Останні статті і огляди
Новини
Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо
-
Sanьka
Member
Не реально. Якщо не зняти фіксатор чи як там та закрутка фітінга правильно називається
Вона його притискає і все.
А ось відкрутити її - і є основна пробелема.
В мене перехід між радіками зверху зроблений П подібним мостиком з 90* поворотників і там підлізти дуже складно, відстані міліметрові.
Я ледве прикрутив, і навіть думати не хочу як прийдеться розбирати То буде якийсь трешак, або тупо обрізати шланг скоріше за все, там малий кусочок, не шкода. Зате всунув 2 ХФлоу 420 рада, а це зручно у розводці хоч і відїдає більше звичайного по довжині.
Отправлено спустя 1 минуту 43 секунды:
З.І. Ех якби мій Космос С700М був ще трішки більше .... Десь на півметра
Вона його притискає і все.
А ось відкрутити її - і є основна пробелема.
В мене перехід між радіками зверху зроблений П подібним мостиком з 90* поворотників і там підлізти дуже складно, відстані міліметрові.
Я ледве прикрутив, і навіть думати не хочу як прийдеться розбирати То буде якийсь трешак, або тупо обрізати шланг скоріше за все, там малий кусочок, не шкода. Зате всунув 2 ХФлоу 420 рада, а це зручно у розводці хоч і відїдає більше звичайного по довжині.
Отправлено спустя 1 минуту 43 секунды:
З.І. Ех якби мій Космос С700М був ще трішки більше .... Десь на півметра
-
WakeMe
Member
Сьогодні контур розбирав, все одним пальцем відкрутив охопивши фіт, хоча затягував плоскогубцями. А от рідину злити нормально це квест якийсь. Вона туди сюди гуляє по шлангах це просто. Приїде завтра кілька запчастин нових, все перероблю, бо в тому білді що зараз, обслуговування це біль. Раз на 1.5 роки, але біль
-
Sanьka
Member
Це від шлангу залежить. Змт 13/19 Блек мат дуже паскудний в цьому плані.
Хм а що в зливі складного, відкрив краник - пішла водичка
Можна відкрити кришку реза, якщо прямо вакуум.
Хм а що в зливі складного, відкрив краник - пішла водичка
-
Vpupkin
Member
Обычно когда я так делаю вытекает пара капель и больше ничего не происходит.Sanьka: ↑ 23.08.2022 00:11Хм а що в зливі складного, відкрив краник - пішла водичка
-
Sanьka
Member
спробуй відкрити кришку реза.Vpupkin: ↑ 23.08.2022 10:05Обычно когда я так делаю вытекает пара капель и больше ничего не происходит.
-
Vpupkin
Member
Sanьka
И ничего не произойдёт, контур самотёком не опустошается.
И ничего не произойдёт, контур самотёком не опустошается.
-
Sanьka
Member
Скажіть, а на форумі у когось є СВО на метал трубках?
Значить в тебе(твого контура вірніше) така особливість, дуй в трубку - тренуй щоки
В мене з цим проблем немає,все стікає майже повністю. Решта витікає якщо трішки нахилити корпус.Vpupkin: ↑ 23.08.2022 10:19И ничего не произойдёт, контур самотёком не опустошается.
Значить в тебе(твого контура вірніше) така особливість, дуй в трубку - тренуй щоки
-
poulk
Advanced Member
Что за чудо-контур такой? Можно фото этого чуда?
какую бы херню я не скручивал ранее, но всегда если в контуре есть две отверстия(кран внизу и открытый филлпорт в резе), вода выходила без каких либо проблем (не вся конечно, продув с помощью легких никто не запрещает )
-
Deadpool
Member
Sanьka: ↑ 23.08.2022 10:22 дуй в трубку - тренуй щоки
головне прополоскати контур після такого.poulk: ↑ 23.08.2022 10:48продув с помощью легких никто не запрещает )
а то надувся вже... такі соплі потім мав в контурі, де з концентратом навіть радина була.
можу фото принести сюди, але то прям "фє"
Отправлено спустя 21 секунду:
телеграм спільнота.
-
poulk
Advanced Member
Deadpool
промывать надо всегда при перезаправке конечно. но порой бийця спиткае невдача (влом просто) и приходиться жить с соплями )))
ссылку в лс можно, чтобы не искать?
ну зато вы создали немного жизни )) деткам тепло и приятнооловне прополоскати контур після такого.
а то надувся вже... такі соплі потім мав в контурі, де з концентратом навіть радина була.
промывать надо всегда при перезаправке конечно. но порой бийця спиткае невдача (влом просто) и приходиться жить с соплями )))
ссылку в лс можно, чтобы не искать?
-
_Slavko_
Member
ні не салом, сало в середину себе, є лише варіант перейти на фітінги з внутрішнім шестигранником, а бо зробити собі ключ ексцентрик , по принципу оберненого цангового патрону). А по поводу метал трубок, я хотів, але відмовився, бо радіус загину великий. вроді e Piopi, був колись в корпусі космос 2 такий білд.Sanьka: ↑ 22.08.2022 23:07 Може шланг змастити.... салом
-
Sanьka
Member
Прсто металл трубки це висший пілотаж (разом з трубками з боросилікату). Та по вигляду самий ТОП._Slavko_: ↑ 23.08.2022 11:43ну зато вы создали немного жизни ))
Особисто мені не подобаються акрилові трубки, ще й геморно. Тому юзаю шланги. Якщо вже зберусь на щось інше, то на металл трубки(але то треба мега імпульс).
Отправлено спустя 2 минуты 41 секунду:
З.І. В мене є силіконова смазка (не та про що ви подумали) СИ-350. Може нею спробую.
-
_Slavko_
Member
ну я б з змазками був дуже обережний, десь в відео бачив, що вроді і силіконова змазка, але з орінгами прореагувала і приклеїло намертво їх. просто не затягувати з усієї сили. не знаю як шланги, я відразу збирав все на акрилі. боросилікат можна використати тільки в тому випадку коли гарно все продумати, і зробити контур відносно простим з мінімумом поворотів і перепадів, а це складно. а все інше сховати в піддоні. В мене боросилікатний резервуар, і він виглядає дуже гарно, особливо з прозорою рідиною!Sanьka: ↑ 23.08.2022 12:50 З.І. В мене є силіконова смазка (не та про що ви подумали) СИ-350. Може нею спробую.
у мене з стимулом зараз велика проблема, в голові тільки одне, по скоріше перемога, щоб той москаль вдавився вже. тільки тоді можна буде зайнятись вже улюбленими справами.
-
Vpupkin
Member
Там бардак, стыдно показывать.poulk: ↑ 23.08.2022 10:48Что за чудо-контур такой? Можно фото этого чуда?
На корпусе стоит 2 480мм радиатора, вода очень неохотно выходит из расположенных боком радиаторов.
-
Sanьka
Member
В мене також._Slavko_: ↑ 23.08.2022 13:04В мене боросилікатний резервуар,
Приблизно те ж. Та й банально фін положення погіршало щоб в забавки гратись._Slavko_: ↑ 23.08.2022 13:04у мене з стимулом зараз велика проблема, в голові тільки одне, по скоріше перемога, щоб той москаль вдавився вже. тільки тоді можна буде зайнятись вже улюбленими справами.
НЕГАЙНО фото в студію! Будем тебе трішки журитиVpupkin: ↑ 23.08.2022 13:11Там бардак, стыдно показывать.
Отправлено спустя 1 минуту 38 секунд:
З.І, Хто натрапить на відео де буде збірка кастому на метал трубках, киньте мені лінк
Цікаво як і чим їх гнуть та інше.
-
Dark-seer
Member
трубогиб - гемор, проще купить уже погнутыеSanьka: ↑ 23.08.2022 14:20Цікаво як і чим їх гнуть та інше.
-
poulk
Advanced Member
Vpupkin
та тут все свои да и тема по сво, а не красоты показывать (для этого есть отдельная тема)
Sanьka
петг норм тема имхо.
медь/сталь/борсиликат тоже прикольно
но это все при одном условии что, оно хоть сколько-нибудь гнутое, а не тупо все на фитингах и углах. эстетика не моя
та тут все свои да и тема по сво, а не красоты показывать (для этого есть отдельная тема)
Sanьka
петг норм тема имхо.
медь/сталь/борсиликат тоже прикольно
но это все при одном условии что, оно хоть сколько-нибудь гнутое, а не тупо все на фитингах и углах. эстетика не моя
-
Mr_Mass
Member
Возможно будетSanьka: ↑ 23.08.2022 10:22 Скажіть, а на форумі у когось є СВО на метал трубках?
-
Vpupkin
Member
-
poulk
Advanced Member
Vpupkin
Фигурка там прям топчик прям вишенка... не знаешь куда смотреть )))
Мощное такое гетто
ничего удивительного, что сложно спускать.
кран где стоит?
и тут надо не на резервуаре открывать порт. а на верхнем радике(если там под верхом есть порт на радике. то чуть подстпустив воду из контура ничего точно не прольется)
Відправлено через 5 хвилин 5 секунд:
Ох всем юзерам арктика обратить внимание...
Арктик опять... опять
Все таки альфакуловские водянки в этом плане на голову выше
и шанс на косяк меньше (там уже внутри лет десять ничего не меняется ) и разбирать/собирать как два пальца
Фигурка там прям топчик прям вишенка... не знаешь куда смотреть )))
Мощное такое гетто
ничего удивительного, что сложно спускать.
кран где стоит?
и тут надо не на резервуаре открывать порт. а на верхнем радике(если там под верхом есть порт на радике. то чуть подстпустив воду из контура ничего точно не прольется)
Відправлено через 5 хвилин 5 секунд:
Ох всем юзерам арктика обратить внимание...
Арктик опять... опять
Все таки альфакуловские водянки в этом плане на голову выше
и шанс на косяк меньше (там уже внутри лет десять ничего не меняется ) и разбирать/собирать как два пальца