плата на 100 Мб, правильно?
Якщо я куплю мережеву плату на 1 000 Мб, вона ж буде мені видавати 1 Гб швидкості, при умові, що провайдер не буде різати?
А то наразі при всих налаштуваннях швидкість 500 - 600 Мб. Це на закачку. А на віддачу, вчора до 100 Мб, сьогодні від сотки відірвалась, але не вище 110 Мб ніяк не може віддати.
Я так розумію, що в цієї мамки мережева плата на 100 Мб, правильно?
Якщо я куплю мережеву плату на 1 000 Мб, вона ж буде мені видавати 1 Гб швидкості, при умові, що провайдер не буде різати?
А то наразі при всих налаштуваннях швидкість 500 - 600 Мб. Це на закачку. А на віддачу, вчора до 100 Мб, сьогодні від сотки відірвалась, але не вище 110 Мб ніяк не може віддати.
-
Signature
Member
Там гігабітна мережаPytnik: ↑ 20.02.2023 12:23 Я так розумію, що в цієї мамки мережева плата на 100 Мб, правильно?
-
Pytnik
Member
Ось що в мене показує.
https://fex.net/uk/s/nmbcvad
https://fex.net/uk/s/nmbcvad