Середня вартість, грн 6499
Останні статті і огляди
Новини
Огляд бездротової ігрової миші Razer Viper V2 Pro
-
Sanьka
Member
-
dead_rat
Member
Sanьka
Та камон, дротові Десаддер по 25 євро у Європі. Не так і багато Резрер хоче за свою лейбу, поки не женешся за останніми новинками
Та камон, дротові Десаддер по 25 євро у Європі. Не так і багато Резрер хоче за свою лейбу, поки не женешся за останніми новинками
-
Prescott
Member
Цена - конь, уже за гранью моей психологической планки.
-
FANAT7
Member
Покупал первую версию за 3500грн летом в розетке по акции новую, считаю что отличный выбор за такую цену, сенсор не срывает, зарядка работает нормально, перебоев сигнала не было. Ближайший конкурент в лице G PRO X SUPERLIGHT стоил 5000 либо 5500.
Сейчас же разница в цене между этими мышами меньше 1000 и думаю взял бы суперлайт. Вес все таки решает
Сейчас же разница в цене между этими мышами меньше 1000 и думаю взял бы суперлайт. Вес все таки решает
-
Zill0
Junior
Было две мамбы wireless, у обоих с разным промежутком времени через год-полтора поздыхали кнопочные переключатели. Одну успел по гарантии починить, вторую нет.
На розетке на любые мыши разер конкретно таких отзывов вагон. Спасибо разер, но нет, такую репутацию смыть невозможно.
На розетке на любые мыши разер конкретно таких отзывов вагон. Спасибо разер, но нет, такую репутацию смыть невозможно.
-
FANAT7
Member
Глориус не рассматривал, она дырявая... Далеко не всем зайдет, да и во время жестокого киберспорта на ней остаются следы соответствующие
-
kolio
Member
за такі бабки можна цілий телефон купити типу Samsung Galaxy A13 3/32GB (не реклама, просто по ціні підійшов).
а тут якась фігня пластикова, де 85% товару це просто пластик.
а тут якась фігня пластикова, де 85% товару це просто пластик.
-
_VM_
Member
Нахабна спроба розводу на гроші
-
Vitalio
Member
Те відчуття, коли за такі гроші можна купити нормальну відяху на паскалі або лишитися маминою кіберкотлетою на встройці, але зі світлопердячим відромPrescott: ↑ 27.10.2022 12:49 Цена - конь, уже за гранью моей психологической планки.
-
dead_rat
Member
Трохи докинути до xbox sVitalio: ↑ 27.10.2022 13:51Те відчуття, коли за такі гроші можна купити нормальну відяху на паскалі або лишитися маминою кіберкотлетою на встройці, але зі світлопердячим відромPrescott: ↑ 27.10.2022 12:49 Цена - конь, уже за гранью моей психологической планки.
-
Захар Беркут
Member
Ну сенсор мод Р3389 , перемикачі на кшталт оптік-мікро , інші дрібниці загалом нарахував 40 доларів роздрібного кошту . Тобто в виробництві ще дешевше , а зрозумів за малюнок +120 доларів націнки .
Це ті "Essential"які мають аналоги за 9-12 євро ? Ну так не багато , усього ~250% націнка .dead_rat: ↑ 27.10.2022 12:39 Sanьka
-
FANAT7
Member
Мышка - инструмент. С такой логикой можно рассуждать «зачем нужна феррари, если можно 100 солярисов купить?»Vitalio: ↑ 27.10.2022 13:51Те відчуття, коли за такі гроші можна купити нормальну відяху на паскалі або лишитися маминою кіберкотлетою на встройці, але зі світлопердячим відромPrescott: ↑ 27.10.2022 12:49 Цена - конь, уже за гранью моей психологической планки.
-
Захар Беркут
Member
dead_rat
І так додам - це ті Essential які скрипучі , неякісні , з зламаним колесом з коробки , жахливим дротом , вбитими перемикачами та сенсором який вже на 1200+ КД зриває у шутерах , гірший навіть за Р3327 , хоча і є його модом .
І так додам - це ті Essential які скрипучі , неякісні , з зламаним колесом з коробки , жахливим дротом , вбитими перемикачами та сенсором який вже на 1200+ КД зриває у шутерах , гірший навіть за Р3327 , хоча і є його модом .
-
dead_rat
Member
Захар Беркут
Жигуль теж типу аналог авто, нібито.
А Рейзер Есеншл нормальна миша, покажіть мені аналог від компаніі з хоч якимось ім‘ям
Отправлено спустя 59 секунд:
Захар Беркут
От тепер стало цікаво купити, бо Басіліск Есеншл працює у дружини вже роки зо два без наріканнь.
Дивлячись що вважати «аналогом»Це ті "Essential"які мають аналоги за 9-12 євро ? Ну так не багато , усього ~250% націнка .
Жигуль теж типу аналог авто, нібито.
А Рейзер Есеншл нормальна миша, покажіть мені аналог від компаніі з хоч якимось ім‘ям
Отправлено спустя 59 секунд:
Захар Беркут
От тепер стало цікаво купити, бо Басіліск Есеншл працює у дружини вже роки зо два без наріканнь.
-
Захар Беркут
Member
FANAT7
Так от давайте подивимось що таке Феррарі , а це не машина яку збирають з компонентів автоВАЗ ? Ні наче , а от маніпулятор Рейзер зібраний з компонентів Китай ОЕМ ціни в разів 5 більшою , чи вас не переймає , що незабаром вам за ціною Феррарі , спробують продати Фольксваген економ ? - Ну за цією аналогією .
Так от давайте подивимось що таке Феррарі , а це не машина яку збирають з компонентів автоВАЗ ? Ні наче , а от маніпулятор Рейзер зібраний з компонентів Китай ОЕМ ціни в разів 5 більшою , чи вас не переймає , що незабаром вам за ціною Феррарі , спробують продати Фольксваген економ ? - Ну за цією аналогією .
-
aaleksandrenko
Member
У самого дезадер 2, купував за 40 баксів. Топова миша. Рік користування і як нова.
Беспровідні з тою ж начинкою завжди чомусь коштують в 2-3 рази дорожче.
Не розумію нащо люди то беруть. Паракордовий тонкий кабель взагалі не відчувається. Який сенс в безпроводі не знаю
Беспровідні з тою ж начинкою завжди чомусь коштують в 2-3 рази дорожче.
Не розумію нащо люди то беруть. Паракордовий тонкий кабель взагалі не відчувається. Який сенс в безпроводі не знаю
-
Захар Беркут
Member
dead_rat
Ви розумієте шо перегортаєте сенс ? Це на кшталт як раз машин , коли маніпулятор Рейзер робиться в Китаї з складових середньої та низької якості , а ціна як за топ , це якраз ви пропонуєте ВАЗ купити за ціну Феррарі .
aaleksandrenko
Мої вам співчуття , ви навіть не уявляєте - що таке топ .
Ви розумієте шо перегортаєте сенс ? Це на кшталт як раз машин , коли маніпулятор Рейзер робиться в Китаї з складових середньої та низької якості , а ціна як за топ , це якраз ви пропонуєте ВАЗ купити за ціну Феррарі .
aaleksandrenko
Мої вам співчуття , ви навіть не уявляєте - що таке топ .
Востаннє редагувалось 27.10.2022 14:33 користувачем Захар Беркут, всього редагувалось 1 раз.
-
dead_rat
Member
Купити по ціні Фероарі за 23,99 євро?Захар Беркут: ↑ 27.10.2022 14:31 dead_rat
В вас дуже доступні Феррарі.
Може Логітеч чи А4 за 24 євро пропонують щось краще?
-
Васильович
Member
Зате анонімус-новорег уявляєЗахар Беркут: ↑ 27.10.2022 14:33 Мої вам співчуття , ви навіть не уявляєте - що таке топ .
-
Захар Беркут
Member
dead_rat
Ознайомтесь з тлумаченням слова аналогія, а сміття від ЛТ я нікому не пропонував .
Якщо люди не чули про кастом миші, та реальні топ, то мені вам немає що відповісти . Користуйтесь далі периферією з Китаю - за 300%+ ціни за малюнок, я не проти, тільки не вводьте в оману людей.
Ознайомтесь з тлумаченням слова аналогія, а сміття від ЛТ я нікому не пропонував .
Якщо люди не чули про кастом миші, та реальні топ, то мені вам немає що відповісти . Користуйтесь далі периферією з Китаю - за 300%+ ціни за малюнок, я не проти, тільки не вводьте в оману людей.
Власне користуюсь, в мене кастом миша та клавіатура. Де все зібране - краще за Рейзер чи ще якийсь ЛоджиТек, та при цьому дешевше. А ви існуйте далі у вашому світі ховрашків х300% ціни.Васильович: ↑ 27.10.2022 14:34Зате анонімус-новорег уявляєЗахар Беркут: ↑ 27.10.2022 14:33 Мої вам співчуття , ви навіть не уявляєте - що таке топ .
Востаннє редагувалось 27.10.2022 14:41 користувачем Захар Беркут, всього редагувалось 1 раз.