Так я от і не розумію нащо покупати зарядну станцію за 18к гривень емністю 288Вт/год якщо три 9А батареї для UPS дадуть навіть більшу емність (324 Вт/год) за 3к грн, або приблизно таку ж якщо з втратами на конвертацію в 220. До того ж UPS може бути корисним не тільки під час блекауту, на відміну від зарядної станції.Коли дивитеся характеристики подібних штук, треба множити ампери на годину на вольтаж. Наприклад для Baseus Adaman Metal PPIMDA-D01 (4к грн) заявлено 20000 мАг, тобто 20 А*год. Але вольтаж не вказаний, значить беремо 5В. В результаті маємо 100 Вт*год. Для порівняння батарея безперебійника HR1234W (1,1к грн) має 12В і місткість 9 А*год, тобто 108 Вт*год. Різниця в ціні майже 3к грн, але у павербанка є порт USB-C з підтримкою Power Delivery, і вага вдвічі менша. А EcoFlow RIVER EFRIVER600-EU при ціні 18к грн має 288 Вт*год. От і думайте, на що витратити свій бюдже
До речі в мене ноут не підтримує зарядку по usb, так що зарядити я його можу тільки рідною зарядкою чи чимось сумісним що видасть 20В на круглий роз'єм. Але емність батареї ноуту 55Вт/год, і здаеться навіть із 15% втратами всього одніеї 9А батареї UPS повинно бути достатньо щоб повністю зарядити його