Останні статті і огляди
Новини
Огляд та тестування контейнеру ASUS ROG Strix Arion EVA Edition для накопичувачів SSD типу NVMe М.2
-
Sanьka
Member
Предлагаю обсудить Огляд та тестування контейнеру ASUS ROG Strix Arion EVA Edition для накопичувачів SSD типу NVMe М.2
вполовину зменшити ширину, вдвічі ціну, додати захист від вологи і можна розглядати при необхідності.
А так як зараз, це звичайний гамінг-дойкаедішн девайс.
З.І. Хммм цікаво скільки на теренах України поціновувачів Евангеліону. Мені треба було гуглити, бо взагалі за нього не чув.
вполовину зменшити ширину, вдвічі ціну, додати захист від вологи і можна розглядати при необхідності.
А так як зараз, це звичайний гамінг-дойкаедішн девайс.
З.І. Хммм цікаво скільки на теренах України поціновувачів Евангеліону. Мені треба було гуглити, бо взагалі за нього не чув.
-
XAMCTBO
Member
Ого, я спочатку думав, що там вже є якийсь накопичувач, а там тільки но коробка.
А дивлячись на тести, незрозуміло, чому б просто не придбати зовнішній накопичувач ссд 2.5, по швидкості різниці майже нема.
Якби ця цяцька мала такі ж можливості, як і бокси Zalman, із вибором режимів і емюляцією двд, а так, за такі гроші.... Ні дякую.
А дивлячись на тести, незрозуміло, чому б просто не придбати зовнішній накопичувач ссд 2.5, по швидкості різниці майже нема.
Якби ця цяцька мала такі ж можливості, як і бокси Zalman, із вибором режимів і емюляцією двд, а так, за такі гроші.... Ні дякую.
-
Hemul
Member
Интересоваться аниме и не знать что такое Евангелион? Это вообще возможно?Sanьka: ↑ 25.10.2022 10:39 З.І. Хммм цікаво скільки на теренах України поціновувачів Евангеліону. Мені треба було гуглити, бо взагалі за нього не чув.
Хотя конечно, все течет, все меняется... Наверно и среди поклонников 3д-шутеров есть тонкие ценители жанра что без Гугла не поймут что такое Дум..
-
Sanьka
Member
Я не цікавлюсь аніме. Не ну деяке бачив(Харлок, серія Еплсід і деякі інші), деяке чув. А ось це ні.Hemul: ↑ 25.10.2022 10:48Интересоваться аниме и не знать что такое Евангелион?
Можливо це якасі ікона в світі аніме, тоді так.
Востаннє редагувалось 25.10.2022 10:55 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
-
KimRomik
Member
а я не могу понять в чем прикол этих "внешек" с ссд? если хозяин не будет пользоваться какими то файлами и регулярно их перезаписывать, то они благополучно самоуничтожатся спустя несколько месяцев
-
erazel
Member
ну на ОЛХ девайси з 10Гігабіт 700 гривень. Так, без підсвітки(правда й менший) ,але в 3!!!!!!!! рази дешевший. Кому той асус треба
Не прийміть за рекламу, просто для підтвердження рівня цін https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/oric ... M6LK3.html
Не прийміть за рекламу, просто для підтвердження рівня цін https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/oric ... M6LK3.html
Востаннє редагувалось 25.10.2022 11:21 користувачем erazel, всього редагувалось 1 раз.
-
Nemhain
Junior
Куда самоуничтожатся?KimRomik: ↑ 25.10.2022 10:54 а я не могу понять в чем прикол этих "внешек" с ссд? если хозяин не будет пользоваться какими то файлами и регулярно их перезаписывать, то они благополучно самоуничтожатся спустя несколько месяцев
-
erazel
Member
Так ссд ж має кілька сотень циклів перезапису. Це скільки ж ТБ треба перезаписати щоб використати ресурс накопичувача.KimRomik: ↑ 25.10.2022 10:54 а я не могу понять в чем прикол этих "внешек" с ссд? если хозяин не будет пользоваться какими то файлами и регулярно их перезаписывать, то они благополучно самоуничтожатся спустя несколько месяцев
Отправлено спустя 3 минуты 27 секунд:
А так сам по собі клас девайсів прикольний(але з рівнем цін в баксів 15-20 відсили). Кому треба скинути інфу з ноутбучного ССД, чи хоче підключити НВМЕ до старої системи(мій випадок, сиджу на Z77 чіпсеті(2012 рік, Іві брідж інтели). Ну і як надшвидкісна флешка прикольний, але то при умові що десь валяється ССД М2 НВМЕ лишній
-
SPIRITic
Junior
Иногда нужно не только большая флэшка а еще и карман для SSD M2 для работы на компе где нет разъёма или он уже занят.KimRomik: ↑ 25.10.2022 10:54 а я не могу понять в чем прикол этих "внешек" с ссд?
А про самоуничтожение через месяц это бред странный
-
modell
Member
У мене такий самий є, також не зміг допетрати, куди та як ремінець ставиться.
Ще не сподобалось, що до телефону його не підключиш-весь час перезавантажується.
siruf , дякую за огляд. Ви можете перевірити можливість підключення його до телефону?
Ще не сподобалось, що до телефону його не підключиш-весь час перезавантажується.
siruf , дякую за огляд. Ви можете перевірити можливість підключення його до телефону?
-
SPIRITic
Junior
Несколько сотен это мало.erazel: ↑ 25.10.2022 11:26 Так ссд ж має кілька сотень циклів перезапису. Це скільки ж ТБ треба перезаписати щоб використати ресурс накопичувача.
на моем SSD на 500 ГБ уже 126 ТБ записей (то есть минимум по 250 раз ячейки перезаписаны в среднем). И это 87% состояние
-
modell
Member
Там же в описі:erazel: ↑ 25.10.2022 11:20 ну на ОЛХ девайси з 10Гігабіт 700 гривень. Так, без підсвітки(правда й менший) ,але в 3!!!!!!!! рази дешевший. Кому той асус треба
"6. Выходной интерфейс: USB3.1 GEN1 Type-C
7. Скорость передачи: 10 Гбит / с".
Специфікація USB3.1 GEN1:Швидкість 5 Gbit/s.
Також контролер: Realtek RTL9210.
Він на USB3.1 GEN1 максимум 500Мбс видасть.
Він на USB3.1 GEN2 максимум 1Тбс видасть.
Висновок: запропонований вами девайс видасть максимум 500Мбс швидкості послідовного читання.
-
Denyk
Junior
А підкажіть як переживає інформація місячне лежання на поличці якщо SSD буде на TLC чи QLC ячейках?
-
s_ta_s
Member
На усіяких QLC SSD з 4 бітами на комірку (тобто 8 рівнями заряду) через півроку дані можуть перетворитися на кашу, якщо вони не використовуються, а лежать на полиці (особливо в ноунейм китайцях, виконаних за невідомими технологіями).Nemhain: ↑ 25.10.2022 11:20Куда самоуничтожатся?KimRomik: ↑ 25.10.2022 10:54 а я не могу понять в чем прикол этих "внешек" с ссд? если хозяин не будет пользоваться какими то файлами и регулярно их перезаписывать, то они благополучно самоуничтожатся спустя несколько месяцев
-
Hemul
Member
Ну да, я же говорю, уже выросло поколение которое не интересуется 3д-шутерами, просто в них иногда играет и совершенно не в курсе про Дум и всякие иконы.Sanьka: ↑ 25.10.2022 10:51Я не цікавлюсь аніме. Не ну деяке бачив(Харлок, серія Еплсід і деякі інші), деяке чув. А ось це ні.Hemul: ↑ 25.10.2022 10:48Интересоваться аниме и не знать что такое Евангелион?
Можливо це якасі ікона в світі аніме, тоді так.
-
Sanьka
Member
якщо ти натякаєш на мене, то це тупо(і вдвічи тупо якщо врахувати середній вік користувачів даного форуму, він напевно за 30ку). Бо я з покоління яке застало стрімер в якості стрічкового накопичувача 90х, а не говорящої голови 2010х.Hemul: ↑ 25.10.2022 12:54Ну да, я же говорю, уже выросло поколение которое не интересуется 3д-шутерами, просто в них иногда играет и совершенно не в курсе про Дум и всякие иконы.
Тут питання інтересів. Аніме не дуже популярний напрям на пострадянському просторі, на відміну від тієї ж Японії.
-
gehka3
Катярко
Мод бивиса, переходник со слота ПСИХ на НВМЕ и вуаля - получаешь загрузочный винт с максимальными скоростямиerazel: ↑ 25.10.2022 11:26підключити НВМЕ до старої системи(мій випадок, сиджу на Z77 чіпсеті(2012 рік, Іві брідж інтели)
s_ta_s
Та харош пугать население, оно издохнуть может и в процессе повседневной эксплуатации, не обязательно после пролёживания на полках
-
Sanьka
Member
к правило виходить з ладу саме контролер/злітає прошивка, аніж сам нанд.gehka3: ↑ 25.10.2022 13:21Та харош пугать население, оно издохнуть может и в процессе повседневной эксплуатации, не обязательно после пролёживания на полках
-
gehka3
Катярко
Sanьka
Там один мусор - другого стоит, потому надёжность у этих поделий - номинальная,
Там один мусор - другого стоит, потому надёжность у этих поделий - номинальная,
-
andrew_sc
Member
Карман для ССД по цене хорошего ССД.