bes: ↑ 19.09.2022 16:04ценообразования конечно космос + 5 к за принт
Останні статті і огляди
Новини
Огляд і тестування ігрового бездротового маршрутизатора ASUS ROG Rapture GT-AX6000 EVA Edition
-
Sanьka
Member
-
master
Member
так річ в тім, що "серьозні" дівайси пропонуюсть PoE, 802.1X, інтеграцію з NAC і централізоване адміністрування, яке вдома не потрібне від слова "зовсім".Sanьka: ↑ 19.09.2022 15:56Скоффер відповів за менеmaster: ↑ 19.09.2022 15:48ну дивіться, ви ж не купляєте собі Сервер НР для дому, бо він дорогий? от і Аруба з Рукусом (і Меракі та інші ентерпрайзи) дорогі, тому що вони ентерпрайзи і створені трошки для інших задач.
Повністю згідний з ним. Ми маємо домашній сегмент який по ціні заліз в корпоратив, але по факту залишається домашнім.
Тут питання чисто цінового характеру. Якщо ти готовий платити таку ціну, то не краще за ці гроші отримати вже серйозний девайс?
а ось щодо "серьозного девайсу", судячи з вашої логіки замість шгрового ноута "краще за ці гроші отримати вже серйозний девайс" Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
в запропонований вами принцип "в мене не працювало, викинув і поставив рукус і тепер щастя" чим краще? нічим....Scoffer: ↑ 19.09.2022 16:02 master
Принцип "а у мене працює" дуже так собі. У когось і тплінк 841й працює і йому норм.
Це не шнурок, це ефір. Тут дуже багато складових починаючи зі стін, дзеркал та і просто скляних поверхонь типу широких вікон від яких перевипромінювання аж бігом йде, і закінчуючи сусідами, мікрохвильовками і навіть базовими станціями мобільників поряд.
Так от в тих же умовах де не вовозять асуси з лінксісами, прекрасно вивозять корп рішення, бо вони створені для того щоб вивозити.
-
Scoffer
Member
master
Слухай, ну ти вже перегибаєш. Сабж коштує не по-домашньому, а цілком собі корпоративненько. За 18к можна придбати, наприклад, саму топову точку доступу від юбіка, роутер для неї з графічними тицалками від того ж юбука (для тих хто не любить текстовий мікрот), і на решту нафігачитись гарним віскарем з друзями, відмічаючи цю подію.
І поки асус коштує не як корпоративщина у мене до нього претензій, власне, ніяких. Ну не вивозе і не вивозе. Але як тільки він залізає по ціні на поле де грають інші, серйозні гравці, то треба відповідати новим правилам гри.
Слухай, ну ти вже перегибаєш. Сабж коштує не по-домашньому, а цілком собі корпоративненько. За 18к можна придбати, наприклад, саму топову точку доступу від юбіка, роутер для неї з графічними тицалками від того ж юбука (для тих хто не любить текстовий мікрот), і на решту нафігачитись гарним віскарем з друзями, відмічаючи цю подію.
Тим що це найдійно. Якщо не вивезе навіть рукус, то в тій локації про вафлю можна в принципі забути. А якщо не вивезе асус, то можуть бути варіанти.master: ↑ 19.09.2022 16:15чим краще?
І поки асус коштує не як корпоративщина у мене до нього претензій, власне, ніяких. Ну не вивозе і не вивозе. Але як тільки він залізає по ціні на поле де грають інші, серйозні гравці, то треба відповідати новим правилам гри.
-
block_stupid
Member
master
При чому там на скріні ноутбук і сервер? (риторичне питання)та же й ДКТ, де ціни майже завжди x2 з підвальною гарантією, або без неї. Ще й з руснявого г*каталога.
Ми ж тут не порівнюємо роутер з сервером.
При чому там на скріні ноутбук і сервер? (риторичне питання)та же й ДКТ, де ціни майже завжди x2 з підвальною гарантією, або без неї. Ще й з руснявого г*каталога.
-
master
Member
та кожному своє, можна звісно окремо купити "круті", точку, роутер і світч, поставити все це в стійку 19", а ще туди ДЖБ і скляні дверцята. Але НАВІЩО???Scoffer: ↑ 19.09.2022 16:19 master
Тим що це найдійно. Якщо не вивезе навіть рукус, то в тій локації про вафлю можна в принципі забути. А якщо не вивезе асус, то можуть бути варіанти.master: ↑ 19.09.2022 16:15чим краще?
а нафігачитись віскарем можна і так, для цього взагалі не треба ніякий роутер купляти.
щодо цього конкретного асусу - то це лімітована серія, "звичаний" коштує сильно дешевше.
і про ваш конкретний сценарій: треба дивитись що в ефірі, які канали вільні, що з клієнтами. Може взагалі дешевший роутер поставити в AiMesh і таким чином набагато краще вирішити питання покриття... короче, треба підходити комплекстно а не бігити міняти роутер на рукус...
Відправлено через 3 хвилини 1 секунду:
ну гаразд, візьмемо інший приклад, щоб було простіше. Трактор John Deer коштує $130000, він дуже крутий, там навіть автопілот є і купа електроніки, але фермер не їздить на ньому в супермаркет, для цього в нього є крузак, хоча він вдвічі дешевшийblock_stupid: ↑ 19.09.2022 16:25 master
я до того, що професійне обладнання потрібне для професійного застосування. А для домашніх користувачів є спеціально зроблені пристрої. крапка
Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:
от тут не можу з Вами не погодитись!!!
-
Robostyle
Member
Только вот проблема, у начальства стоит ТОТ самый 841, и до фени что у тебя ювелирно настроенный рукус или юнифай - тебе полощат мозги что ты "лошарик, деньгу выкинул и все настраюешь-настраюещь", а у них туполинк сигнал с пятого этажа до стоянки добиваетScoffer: ↑ 19.09.2022 15:43 у тебе супермегаважлива конфа йде, і начальство починає морди кривити що ти на секунду відвалився.
В обзорах и ютубах сказали же, мноха антен, на коробке много мегабит - значит жир!
-
Scoffer
Member
Robostyle
То вже їхні проблеми. У них для цього є спеціально навчені енікейщики щоб отими відрами від Саньки інтернет носити.
А у мене немає, тому доводиться перебиватись рукусами з юніфаями
То вже їхні проблеми. У них для цього є спеціально навчені енікейщики щоб отими відрами від Саньки інтернет носити.
А у мене немає, тому доводиться перебиватись рукусами з юніфаями
-
Kotya
Member
Це як аніме експерт сказано?Prescott: ↑ 19.09.2022 15:34 Внешний вид ПО отвратительный, кислотный, сумбурный
Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
Пан не геймер?Sanьka: ↑ 19.09.2022 15:39Особисто мені і вдвічі дешевшого роутера більш ніж достатньо
Девайс про фап на РОГ та аніме.
Але працює і не має чогось реального, до чого можна доколупатись.
Ціна - то не крітерій девайсу.
Машини по 1млн - погані?
Я б теж це не купив.
Але цікавий девайс.
Вай нот?
-
minesweeper
Member
якщо яйце не звариться поміж антенами, то роутер слабенький
-
Kotya
Member
Маю АХ58U і теж нема на що жалітись.master: ↑ 19.09.2022 15:55AX86S чи AX68U.
А можна і ще простіше і теж буде ок.
Я прямо уявляю людину-тестувальника над цим роутером.minesweeper: ↑ 19.09.2022 17:29 якщо яйце не звариться поміж антенами, то роутер слабенький
Бррр...
Оце аргумент.bes: ↑ 19.09.2022 16:04 ценообразования конечно космос + 5 к за принт
Screenshot 2022-09-19 at 16-03-30 ASUS ROG Rapture GT-AX6000 - Поиск в Google.png
-
master
Member
ну таке, AX58U це як раз "золота середина", все є і нічого зайвого. Скажімо так, для повноцінної роботи Wi-Fi 6 краще мати MIMO 4T4R, все що менше - працює трохи гірше.
-
Sanьka
Member
Порівняння в данному випадку неправильне.master: ↑ 19.09.2022 16:15а ось щодо "серьозного девайсу", судячи з вашої логіки замість шгрового ноута "краще за ці гроші отримати вже серйозний девайс"
Девайси мають різну направленість
Я же пропоную замість одного роутера купити інший (або точку+маршрутизатор) що буде виконувати ті ж функції але мати більш потужний сигнал, стабільність та функції .
Але щодо мене, то для дому що перше , що друге нафіг не потрібно в 99.99% випадків.
Отправлено спустя 3 минуты 8 секунд:
Я працюю в продажах. І ти знаєш питання золотої середини для кожного своє .master: ↑ 19.09.2022 17:45ну таке, AX58U це як раз "золота середина"
Для більшості це туполінк 841 чи С6
Для інших - сяомі.
Для тебе Асус 58. Для мене Лінксіс 9600.
-
block_stupid
Member
в моєму списку залізо, яке займе стільки ж скільки сабжовий роутер (адже ж він буде не з складеними антенами).master: ↑ 19.09.2022 16:34 та кожному своє, можна звісно окремо купити "круті", точку, роутер і світч, поставити все це в стійку 19", а ще туди ДЖБ і скляні дверцята. Але НАВІЩО???
Ви бачте але це знову дурна аналогія. Ми говоримо про роутери, вони роблять однакову роботу, для однакової цілі. І за одну і ту ж ціну, один всирається, а інший тящить.ну гаразд, візьмемо інший приклад, щоб було простіше. Трактор John Deer коштує $130000, він дуже крутий, там навіть автопілот є і купа електроніки, але фермер не їздить на ньому в супермаркет, для цього в нього є крузак, хоча він вдвічі дешевший
любите аналогії з тракторами.
- спойлер
- Так от є джон дірі за 130К, виконує свою роботу, і тут приходить беларусь з своїм класичним г-трактором і продає за таку ж ціну.
Гроші ті самі, цілі ті самі, тільки з останім налюбишся, і навіть половину не зробить з того що зробить джон дірі.
Нічим не гірше виконує свою роботу, а UI, давно на більшості є "спрощена" морда, для домогосподрників.професійне обладнання потрібне для професійного застосування
Та навіть мій приклад, більше про 10гбе, за ті ж гроші. А так то вже навели приклади корпоративних варіантів, і там надійність. І от за такую ціну, краще взяти корп рішення навіть для дому, ніж сабж.
-
Kotya
Member
Тому я і взяв.master: ↑ 19.09.2022 17:45ну таке, AX58U це як раз "золота середина", все є і нічого зайвого. Скажімо так, для повноцінної роботи Wi-Fi 6 краще мати MIMO 4T4R, все що менше - працює трохи гірше.
Але і іграшки теж бувають.
Тож девайс з огляду, може комусь доставить.
Я припускаю.
-
Prescott
Member
Как человек который предпочитает в интерфейсах меньше брызг в глазаKotya: ↑ 19.09.2022 17:29Це як аніме експерт сказано?
-
Hotspur
Member
так весело ж
-
Сidonix
Member
Повінстю задоволенний своїм ASUS RT-AX86U. Він і до війни коштував не дешево, але зараз ціни через курс доллару просто космос.
-
grumbler
Member
В цілому весь срач звівся до:
1. Роутер гімно.
2. Бо дорогий.
3. Патамушта рукус краще.
4. Бо карпаратив краще, ніж сохо.
5. Всім байдуже що воно вміє, бо його цільова аудиторія "ргб - дайте 2".
Я все вірно розумію? Це точно технічний форум, а не бабці насіння на лавці лузкають?
1. Роутер гімно.
2. Бо дорогий.
3. Патамушта рукус краще.
4. Бо карпаратив краще, ніж сохо.
5. Всім байдуже що воно вміє, бо його цільова аудиторія "ргб - дайте 2".
Я все вірно розумію? Це точно технічний форум, а не бабці насіння на лавці лузкають?
-
Scoffer
Member
grumbler
А що ще обговорювати якщо вартість роутера взагалі ні разу не відповідає його класу, просто в рази. Це як взяти дастер лімітованої серії з модними прінтами по ціні каділак ескалейда.
Був би сабж еплом можна б було ще поржати з епловодів, їм не звикати, але ні, це всього-навсього асус з на мій особистий смак дуже поганим дизайном, на відміну від тих же еплів, у котрих принаймні з зовнішнім виглядом порядок в будь-яких пристроях.
А що ще обговорювати якщо вартість роутера взагалі ні разу не відповідає його класу, просто в рази. Це як взяти дастер лімітованої серії з модними прінтами по ціні каділак ескалейда.
Був би сабж еплом можна б було ще поржати з епловодів, їм не звикати, але ні, це всього-навсього асус з на мій особистий смак дуже поганим дизайном, на відміну від тих же еплів, у котрих принаймні з зовнішнім виглядом порядок в будь-яких пристроях.
-
Ekz0rcyst
Member
Все що потрібно про сабж вже написали, що тут ще додати? Як не крути коштів що за нього просять він ніфіга не вартує. А от за сам огляд дякую!