такси от 5 элемента с Миллой Йовович. садишь Миллу на ебр красишь в желтый и таксуешь засвет.Patruletz: ↑ 07.12.2022 20:42омг, це що треба курити щоб зробити такий стиль
Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks (часть 4)
-
rage11
Member
-
Patruletz
Member
да я знаю що це відсилка до фільму.rage11: ↑ 27.12.2022 10:19такси от 5 элемента
немає ебра, да і бажання рандома немає, акк чисто по приколу роблю
-
Sanьka
Member
Отримав і я АМБТGrava: ↑ 07.12.2022 18:17Мне АМБТ выпал, откатал 11 боев. Г
Відкатав 35 боїв
Тунг хороший, навіть досить хороший.
Щодо броні...... її дуже мало. А інколи навіть якийсь іс6 на бб пробиває прямо в лоб башти. Броня АМБТ це більш як бонус ніж щось стабільне.
Але гововне інше. Я порівняв зі своїм Прожетто 46.
І тут просто небо і земля. АМБТ - годний танк, але Прога46 це квазімега імба. Там не тільки краще нагібати, там це робити в рази комфортніше і легче.
Просто на розслабоні, в той час як АМБТ вимагає постійного контролю барабану, оцінки ситуації і тп, кожен промах на АМБТ - це боляче для дпму.
Прога також більш універсальна, завдяки динаміці і швидкості.
Тим не менше АМБТ став 2гим улюбленим прем танком після Проги46 і одним із 3 самих улюблених танків у грі (Прога46/ ЛеоПТА/ АМБТ)
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Привет олдам
На главной ютуба всплыло видео с танками, аж ностальгия появилась, захотелось поиграть даже
Сейчас играбельно? Что поменялось за последние лет 5-7?
Знаю что только перенесли нас на EU регион 
Что там по 10ткам е100\лео1\ис7\бат25\фош155 и по 8кам премам яга8.8\ис6\амх сдс ?
На главной ютуба всплыло видео с танками, аж ностальгия появилась, захотелось поиграть даже
Сейчас играбельно? Что поменялось за последние лет 5-7?
Что там по 10ткам е100\лео1\ис7\бат25\фош155 и по 8кам премам яга8.8\ис6\амх сдс ?
-
rage11
Member
prosha_evolist мало что поменялось, добавили новых танков с функцией нагиб за бабло.
-
Patruletz
Member
вже не вийде в 3 фоша кошмарити всю тіму ворогівprosha_evolist: ↑ 11.01.2023 15:40фош155
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Patruletz
Барабан отобрали?
Даже на eu сервере все такое же постоянное стоялово\турбо-сливы?rage11: ↑ 12.01.2023 15:33мало что поменялось
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Ні спиляли розкид/зведення і точність. Колись хоч попадало, а тепер ...prosha_evolist: ↑ 12.01.2023 17:06 Patruletz
![]()
Барабан отобрали?
Даже на eu сервере все такое же постоянное стоялово\турбо-сливы?rage11: ↑ 12.01.2023 15:33мало что поменялось
Так само і зливи і турбо.
Трохи броню поправили і не всі танки навиліт пробиваються. Навводили імб нових.
Поправили видимість. Тепер буває світляк-кусти рішають.
-
rage11
Member
ничуть не лучше, причем только один сервер с вменяемым пингом. меня игра что то под разочаровала, сделаю наверно передышку.prosha_evolist: ↑ 12.01.2023 17:06Даже на eu сервере все такое же постоянное стоялово\турбо-сливы?
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Ясно, спасибо
А что по модпакам сейчас? Вижу protanki есть
Відправлено через 1 годину 24 хвилини 49 секунд:
Как мог забыть.... Арта нормально поживает?
А что по модпакам сейчас? Вижу protanki есть
Відправлено через 1 годину 24 хвилини 49 секунд:
Как мог забыть.... Арта нормально поживает?
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
А шо були якісь сумніви з цього приводу ?
Отправлено спустя 8 минут 33 секунды:
Ну а так як завжди. Тільки шо з АМБТ з 6 пострілів метрів зі 100 тільки 1 раз пробив з уроном Сомуа.
-
Bender911
Member
Pathfinder
rage11
Ви як ото діди - "раньше було лучче"
Все там норм з боями як і раніше.
Я навпаки на прогі 46-й вперше зіграв бій з 9 фрагами. Тяжі як пазік або тайп на генеральном дуже комфортно тримають бронею.
АМБТ поки не зацінив нормально.
Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
До речі про арту - як на мене, її дуже порізали. Так і не пройшов на ній ЛБЗ.
rage11
Ви як ото діди - "раньше було лучче"
Я навпаки на прогі 46-й вперше зіграв бій з 9 фрагами. Тяжі як пазік або тайп на генеральном дуже комфортно тримають бронею.
АМБТ поки не зацінив нормально.
Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
До речі про арту - як на мене, її дуже порізали. Так і не пройшов на ній ЛБЗ.
-
rage11
Member
Bender911 основное что мне не нравится, что игра мешает играть, всякими способами не дает нанести урон, непопаданиями непробитиями и тд. ну и наделали новых гимноимьб. там куча и других минусов, но все вместе уже достало. когда делаешь паузу от танков, освобождается куча времени и энергии 
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Привет, много лет не виделись
В общем немногое поменялось, да. Но куча новой непонятной фигни, типа "в казну поступило", резервы и тд... И почему-то у всех уроны низкие в бою
- спойлер
В общем немногое поменялось, да. Но куча новой непонятной фигни, типа "в казну поступило", резервы и тд... И почему-то у всех уроны низкие в бою
-
Patruletz
Member
prosha_evolist
прикол арти не в уроні, а в стані що вона дає, постав стокове і зрозумієш всю суть
прикол арти не в уроні, а в стані що вона дає, постав стокове і зрозумієш всю суть
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Patruletz
Ну я понял
Просто это уже не то пальто...
upd:
Ох и без экипажа весело
Снова немного вопросов
- Что за нашивки?
- Хранилище кредитов? Это типа капает бонус от основного дохода и потом поступает на основной счет?
- Жетоны?
- Полевая модернизация как я понял за свободный опыт?
- Боевой пропуск?
Фарм на прем8 вроде лучше стал
е100 на голде все еще хорош 
Ну я понял
upd:
Снова немного вопросов
- Что за нашивки?
- Хранилище кредитов? Это типа капает бонус от основного дохода и потом поступает на основной счет?
- Жетоны?
- Полевая модернизация как я понял за свободный опыт?
- Боевой пропуск?
Фарм на прем8 вроде лучше стал
-
rage11
Member
за обычный опыт, снимаешь галочку "ускоренное обучение экипажа" и вперед, хотя там почти все функции бесполезные.prosha_evolist: ↑ 13.01.2023 11:56 Полевая модернизация как я понял за свободный опыт?
-
Bender911
Member
Зате другий слот для обладнання проапгредити можна. Тому є сенс прокачать.rage11: ↑ 13.01.2023 12:28за обычный опыт, снимаешь галочку "ускоренное обучение экипажа" и вперед, хотя там почти все функции бесполезные.prosha_evolist: ↑ 13.01.2023 11:56 Полевая модернизация как я понял за свободный опыт?
Відправлено через 6 хвилин 43 секунди:
1 - так.prosha_evolist: ↑ 13.01.2023 11:56
- Боевой пропуск?
Фарм на прем8 вроде лучше стале100 на голде все еще хорош
![]()
2 - той що зараз короткий по часу, не реально встигнути, а звичані пропуски норм спосіб нафармити собі екіпаж та прокачаного обладнання. 3500 голди не жалко за це.
-
Patruletz
Member
звичайний пропуск 2500, а зараз премканістра як бонусомBender911: ↑ 13.01.2023 13:113500 голди не жалко за це.
має сенс лише на прем8 та танках на котрих постійно граеш, дає можливість трішки підняти одні парамерти, також 2 варіант обладнання. Робиш там лт під пасивний засвіт на одному обладнанні, а на активний на іншому, і просто попавши на якусь карту вибираєш потрібне. Але є танки де воно одне і сенсу качати модернізацію майже немає.prosha_evolist: ↑ 13.01.2023 11:56Полевая модернизация как я понял за свободный опыт?
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Ну я +- так и планировал если буду таки долго игратьPatruletz: ↑ 13.01.2023 13:42має сенс лише на прем8 та танках на котрих постійно граеш, дає можливість трішки підняти одні парамерти