Останні статті і огляди
Новини
Політ продовжується! Bitcoin впав до $19 тисяч, Ethereum нижче за $1 тисячу
-
Omelya
Member
Хо купити gtx 1080ti...коли вони будуть по 4000 - 5000грн? Надо шоб біток став по 10 000уе.
-
Firebrand
Member
какие 40, 90 и не меньшеn+gibat[]r: ↑ 18.06.2022 16:29 Сейчас криптоэксперты расскажут что это всё временно, и завтра биток будет снова по $40000 а эфир по $4000
-
Aivers
Member
Кто в Бердянск будет ехать? привезите дешевых карт
-
deepforest
Member
почекайте радіти, подивимось що буде коли вийдуть наступні лінійки відеокарт
-
st0k
Member
може, коли біток буде по 2к, візьму один - для пенсії
-
Buldozer.
Member
а вы помните первое падение битка, когда он был по 1000,а потом стал по 100 с мелочью? А второе когда он был по 20.000,а потом в марте когда пошла корона стал стоить 3200 вместо 20.000?n+gibat[]r: ↑ 18.06.2022 16:29 Сейчас криптоэксперты расскажут что это всё временно, и завтра биток будет снова по $40000 а эфир по $4000
И каждый раз были кричаки, мол все все рухнул! наконец куплю себе видеокарту!
И сейчас так же, был 60, упадет до 10ти, потом вырастет до 120,упадет до 25... и все по кругу.
Но у люде йкороткая память,они и на этом падении будут кричать радостно потирая ручки- пуузырь рууухнул. ура!!!
Чего так зло относиться ко всему , до чего лично твои руки не дотягиваются-непонятно
-
fastneed
Member
и.... где ты увидел прошлые цены?Devastator: ↑ 18.06.2022 16:17 Особенно бесила фраза "прошлые цены на видеокарты уже не вернуться никогда"
-
deepforest
Member
так, все гарно, але ціни тіж самі
-
fastneed
Member
боже..... яке... ти... незрозумілеOmelya: ↑ 18.06.2022 17:20 Хо купити gtx 1080ti...коли вони будуть по 4000 - 5000грн? Надо шоб біток став по 10 000уе.
ти 5 років(мінімум) втратив свого життя,залишив себе цієї радості, щоб купити ушатане кількома майнерами і ігроманами залізо?
боооже
це ШОК
Відправлено через 5 хвилин 6 секунд:
судя по графику 5 не дали все равноSergFX: ↑ 18.06.2022 15:45 Кстати где там эти эксперты с бирж с советами закупать эфир по 4-5k т.к он гарантированно вырастет до 10K к концу года
а если вы купили по 4, то могли слить с 19% прибылью
но вы ж глупый и не слушаете что вам говорят.
Відправлено через 5 хвилин 35 секунд:
какой смысл тебе что-то говорить?n+gibat[]r: ↑ 18.06.2022 16:29 Сейчас криптоэксперты расскажут что это всё временно, и завтра биток будет снова по $40000 а эфир по $4000
ранее говорили что будет по тысячи, по десять, 40 60, в чем твоя проблема? ты что, побежишь покупать? нет? тогда смысл этого балабольства.
ты же понимаешь что выглядишь максимально глупым.
-
Kirakishou
Member
deepforest
До виходу нового покоління можна буде обновити свої відеокарти минулого чи позаминулого покоління на якусь 6700 ХТ по адекватній ціні, наприклад. Вже зараз 6700 ХТ в українських магазинах всього на шість тисяч гривень дорожче рекомендованої ціни, а не вдвічі чи втричі.
Я і сам хочу замінити свою 1660Ti, бо вона ту єдину гру, в яку я граю, в 4к на максимальних налаштуваннях графіки не тягне.
До виходу нового покоління можна буде обновити свої відеокарти минулого чи позаминулого покоління на якусь 6700 ХТ по адекватній ціні, наприклад. Вже зараз 6700 ХТ в українських магазинах всього на шість тисяч гривень дорожче рекомендованої ціни, а не вдвічі чи втричі.
Я і сам хочу замінити свою 1660Ti, бо вона ту єдину гру, в яку я граю, в 4к на максимальних налаштуваннях графіки не тягне.
-
SergFX
Member
всего 4 дня назад:
CEO и основатель криптобанка Galaxy Digital Майк Новограц, однин из самых известных криптоинвесторов : биткоин удержится выше $20 000, Ethereum не провалит уровень в $1000
CEO и основатель криптобанка Galaxy Digital Майк Новограц, однин из самых известных криптоинвесторов : биткоин удержится выше $20 000, Ethereum не провалит уровень в $1000
-
kollos
Member
fastneed
Присядь, сейчас еще одна шокирующая новость будет. Мало у кого в мире есть 500+$ на видеокарту, поэтому ушатане кількома майнерами і ігроманами залізо единственная возможность собрать пк
Присядь, сейчас еще одна шокирующая новость будет. Мало у кого в мире есть 500+$ на видеокарту, поэтому ушатане кількома майнерами і ігроманами залізо единственная возможность собрать пк
-
Барбарис
Member
kollos, а навіть якщо є, то промені не настільки файна штука, щоб змінювати топи навіть позаминулого покоління.
-
benderOS
Member
А потом эти майнерасы еще им говорят такие:kollos: ↑ 18.06.2022 19:23 Мало у кого в мире есть 500+$ на видеокарту, поэтому ушатане кількома майнерами і ігроманами залізо единственная возможность собрать пк
скільки підгорівшик попок мамкиних геймерастів
-
kollos
Member
Барбарис
А если бы "Э" было х10?
Я бы с удовольствием поганял рдр2, ексодус на самсунгосвском одисее широкоформатном в паре с 3090, но "Э" только на и3 и 6600 из штатов которую еще нужно дождаться для 2к гейминга в 30 фпс
А если бы "Э" было х10?
Я бы с удовольствием поганял рдр2, ексодус на самсунгосвском одисее широкоформатном в паре с 3090, но "Э" только на и3 и 6600 из штатов которую еще нужно дождаться для 2к гейминга в 30 фпс
-
Firebrand
Member
а что будет, сложность вычислений, ты куда денешь?deepforest: ↑ 18.06.2022 18:39 почекайте радіти, подивимось що буде коли вийдуть наступні лінійки відеокарт
-
unlnu
Member
Buldozer.
підтримую! Мало хто це розуміє повністю, але стверджувально повторює за натовпом, на бік якого став, бо так йому захотілось!
підтримую! Мало хто це розуміє повністю, але стверджувально повторює за натовпом, на бік якого став, бо так йому захотілось!
-
nv_ua
Member
"Тенденция отріцатєльнава роста імєєт кратковрємєнний характєр, надо покупать, пока подєшевєло!" – такі приблизно тези у кріпто-блогерів зараз?
Отправлено спустя 44 секунды:
Отправлено спустя 44 секунды:
І крєпкій кіловат жору в розгонах під хешрейтFirebrand: ↑ 18.06.2022 21:07а что будет, сложность вычислений, ты куда денешь?deepforest: ↑ 18.06.2022 18:39 почекайте радіти, подивимось що буде коли вийдуть наступні лінійки відеокарт
-
Omelya
Member
Я, якраз все розумів. В мене в 2018році була гігабайт gtx1080, вона мала 1 рік майнінгу до мене і 2 роки гарантії на остатку = робила чотко. Взяв її за 400уе = тоді це 10500грн. Самий низ ринка на такі бушні карти з гарантією, це липень 2018року. Два місяця награвся я і продав її за 10000грн.fastneed: ↑ 18.06.2022 19:01боже..... яке... ти... незрозумілеOmelya: ↑ 18.06.2022 17:20 Хо купити gtx 1080ti...коли вони будуть по 4000 - 5000грн? Надо шоб біток став по 10 000уе.
ти 5 років(мінімум) втратив свого життя,залишив себе цієї радості, щоб купити ушатане кількома майнерами і ігроманами залізо?
боооже
це ШОК
Вопрос знатокам = пройшло 4 роки, а карта почти не подешевшала а були й моменти що їх валили по 15- 20 000грн
Чого коли купляєш, смартфон, наприклад, то він через 4 роки стоїть 20% від нового??? А все тому що штучно МММайніг роздув пузирь мильний...
Ціна щас такій карті має бути десь 3000грн...
І да я міг завжди собі обновити відеокарту,хоч і rtx3090. Просто я:
1) не переплачую за мильний пузирь принципово.
2) якщо я вже захочу протратить пару штук уе,
то краще возьму собі айфона +- останньої моделі
або зганяю і гульну на якісь Канари
або машину собі обновлю на трохи кращу
або в квартиру техніку обновлю
і так далі
Відеокарта має стоять адекватно ВІКУ, тость з годами ВТРАЧАТИ ціну,а не дорожчати...Це не вино, і не антикваріат...
-
Kirakishou
Member
Підтримую. Навіть не беручи до уваги б/в карти після майнінгу, купувати відеокарти в магазині по оверпрайсу ідея так собі. Півтори тисячі доларів за карту вартістю триста доларів. Задоволення від такої покупки не буде, перевірено неодноразово.Omelya: ↑ 18.06.2022 21:35не переплачую за мильний пузирь принципово
Я за час останнього майнінг-буму витратив на донат в ту єдину гру, в яку граю, десь тисячу з хвостиком доларів. І не шкодую цих грошей. А ось придбана по оверпрайсу 1660Ti згадується до сих пір, причому там переплата була щось близько трьох тисяч гривень.