Зачем этот гемор?Paulik: ↑ 17.01.2022 08:02 Сначала попробую без питона - интересно, вроде где то читал что достаточно кинуть на exe
И я же прислал прошивку, зачем Вам еще?
Зачем этот гемор?Paulik: ↑ 17.01.2022 08:02 Сначала попробую без питона - интересно, вроде где то читал что достаточно кинуть на exe
Мы рады что у Вас заработалоPaulik: ↑ 17.01.2022 19:04
Питон не нужен, просто закинуть на bat. Может подскажет кто как включить PCIe 3.0 x4 (облазил весь биос. систему устанавливал через uefi. Может драйвер какой нужен?
defch1k: ↑ 15.08.2022 16:57 Доброго дня, у мене gtx 570, все зробив по інструкції і отримав наступне. Хтось підкаже, чи можу я зробити підтримку uefi на цій карті, чи це неможливо. Якщо можливо, підкажіть як. Найшов також одну відповідь на англоязичному форумі аое нічого не зрозумів, ніби можливо але потрібно збільшити EEPROM але як це зробити. Одним словом не зрозуміло для мене тому ось нижче відповідь з форуму і мій скрін.
================
Привіт всім!
У мене відеокарта MSI N570GTX-M2D12D5 без підтримки UEFI.
Я не зроблю його дружнім до UEFI GOP (для проходження GPU через OVMF у qemu-kvm).
Я захоплюю ROM за допомогою утиліти nvflash.exe і намагаюся виправити його за допомогою GOP_Updater_1.9.7.5.rar (GOPupd.bat), але я не знайшов регістра для свого варіанту GF110.
Я бачу лише (2 = GF10x) і (3 = GF119), але не бачу GF110.
Чи можете ви допомогти мені виправити мій файл ROM?
Я успішно використав GF10x GOP з тією ж карткою (MSI GTX 570 Twin Frozr 1280 МБ) у тому ж сценарії проходження OVMF. Ви не зможете записати отриманий VBIOS на картку через обмеження щодо розміру EEPROM (спільнота Hackintosh робила це деякий час, і, як я зрозумів, вони впаюють у більший EEPROM), але ви можете просто вказати на створений VBIOS із параметром «romfile=».
Будь ласка, запиши:
1) Наразі моє тестування охопило лише оболонку UEFI.
2) Карта НЕ витримує скидання віртуальної машини або цикл живлення; повторний запуск віртуальної машини не дасть результатів.
3) Я також спробував GF119 GOP, але безуспішно.
Я поковырялся, и выяснил что GOP не "кривой", но очень хитрый. Может кому поможет эта инфо.Ekz0rcyst: ↑ 12.07.2023 20:50 Supostat
Обережно можу припустити, що сам GOP UEFI відеокарти "кривий", - це не така вже й рідкість, на превеликий жаль.