Yalg: ↑
04.01.2023 16:39
Правда эффективность на миллиард транзисторов продолжает падать.
Ну й байдуже, головне продуктивність на долар та продуктивність на ват. А ще продуктивність на кілограм та продуктивність на літр для сучасних відях досить актуальна. Ну і продуктівність на одне ядро Cuda значно зросла, що дуже непогано.
3080 12гб бу + новий бп. Або 4070ти без зміни бп, якщо коштуватиме до 40к(цілком реально, враховуючи що в півтора рази дорожча 4080 вже на хотлайні до 55к прокльовується). Грати то хочеться
3080 12гб бу + новий бп. Або 4070ти без зміни бп, якщо коштуватиме до 40к(цілком реально, враховуючи що в півтора рази дорожча 4080 вже на хотлайні до 55к прокльовується). Грати то хочеться
Ну якщо ви АМД не розглядаєте, то платіть , а так 7900хт без зміни бп . Яка роздільна здатність? І що у вас за бп ?
Ну якщо ви АМД не розглядаєте, то платіть , а так 7900хт без зміни бп . Яка роздільна здатність? І що у вас за бп ?
Не знаю де можна взяти безкоштовну карту від амд, але навіть найпотужніша з них мене не влаштує по продуктивності
1080р, граю в 1440р + dlss, або dldsr в 1620р, де немає dsr
Бп deepcool da500. До 450 тримає без проблем, але 11400 на 125ватт в тандемі з 3080 на 350 це вже занадто. 4070ти все ж 110-130ватт дасть зекономити.
fuksa: ↑
04.01.2023 21:30
Сейчас бы брать в пример какую-то поделку, не понятно зачем вообще взятую для тестов. Там где 4090 спотыкается до 20 - остальные лежат почти в нуле. Это вовсе не показатель, но зато какой благоприятный повод дабы налить жидкого на вентилятор.
Производительность новых зеленых и красных существенно выше их же предшественников и по стоимости они дешевле. К примеру 4070ti может обходить 3090ti (в shadow of the tomb raider), а в играх с включенным РТ только увеличивать отрыв, не говоря уже о DLSS 3, которая нагенерит кадров и оставит предидущее поколение далеко позади. Надеюсь напоминать о стоимости 3090ti не нужно.
Ваш порыв, да в нужное русло: "мой заработок должен быть как минимум в 2 раза выше!"
Я могу купить 4090, но зачем? Они не позволяет с лучами играть на 4к телеке или мониторе, без лучей быстрее, но не так, чтобы сильно. А Хуанг запретил в SLI ставить карты как раньше, если было бы можно, я бы наверное плюнул и попробовал 2х 4090 в SLI, но тут уже ограничения по количеству слотов, они сейчас 3 сортовые все идут, как 2 штуки поставить неясно.
yupi: ↑
04.01.2023 22:35Alex_Lord
Действительно. Заплати х2, чтоб получить +10-15% фпс в 2к. Л - логика
Как там мне выше сказали,не можешь позволить себе - найди вторую работу, а не можешь все в "предтоп" то не бери карту за 1200 баксов.
Еще бы пенек+3070 сказали норм вариант , ей Богу насмешили
fuksa: ↑
04.01.2023 21:30
Сейчас бы брать в пример какую-то поделку, не понятно зачем вообще взятую для тестов. Там где 4090 спотыкается до 20 - остальные лежат почти в нуле. Это вовсе не показатель, но зато какой благоприятный повод дабы налить жидкого на вентилятор.
Производительность новых зеленых и красных существенно выше их же предшественников и по стоимости они дешевле. К примеру 4070ti может обходить 3090ti (в shadow of the tomb raider), а в играх с включенным РТ только увеличивать отрыв, не говоря уже о DLSS 3, которая нагенерит кадров и оставит предидущее поколение далеко позади. Надеюсь напоминать о стоимости 3090ti не нужно.
Ваш порыв, да в нужное русло: "мой заработок должен быть как минимум в 2 раза выше!"
Я могу купить 4090, но зачем? Они не позволяет с лучами играть на 4к телеке или мониторе, без лучей быстрее, но не так, чтобы сильно. А Хуанг запретил в SLI ставить карты как раньше, если было бы можно, я бы наверное плюнул и попробовал 2х 4090 в SLI, но тут уже ограничения по количеству слотов, они сейчас 3 сортовые все идут, как 2 штуки поставить неясно.
Почему же неясно, ясно вполне. А так, с лучами, сколько вам ннадо?
yupi: ↑
04.01.2023 22:35Alex_Lord
Действительно. Заплати х2, чтоб получить +10-15% фпс в 2к. Л - логика
Как там мне выше сказали,не можешь позволить себе - найди вторую работу, а не можешь все в "предтоп" то не бери карту за 1200 баксов.
Щось не в'їжджаю, чому ЦП який видає 60+фпс не підходить карті яка видає ті ж 60+ фпс . Ясне діло що один з двух за різних сценаріїв завжди буде затримувати іншого
Щось не в'їжджаю, чому ЦП який видає 60+фпс не підходить карті яка видає ті ж 60+ фпс . Ясне діло що один з двух за різних сценаріїв завжди буде затримувати іншого
Ну разные игры и программы требуют разное количество ядер и его мощностей, добавляют к этому криворукость разрабов .
Volodya811: ↑
04.01.2023 19:22
Повністю підтримую. Незнаю, може стримаю себе і дочекаюся наступного покоління карт від Інтел. Від АМД і Нвідіа чекаю вже два роки нормальних цін, а вони і далі хочуть грати в дуополію і грабувати споживачів.
А AMD та NVidia чекають, що ви знайдете, врешті, нормальну роботу та припините звертати увагу на ціни
Не бачу логіки? Ви пропонуєте українцям "міняти роботи", щоб легше було оплачувати завищені ціни монополістам? І при цьому, вимивати валюту з країни під час війни більшими темпами?
Вчіться цінувати роботу та зароблені гроші. Як це роблять на Заході. Там грошима ніхто не кидається. І це правильно. Повага має бути і до себе.
П.С. Це на росії модно "понти", коли сидиш в задрипаній і вбитій квартирі, зате 4090 купив у кредит і понтуєшся на форумі. І при цьому, 4090 працює в парі з процесором i5-4670
Alex_Lord: ↑
04.01.2023 22:39
ой вей, і нахіба таке писати? з багатої сім'ї мабуть?
по факту 11400 від 13900 (за всі грощі) буде відставати десь на четверть у 2к, що наче як багато, але це відставання буде у кейсах де кадрів буде вже доволі багато (https://www.techpowerup.com/review/inte ... 0k/19.html)
таким чином надшвидкий проц вам може стати у нагоді тільки для високочастотного геймінгу (явно не 4к) або всілякі ММО, де багато проца не буває
Была бы у этой карты цена в ритейле 600 долларов, даже 650, я бы ее рассмотрел к покупке. Цены выросли, все дела. Но кожанка, тупо поднял за два поколения цены на **70 карты с 450 (а до этого 380) долларов до 850 (или 1к евро в Европе). Это не лезет уже не в какие ворота, и я надеюсь что они там получат свой худший квартал, а потом и худший год за десятилетие или два.