Ozymandij: ↑
23.12.2022 16:20
Уже давно пора порт живлення переносити на протилежну сторону, а не цієї ідіотією займатися
Тоді довжина кабелю упаде до 10см (якщо БП зправа від материнки) до 20см (якщо знизу)
І тоді кількість корпусів, куди вліз би цей гіпопотам, суттєво зменшиться.
З чого би це? мікро АТХ мамка і спокійно влізе кабель навіть якщо там нема вирізу в корпусі.
Не забувай що між портом в такому випадку і корпусом ще 3 см мінімум.
Вставляєш кабель в відяху- а тоді відяху пхаєш в мамку
ДядяСаша: ↑
23.12.2022 18:28
Чим більше падіння фсп тим кращий ефект трасування? В кого є можливість потестить ігри з підтримкою трасування, хотілося б знати думку, які тайтли краще виглядають з RT?
Хороший вопрос, надо будет как ни будь сравнить.
Из простых примеров у меня есть только Quake 2, если запускать без DLSS но с лучами то да тени от обсчитываемых объектов рендерятся с более заметным цифровым шумом чем при активации DLSS.
Но это может быть так же связано с тем что сама DLSS на уровне рендера изображения подавляет шумы.
Знаете перед покупкой стоит ознакомиться с ттх девайса и его потреблением ) если оно Вас не устраивает, то зачем брать? )) Шнурками можно избавиться от той свинофермы что вам продемонстрировали )) а по поводу потребления, так это ещё цветочки, вон скоро топчики rtx 5000 дадут прикурить ))
вы либо не поняли о чем я либо я не правильно сформулировал свой вопрос.
Объясню что я имел в виду.
"настоящий" 12VHPWR кабель передает данные о необходимых силах тока на блок питания и получает их обратно на карту. "переходник" в виде кабеля всегда будет передавать на карту максимально допустимую силу тока. Это если совсем простыми словами.
Shaolin_Style
видимо таки возникло недопонимание, в плане эстетики и работы устройства на разных перехо_кабелях.. к сожалению таки не довелось пощупать ещё 40_ю своими руками поэтому даже заинтригован, какие силы тока будут на шнуре, перезоднике и каком нибудь условном бп с полной поддержкой PCIe Gen5
Насправді дуже тупий принцип "чим потужніше - тим дорожче". Так скоро карти будуть коштувати по 5000 баксів за мінімальну конфігурацію і хто їх буде купляти? Що не кажіть, але Хуанг дуже жадібний барига. І не треба мені казати що це бізнес. Бізнес бізнесу різниця.
СО конечно монстрическая, но вершина эволюции будет в Титан RTX Ada ))
Shaolin_Style: ↑
23.12.2022 18:49"настоящий" 12VHPWR кабель передает данные о необходимых силах тока на блок питания и получает их обратно на карту.
Нет, это БП передает по двум сигнальным контактам код доступной мощности, видеокарта их читает и должна придерживаться этих рекомендаций. Там есть ещё два сигнальных контакта, но они будут реализованы в нативных АТХ 3.0 БП, которых надо ещё дождаться, и вряд ли эти функции будут реализованы везде, по стандарту они опциональны.
Сidonix: ↑
23.12.2022 19:56
Насправді дуже тупий принцип "чим потужніше - тим дорожче". Так скоро карти будуть коштувати по 5000 баксів за мінімальну конфігурацію і хто їх буде купляти? Що не кажіть, але Хуанг дуже жадібний барига. І не треба мені казати що це бізнес. Бізнес бізнесу різниця.
+1 виробництво чіпи + сировина = 15-30 долл + 15-50 долл обв'язка = 30-80долл, звідки 400-2000 не знаю Це мабуть те саме що у нас ціна на національні ресурси.
ДядяСаша: ↑
23.12.2022 18:28
При увімкненні трасування променів фпс у кіберпанку просідає приблизно на 52% у 4090 і на 46% у 4080/3090. Може це одиничний випадок, гра крива.
В інших іграх там менші просадки, але не так виглядає смачно гра після увімкнення RT.
Ну, звісно це я протестив у ютубі.
Хотів спитати у власників серйозних ВК, чи насправді, це так.
Чим більше падіння фсп тим кращий ефект трасування? В кого є можливість потестить ігри з підтримкою трасування, хотілося б знати думку, які тайтли краще виглядають з RT?
Дійсно просадки значні. 2042 наприклад 180+ к/с без трасування і 130+ к/с з трасуванням. Це без длсс. Кіберпанк взагалі 140+ к/с проти 40-50. Це так в двох словах. Субєктивно мені більше подобається картинка без трасуванням. Тому я в жодну гру не граю з трасуванням. З трасуванням більш насичені, я б навіть сказав "хімічні" кольори і якось так би мовити пікселі видні! не знаю як описати. Корче мені не подобається ефект трасування
Shaolin_Style: ↑
23.12.2022 18:49
"настоящий" 12VHPWR кабель передает данные о необходимых силах тока на блок питания и получает их обратно на карту. "переходник" в виде кабеля всегда будет передавать на карту максимально допустимую силу тока. Это если совсем простыми словами.
Вы или троль, или ничерта в схемотехнике не понимаете)
мене більше цікавить чи можна закрити кришку корпуса і не повигинати кабелі?
Легко. В корсаре 7000 например. Там 5см запаса нужно под сраный торчащий переходник. Итого получается, что если карта 150, как эта, корпус должен вмещать 190-200 башню, чтоб тупо закрыться с такой картой и переходником. Корпус на фото не закроется без перегибов проводов
Ozymandij: ↑
23.12.2022 16:20
Уже давно пора порт живлення переносити на протилежну сторону, а не цієї ідіотією займатися
Тоді довжина кабелю упаде до 10см (якщо БП зправа від материнки) до 20см (якщо знизу)
І тоді кількість корпусів, куди вліз би цей гіпопотам, суттєво зменшиться.
"В эти обертки помещается только гувно. Нанять еще х-надцть технологов гувна!"
DuckRider
Никто не обещал совместимость с любым кузовом, у кого мелкий кузов пусть берёт соответствующую карту.
У правильных пацанов вообще карты стоят вертекально с фуллкаверами
Vpupkin: ↑
23.12.2022 23:49DuckRider
Никто не обещал совместимость с любым кузовом, у кого мелкий кузов пусть берёт соответствующую карту.
У правильных пацанов вообще карты стоят вертекально с фуллкаверами
Ну вообще-то кейсов таких оч мало, им нужно было сделать Г-обратный коннектор в переходнике. А правильные пацаны вовсе не правильные из-за райзера
Буквально вчора поміняв свою 3080ti TUF на цю ROG Strix 4090. Перше враження - це перша карта, якій абсолютно не потрібний розгін. Поки цяцька нова навіть страшно, так чисто по приколу поставив в Afterburner +500 по пам'яті і +100 по ядру. Power Limit не піднімав.
Перше враження по Cyberpunk. На розігнаній 3080ti з DLSS Quality 3440x1440 і з деякими налаштуваннями графіки не на максимум було 55-60fps.
Зараз з настройками всіма на Ultra + DLLS Quality упирається в 100 FPS G-Sync зі споживанням десь 350 W. Без DLSS дає 60-65 FPS, зжирає 450+ W
UPD. Бeз V-Sync 115 FPS / 395 W
Дроселі доволі чути на відкритому стенді, у корпусі перевірю, повинно бути тихіше.
Сidonix: ↑
23.12.2022 19:56
+1 виробництво чіпи + сировина = 15-30 долл + 15-50 долл обв'язка = 30-80долл, звідки 400-2000 не знаю Це мабуть те саме що у нас ціна на національні ресурси.
А Вы думали, тысячи людей учавствующих в разработке, доллжны отдать продукт по себестоимости?
Винду вообще можно скопировать, а ее падлы продают по 100 баксов. вот негодники.
Відправлено через 3 хвилини 39 секунд:
momart: ↑
24.12.2022 02:46
Буквально вчора поміняв свою 3080ti TUF на цю ROG Strix 4090. Перше враження - це перша карта, якій абсолютно не потрібний розгін. Поки цяцька нова навіть страшно, так чисто по приколу поставив в Afterburner +500 по пам'яті і +100 по ядру. Power Limit не піднімав.
Перше враження по Cyberpunk. На розігнаній 3080ti з DLSS Quality 3440x1440 і з деякими налаштуваннями графіки не на максимум було 55-60fps.
Зараз з настройками всіма на Ultra + DLLS Quality упирається в 100 FPS G-Sync зі споживанням десь 350 W. Без DLSS дає 60-65 FPS, зжирає 450+ W
UPD. Бeз V-Sync 115 FPS / 395 W
Дроселі доволі чути на відкритому стенді, у корпусі перевірю, повинно бути тихіше.
если не трудно проверьре в панке все на ультра, лючи на психо(либо невероятно) в фуллшд, в парке центре города где много леса, он вывозит 75фпс без ДЛСС?