World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Mad Dog
Member

Повідомлення

rage11: 12.01.2023 15:33 мало что поменялось
Спробуй хоч іноді вимикати танчики. :gigi:

Зараз це взагалі якась інша гра. Арта та і багато чого іншого вже не дамажитить. Якісь велосипеди добавили. Ще й з танків кудись зникла частина обладнання. Корупція і в іграх? :lol:
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

Mad Dog: 13.01.2023 16:50Зараз це взагалі якась інша гра.
Мелкие изменения :) Я ожидал что будет во много раз больше отличий :gigi: Последний раз активно играл в 14\15, и на десяток боев заходил где-то в 17 :shuffle:
Ser_PIRAT
Member

Повідомлення

Всім доброго дня. Після річної перерви звову хочеться в танки) Хто знає, на макбук про 13 з М1 я зможу грати (версія 8/256)? Чи він занадто слабкий?
Patruletz
Member

Повідомлення

prosha_evolist
прокачати якісь цікаві танки та їх модернізацію, і можна грати чисто по вечерам для розслабону. Ну ще як варіант знайти клан без обовязків, привозиш кубіки і користуєшся клановими резервами.

Ser_PIRAT
вроді як вспливала інфа що з підтримка мак ос буде завершена.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

Patruletz: 13.01.2023 19:12можна грати чисто по вечерам для розслабону
Та я на лоулвл т-127 кайфонув :D Скоріш за все або покатаю все що є в ангарі, та з того буду катати чисто фанову техніку, або оберу якусь нову гілку для прокачки, щоб все згадати та нові приколи зрозуміти :)
Ну ще як варіант знайти клан без обовязків
З оверів вигнали як бачу :shuffle: Якщо буду довго грати, то можливо так і буде :)

Відправлено через 1 хвилину 13 секунд:
Дуже радує що (судячи по нікнеймам та чату) багато наших та нема русні.
Patruletz
Member

Повідомлення

prosha_evolist
ну нові приколи це прога 65 італійська ст, гілці вже дофіга років і механіка дозарядки у багатьох є, але у італійців реальзація краще.

також тт чехів вз55 нормальне коритце з барабаном на 2 снаряди, кд 20сек, 2 сек між пострілами.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

Patruletz
:up:
Bender911
Member

Повідомлення

Ser_PIRAT: 13.01.2023 18:41 Всім доброго дня. Після річної перерви звову хочеться в танки) Хто знає, на макбук про 13 з М1 я зможу грати (версія 8/256)? Чи він занадто слабкий?
Я граю на Air M1, все на мінімум і тяне норм.
Saffa
Member

Повідомлення

Оставте уже этот картофельный труп. Пусть гниёт. Не захожу уже лет 5. Один раз только товарищу установил,проверил,что работает и вышел нафиг.
злый пэс
Member

Повідомлення

народ здорова.
шо то может быть, у человека не открывается картошкин магазин в клиенте и укрепы. впн я ему сделал, пофиг. я шото прям такой сижу не хорошо себя чувствую, не могу понять шо да как
Patruletz
Member

Повідомлення

злый пэс
впн безполезен, так как на сайте в профиле указана страна пользователя, ты можешь открыть хоть с Панамы, но при логине на сайте, или при входе в клиент будет валюта той страны что прописана в профиле.

Это защита прописана уже давно, что бы не пользовали Турцию и подобные страны.
злый пэс
Member

Повідомлення

Patruletz
Признателен за урок

думаю разберусь
Hells Angels
Member

Повідомлення

качай файл що чистить кеш не поможе ставиш новий клієнт.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

А что за чертежи? :spy:

Хелкат все так же топчик, но все так же не хватает бк :gigi:
Hells Angels
Member

Повідомлення

prosha_evolist
з ключом універсальний, ще є національні, також ці національні зформовані по групам, типу союзники в світовій. Фрагмент танку 10р відкривається за 12 унів + 7 нац, холявні фрагменти картопля дає за денні задачки, вони відкривають в основному пісок.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

Hells Angels
Нічого не зрозумів, можна просто забити на це? :gigi:
Hells Angels
Member

Повідомлення

prosha_evolist
ця хрінь дає можливість відкрити 10, пройшовши 9 на пряму.. типу прокачав 9-ці модулі що ведуть до 10, а саму десятку відкрив кресленнями.

он патруль такою фігнею відкриває 10.. там десь скрін валяється з 5 топами на акку з нулем боїв :lol:
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

Hells Angels: 14.01.2023 16:58типу прокачав 9-ці модулі що ведуть до 10, а саму десятку відкрив кресленнями.
Тепер ясно, в мене ще 50к треба до відкриття т57, це типу можна репу+креслення?
з 5 топами на акку з нулем боїв :lol:
Це як? донат?)
Patruletz
Member

Повідомлення

Hells Angels
да можна й через рандом качатись, там десь 560 х5 валяється, але то вже не так весело :laugh:

Отправлено спустя 14 минут 58 секунд:
prosha_evolist: 14.01.2023 17:22Це як? донат?)
майже, донат лише на перевод досвіду з танків у вільний, коли "акція" 1 до 40.
А так в основному катав режими і накоплював вільний досвід, клан часто включає фарм срібла та вільного, включав ще свої резерви і катавсь в Лінії фронту, Натиску і Аркаду коли запускали на НГ.
за 5 днів що катав аркаду нормально підняв срібла та вільного.
спойлер
Зображення
imag com
Hells Angels
Member

Повідомлення

Patruletz: 14.01.2023 17:40там десь 560 х5
це взагалі крута штука, х5 без прописки до танку, якщо гугл правильно підказує то 75шт коштують 25 євро, нормально так прибарахливсь :gigi:
prosha_evolist: 14.01.2023 17:22Це як? донат?)
це задротство, жалко статистику Натиску прибрали, там він нормально так пішов у відрив, за місяць злишком овер 2к боїв :lol: :lol:
Відповісти