Флудилка (часть 4)

Куратор теми: Sanьka
Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.

Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
Hells Angels
Member

Повідомлення

не знаю кава мене менше вставляє чим якийсь нормальний чай.. кава це чисто процедура на перекурі зранку і на протязі дня.
спойлер
як можна відновити софт тач покриття на пластмасі, в частності мишка
leif
Member

Повідомлення

Hells Angels: 17.01.2022 16:14процедура на перекурі
кожному своє, мені прикол кави з цигаркою взагалі невідомий, бо не палю.
Hells Angels: 17.01.2022 16:14не знаю кава мене менше вставляє чим якийсь нормальний чай.
що це за чай такий? :eek:
Kosdnepr
Member

Повідомлення

Hells Angels: 17.01.2022 16:14як можна відновити софт тач покриття на пластмасі, в частності мишка
Жидкая резина? Только непонятно, надолго ли выйдет, и что там с запахом.
Может вообще избавиться от софт-тача?) Например так.
Scoffer
Member

Повідомлення

leif
Кофеїна в звичайному чорному чаї всього в півтора рази менше ніж в звичайній меленій каві. Тільки кави ти зазвичай п'єш чашечку, а чайку можна і літру бахнути :laugh:
wow_w
Member

Повідомлення

З зеленому чаї кофеїну більше ніж у чорному, ну і про чефірчік думаю чули всі.
Sanьka
Member

Повідомлення

Scoffer: 17.01.2022 16:31Тільки кави ти зазвичай п'єш чашечку
Пью кофе чашкой (той что и чай)
Так как пью с целью напиться, а не посмаковать. Вот и выходит 3 чашки где то 8-10 доз.
Но это не еспрессо, а то что способна выдать капельная кофеварка. Хотя бывает там тот ещё жестяк.

Но в основном предпочитаю чаек.

Отправлено спустя 2 минуты 4 секунды:
wow_w: 17.01.2022 16:35про чефірчік думаю чули всі.
Ой это акций треш. Раз попробовал, пить невозможно. Горечь как будто полыни в рот взял.
Hells Angels
Member

Повідомлення

leif: 17.01.2022 16:20що це за чай такий?
звичайний чай, просто чуть більше по часу запарений.

Я не палю, просто перекур це відпочинок хвилин на 10, кожні 2-3 години :)

Kosdnepr поліз сенсей який продав знайомому, дивно якось даже, 2 місяці не протрималось покриття :-/ Свою то проклеїв матовою плівкою, де пальці лежать, попередили завчасно що мишка облазить :)
Scoffer
Member

Повідомлення

wow_w: 17.01.2022 16:35З зеленому чаї кофеїну більше ніж у чорному, ну і про чефірчік думаю чули всі.
В залежності від сорту. В середньому в листях +/- однаково, тільки зелений частіше заварюють концентрованіше.
А взагалі є ще пуери, в котрих кофеїну небагато, зато присутня ціла гама інших цікавих речовин. Півлітри пристойного пуера по спецефектам як півлітри еспресо :D
Volodimir
Member

Повідомлення

Scoffer: 17.01.2022 16:50Півлітри пристойного пуера
Це котрий шкарпетками тижневими несе?
Scoffer
Member

Повідомлення

Volodimir
То для пенсіонерів, корисний, забезпечує довголіття і все таке :lol:

Мене Grinnie Jax підсадив на отаку штуку:
спойлер
Зображення
Зображення
Ну як підсадив, пару бубликів на рік замовляю чисто для різноманіття.

Відправлено через 13 хвилин 34 секунди:
Коротше суть в тому, що є два сорти пуерів, шкарпеточний для пенсів, і бадьорящий для молоді.
Але у нас в магазах чомусь представлений в основному перший котрий позиціонується як другий :laugh: Я теж раніше думав, що воно гівнеце, а виявилось, що все не так просто.
WakeMe
Member

Повідомлення

Scoffer
А где правильный заказать попробовать?
Scoffer
Member

Повідомлення

WakeMe
Та де, в Китаї :D
https://item.jd.com/100004172374.html
Але походу там цього конкретного вже нема, треба шукати на алібабаях всяких.

Відправлено через 33 секунди:
Grinnie Jax: 27.07.2019 14:12По идее просто вбить в тао 生茶 - что означает неферментированный пуэр. У него чистый вкус, без этих землянистых заморочек. Но если всё равно остерегаешься - могу спросить конкретные бренды у китайцев, в частности, которым они меня угощали

Отправлено спустя 1 минуту 48 секунд:
Ну и да - дешевле юаней 100 за блинчик, наверное, не стоит брать. Бери какие-то среднего диапазона 100-200 юаней, например: https://item.jd.com/100004172374.html

Отправлено спустя 1 минуту 54 секунды:
Для начала можешь попробовать взять от какой-нибудь крупной чайной компании, например, TAETEA. Возможно, крупные чайные корпорации не настолько эксклюзивный чай делают, но и риска нарваться на кхм экстравагантный вкус тоже меньше.
Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
Grinnie Jax: 26.07.2019 11:02Scoffer

по правде говоря, среди тех же пуэров, стопроцентная гарантия не нарваться на запах земли - брать Raw пуэр

https://www.teavivre.com/info/differenc ... h-tea.html

Так называемый Raw Pu-erh. У него насыщенный вкус чайных листьев без земляных ноток. Другое дело, что китайцы считают, что Ripened полезнее для старшего поколения - у них молодёжь пьёт Raw, а старики Ripened, потому что первый стимулирует, а второй наоборот с седативным эффектом.
Відправлено через 8 хвилин 17 секунд:
Нє, може і у нас де є, я просто не шарю.
Мене просто ткнули лінком в чай, я спробував, мені сподобалось, пару раз повторив.
WakeMe
Member

Повідомлення

Попробую у нас что-то поискать такое, с этих китайских сайтов моя не понимать :laugh:
Scoffer
Member

Повідомлення

WakeMe
Hum
Member

Повідомлення

Есть такая прикольная штука как смола поэра. Вытяжка из чайных листьев, концентрат тонина. Выглядит как черный камешек. Заваривается в горячей воде. Получается абсолютно черная как нефть смолянистая жидкость с очень мягким вкусом без и малейшего намека на землю. Эффект бодрости и собранности с первой минуты но без учащенного сердцебиения как происходит с чифиром. Но много пить нельзя потому, что могут быть слуховые галлюцинации (я поймал но сразу понял, что этого не может быть) и ещё может возникнуть легкая зависимость проявляющаяся как сильный упадок сил на неделю-две. Я когда в магазине на новый год работал то по три чашки в день выпивал, а после мучился больше недели когда перестал. Ходил как варёный рак. А вы все кофе да кофе. :laugh:
leif
Member

Повідомлення

панове, а який правильний шлях джедая по підбору перемикачів клави для моделей з хот свапом? інакше ніж заміна всіх свічів діла не буде?
чи можна приблизно зрозуміти що собою являють перемикачі замінивши тільки WSAD та ще кілька найбільш вживаних клавіш? адже набор тексту і гамінг це таки різні речі.
Sanьka
Member

Повідомлення

Сейчас юзаю Cherry MX Speed Silver, они заточены под игори, но хорошо подходят для печати.
Этакий компромисс. Если есть где, попробуй их, а там сам решишь.
leif
Member

Повідомлення

Sanьka: 18.01.2022 11:07Если есть где, попробуй их
десь пробувати мені не хочеться, треба чимало часу щоб зрозуміти що до чого. свічі не так вже дорого коштують щоб купити додому навіть кілька кітів і наклацатись досхочу, просто цікаво почути думку тих, хто таке вже робив: скільки свічів треба щоб було все зрозуміло. продаються кіти по 10шт., по 35шт, навіть 22 шт і всі різні (але що може бути ясно по 1 перемикачу?)
Sanьka
Member

Повідомлення

leif: 18.01.2022 11:11але що може бути ясно по 1 перемикачу?
только звук. Прощупать в работе не получится.
Kosdnepr
Member

Повідомлення

leif: 18.01.2022 11:11скільки свічів треба щоб було все зрозуміло
Всі) Тестер світчів дасть деяке загальне уявлення, але знайти своє можливо тільки через юзер ікспірієнс.
Можливо звичайно взяти штук 30-40 і поставити лише на альфи, але різні світчі на одній клавіатурі імхо це :horror:
Мені вистачило 4 зміни світчів, щоб визначитись: тільки silent і з легко вираженою тактильністю. Ідеально підійшли Aliaz 60g, змазати обов'язково.
Закрито