Огляд бездротової ігрової миші Razer Viper V2 Pro

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Огляд бездротової ігрової миші Razer Viper V2 Pro
Середня вартість, грн 6499
:eek:
Зображення
dead_rat
Member

Повідомлення

Sanьka
Та камон, дротові Десаддер по 25 євро у Європі. Не так і багато Резрер хоче за свою лейбу, поки не женешся за останніми новинками
Prescott
Member

Повідомлення

Цена - конь, уже за гранью моей психологической планки.
FANAT7
Member

Повідомлення

Покупал первую версию за 3500грн летом в розетке по акции новую, считаю что отличный выбор за такую цену, сенсор не срывает, зарядка работает нормально, перебоев сигнала не было. Ближайший конкурент в лице G PRO X SUPERLIGHT стоил 5000 либо 5500.

Сейчас же разница в цене между этими мышами меньше 1000 и думаю взял бы суперлайт. Вес все таки решает
Zill0
Junior

Повідомлення

Было две мамбы wireless, у обоих с разным промежутком времени через год-полтора поздыхали кнопочные переключатели. Одну успел по гарантии починить, вторую нет.
На розетке на любые мыши разер конкретно таких отзывов вагон. Спасибо разер, но нет, такую репутацию смыть невозможно.
FANAT7
Member

Повідомлення

Глориус не рассматривал, она дырявая... Далеко не всем зайдет, да и во время жестокого киберспорта на ней остаются следы соответствующие
kolio
Member

Повідомлення

за такі бабки можна цілий телефон купити типу Samsung Galaxy A13 3/32GB (не реклама, просто по ціні підійшов).
а тут якась фігня пластикова, де 85% товару це просто пластик.
_VM_
Member

Повідомлення

Нахабна спроба розводу на гроші :teacher:
Vitalio
Member

Повідомлення

Prescott: 27.10.2022 12:49 Цена - конь, уже за гранью моей психологической планки.
Те відчуття, коли за такі гроші можна купити нормальну відяху на паскалі або лишитися маминою кіберкотлетою на встройці, але зі світлопердячим відром :lol:
dead_rat
Member

Повідомлення

Vitalio: 27.10.2022 13:51
Prescott: 27.10.2022 12:49 Цена - конь, уже за гранью моей психологической планки.
Те відчуття, коли за такі гроші можна купити нормальну відяху на паскалі або лишитися маминою кіберкотлетою на встройці, але зі світлопердячим відром :lol:
Трохи докинути до xbox s
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Ну сенсор мод Р3389 , перемикачі на кшталт оптік-мікро , інші дрібниці загалом нарахував 40 доларів роздрібного кошту . Тобто в виробництві ще дешевше , а зрозумів за малюнок +120 доларів націнки .
dead_rat: 27.10.2022 12:39 Sanьka
Та камон, дротові Десаддер по 25 євро у Європі. Не так і багато Резрер хоче за свою лейбу, поки не женешся за останніми новинками
Це ті "Essential"які мають аналоги за 9-12 євро ? Ну так не багато , усього ~250% націнка .
FANAT7
Member

Повідомлення

Vitalio: 27.10.2022 13:51
Мышка - инструмент. С такой логикой можно рассуждать «зачем нужна феррари, если можно 100 солярисов купить?»
Захар Беркут
Member

Повідомлення

dead_rat
І так додам - це ті Essential які скрипучі , неякісні , з зламаним колесом з коробки , жахливим дротом , вбитими перемикачами та сенсором який вже на 1200+ КД зриває у шутерах , гірший навіть за Р3327 , хоча і є його модом .
dead_rat
Member

Повідомлення

Захар Беркут
Це ті "Essential"які мають аналоги за 9-12 євро ? Ну так не багато , усього ~250% націнка .
Дивлячись що вважати «аналогом»

Жигуль теж типу аналог авто, нібито.
А Рейзер Есеншл нормальна миша, покажіть мені аналог від компаніі з хоч якимось ім‘ям

Отправлено спустя 59 секунд:
Захар Беркут
От тепер стало цікаво купити, бо Басіліск Есеншл працює у дружини вже роки зо два без наріканнь.
Захар Беркут
Member

Повідомлення

FANAT7
Так от давайте подивимось що таке Феррарі , а це не машина яку збирають з компонентів автоВАЗ ? Ні наче , а от маніпулятор Рейзер зібраний з компонентів Китай ОЕМ ціни в разів 5 більшою , чи вас не переймає , що незабаром вам за ціною Феррарі , спробують продати Фольксваген економ ? - Ну за цією аналогією .
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

У самого дезадер 2, купував за 40 баксів. Топова миша. Рік користування і як нова.

Беспровідні з тою ж начинкою завжди чомусь коштують в 2-3 рази дорожче.
Не розумію нащо люди то беруть. Паракордовий тонкий кабель взагалі не відчувається. Який сенс в безпроводі не знаю :puzzle:
Захар Беркут
Member

Повідомлення

dead_rat
Ви розумієте шо перегортаєте сенс ? Це на кшталт як раз машин , коли маніпулятор Рейзер робиться в Китаї з складових середньої та низької якості , а ціна як за топ , це якраз ви пропонуєте ВАЗ купити за ціну Феррарі .

aaleksandrenko
Мої вам співчуття , ви навіть не уявляєте - що таке топ .
Востаннє редагувалось 27.10.2022 14:33 користувачем Захар Беркут, всього редагувалось 1 раз.
dead_rat
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 27.10.2022 14:31 dead_rat
Ви розумієте шо перегортаєте сенс ? Це на кшталт як раз машин , коли маніпулятор Рейзер робиться в Китаї з складових середньої та низької якості , а ціна як за топ , це якраз ви пропонуєте ВАЗ купити за ціну Феррарі .
Купити по ціні Фероарі за 23,99 євро?
В вас дуже доступні Феррарі.

Може Логітеч чи А4 за 24 євро пропонують щось краще?
Васильович
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 27.10.2022 14:33 Мої вам співчуття , ви навіть не уявляєте - що таке топ .
Зате анонімус-новорег уявляє :facepalm:
Захар Беркут
Member

Повідомлення

dead_rat
Ознайомтесь з тлумаченням слова аналогія, а сміття від ЛТ я нікому не пропонував .
Якщо люди не чули про кастом миші, та реальні топ, то мені вам немає що відповісти . Користуйтесь далі периферією з Китаю - за 300%+ ціни за малюнок, я не проти, тільки не вводьте в оману людей.
Васильович: 27.10.2022 14:34
Захар Беркут: 27.10.2022 14:33 Мої вам співчуття , ви навіть не уявляєте - що таке топ .
Зате анонімус-новорег уявляє :facepalm:
Власне користуюсь, в мене кастом миша та клавіатура. Де все зібране - краще за Рейзер чи ще якийсь ЛоджиТек, та при цьому дешевше. А ви існуйте далі у вашому світі ховрашків х300% ціни.
Востаннє редагувалось 27.10.2022 14:41 користувачем Захар Беркут, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти