Останні статті і огляди
Новини
Флудилка (часть 4)
Куратор теми:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
-
leif
Member
Kosdnepr
дякую,
Keychron K6 має 68 клавіш, як раз можна брати 2 кіти по 35, мабуть одразу якийсь набір ще візьму (в стоці коричневі). підставку під долоні їхню фірмову, до-речі, теж замовив одразу з клавою за вашою порадою
дякую,
були у мене такі передчуттяKosdnepr: ↑ 18.01.2022 12:10знайти своє можливо тільки через юзер ікспірієнс
4 це не так вже і довго, насправді, враховуючи скільки їх розвелось нині.Kosdnepr: ↑ 18.01.2022 12:10вистачило 4 зміни світчів
Keychron K6 має 68 клавіш, як раз можна брати 2 кіти по 35, мабуть одразу якийсь набір ще візьму (в стоці коричневі). підставку під долоні їхню фірмову, до-речі, теж замовив одразу з клавою за вашою порадою
-
Sanьka
Member
Кажись пришел с алика мой тунк
такой как на видео
сегодня заберу с укропочты
теперь главное найти время его склеивать и красить
такой как на видео
сегодня заберу с укропочты
теперь главное найти время его склеивать и красить
-
leif
Member
перший такий у тебе чи вже збирав?Sanьka: ↑ 18.01.2022 15:52теперь главное найти время его склеивать и красить
-
Sanьka
Member
я собирал Т55 на 300+ деталей.
В том же масштабе 1:35
около 10 акриловых красок и неск грунтовок у меня уже есть.
В том же масштабе 1:35
около 10 акриловых красок и неск грунтовок у меня уже есть.
-
leif
Member
Sanьka
класне хобі, я в шкільні роки ходив на гурток судномоделювання, все планую якось повернутись до цієї теми, навіть купив собі одну модель для збірки років 5-6 тому, але навіть не починав досі. ну нічо, всьому свій час
класне хобі, я в шкільні роки ходив на гурток судномоделювання, все планую якось повернутись до цієї теми, навіть купив собі одну модель для збірки років 5-6 тому, але навіть не починав досі. ну нічо, всьому свій час
-
Sanьka
Member
Хочу со временем купить/собрать еще Ревеловский Паттон48 (можно купить у нас) и Объект 479 (только на Алике)
Это тунки которые я считаю красивыми и футуристичными.
Это тунки которые я считаю красивыми и футуристичными.
-
7mindfields
Member
Есть пробники для тех, кто не определился ещё, проблема в том, что далеко не все свитчи идут под хот свапleif: ↑ 18.01.2022 11:03 панове, а який правильний шлях джедая по підбору перемикачів клави для моделей з хот свапом? інакше ніж заміна всіх свічів діла не буде?
чи можна приблизно зрозуміти що собою являють перемикачі замінивши тільки WSAD та ще кілька найбільш вживаних клавіш? адже набор тексту і гамінг це таки різні речі.
-
leif
Member
це не для мене. принаймні точно не на етапі придбання першої клави з хотсвапом взагалі, на перший час мало б цілком вистачити тих, що в хотсвап версіях.7mindfields: ↑ 18.01.2022 16:21проблема в том, что далеко не все свитчи идут под хот свап
-
Hells Angels
Member
оверпрайс за кусок дошки, в столярці можна декілька штук зробитиleif: ↑ 18.01.2022 12:33підставку під долоні їхню фірмову
-
Sanьka
Member
ты не понял, это другое!Hells Angels: ↑ 18.01.2022 16:27оверпрайс за кусок дошки, в столярці можна декілька штук зробити
-
leif
Member
заради Б-га, кому зручніше можуть так зробитиHells Angels: ↑ 18.01.2022 16:27в столярці можна декілька штук зробити
-
Hells Angels
Member
я делал подложку у знакомого, ее допиливали пару раз что бы было удобно, а по факту использую с алика за сотку дермантиновуюSanьka: ↑ 18.01.2022 16:29ты не понял, это другое!
ее бы тоже не мешало допилить поролоном с сидушки как в машине, и нормальной тканью
Востаннє редагувалось 18.01.2022 16:41 користувачем Hells Angels, всього редагувалось 1 раз.
-
7mindfields
Member
Тогда не совсем ясна суть вопроса в принципе, вопрос ради вопроса?leif: ↑ 18.01.2022 16:25це не для мене. принаймні точно не на етапі придбання першої клави з хотсвапом взагалі, на перший час мало б цілком вистачити тих, що в хотсвап версіях.7mindfields: ↑ 18.01.2022 16:21проблема в том, что далеко не все свитчи идут под хот свап
-
Sanьka
Member
К слову я заказал к своей клаве вторую (их 2 вида мягкая (по дефолту) и резиновая ) оригинальную подставку. Обошлось около 1к с доставкой.
Ну ну а че, пусть лежит, как запасная
Нравится моя К95 тем что к ней аксесов много.
Ну ну а че, пусть лежит, как запасная
Нравится моя К95 тем что к ней аксесов много.
Востаннє редагувалось 18.01.2022 16:46 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
7mindfields
перечитай ще раз питання, там все чітко сформульовано, Kosdnepr зрозумів і відповів
перечитай ще раз питання, там все чітко сформульовано, Kosdnepr зрозумів і відповів
-
Sanьka
Member
-
Volodimir
Member
И время на это есть... Ушел молча завидовать...
-
Sanьka
Member
С этим сложнее. Но какой то часок можно выкроить как уложим малую. И на выходных еще, так как вечером этим не оч хорошо заниматься, надо концентрация.Volodimir: ↑ 19.01.2022 12:03И время на это есть... Ушел молча завидовать...
-
leif
Member
keychron K6 Aluminum Frame Hot-Swap клава — топ: що розмір що виконання. як на мене, помітно зручніше з такою клавою розташування рук ніж з ТКЛ, щодо виробника то про нього останнім часом чимало розмов, можу лише приєднатись до позитивних відгуків, якісна штука
по знижці за 2199грн (на brown свічах) привабливо. блеквідов, що розібрана для чистки на фотці, я взяв всього на 300 грн дешевше рік тому, а вона таки по загальному рівню на пару сходинок нижче (хоча в цілому клава цілком пристойна також)
-
Kosdnepr
Member