точно підійдеSphinx: ↑ 18.11.2021 11:36В целом можно и вел Мурзика примерить, может подойдет
Новини
Останні статті і огляди
Вело овери?
-
leif
Member
-
Hotspur
Member
У метро Харкова сталася стрілянина через неправильне носіння масок. Вот все таки особенный город 
-
waryag
Member
Можно подробнее в личку?murzik: ↑ 18.11.2021 11:25Gt avalanche elite 2019 б/у нада? М 19''
-
3-14
Member
Омг, это нас снова ждет эпопея на год и четыреста страниц о выборе вела мурзику 
-
odessitmws
Member
разве там с размером проблемы были? вроде катился на пухлой резине слабо вот и вся проблемаleif: ↑ 18.11.2021 11:28не по розміру мурзік взяв, дарма не послухав людей, які тобі тут казали брати 17"
это можно было бы легко исправить моторчиком, а я вот про моторчик забыл те 10+10км до работы пролетаю на одном дыхании собственно даже с азартом вкручиваю
-
Hotspur
Member
ну так не плохо же3-14: ↑ 18.11.2021 14:58 Омг, это нас снова ждет эпопея на год и четыреста страниц о выборе вела мурзику![]()
Отправлено спустя 38 секунд:
там не пухлая а скорее не очень хорошаяodessitmws: ↑ 18.11.2021 15:08разве там с размером проблемы были? вроде катился на пухлой резине слабо вот и вся проблема
-
l-m
Member
У мене Суми асоціюються з одною з найкращих трас для крос-кантрі в Україні, тому дивно таке читатиSphinx: ↑ 18.11.2021 11:36 Вообще, имхо, по вашим рельефам гревел лучше всего, с резиной поширше, на МТБ после шоссера будет сильно медленно и непривычно.
Але я тільки на ній катав, тому насправді не знаю шо там в окрузі.
Думаю для цієї теми не завадить побути капітаном та уточнити, що в житті все трохи складніше ніж на відео)
А з 180см/95кг буде дуже важко ще й на підйомах(
-
dead_rat
Member
За счет того, что тропинка узкая, кажется что скорость прямо агонь.
-
Sphinx
Member
l-m
Тут не спорю, но это надо целенаправленно упарываться в КК и постоянно катать одно и то же, потому что в основном рельеф то равнинный.
А для "пересічного велогромадянина" с такими рельефами мтб не нужен, кмк.
Даже мне, чтоб доехать до натурального рельефа, где именно мтб нужен - это еще 15-20 км пилить в одну сторону, или на електричке.
Тут не спорю, но это надо целенаправленно упарываться в КК и постоянно катать одно и то же, потому что в основном рельеф то равнинный.
А для "пересічного велогромадянина" с такими рельефами мтб не нужен, кмк.
Даже мне, чтоб доехать до натурального рельефа, где именно мтб нужен - это еще 15-20 км пилить в одну сторону, или на електричке.
-
mumu
Member
я останнім часом почав розглядати Crosser Gravel NORD 28 link +-8к грн і обов'язково 600-800грн за нульове ТО(змастити осі, рульову, каретку, підтягнути спиці) + нормальний підсідільний штир і сідло.
По відгуках, вродє як, норм.
Вживані за такі ціну здебільшого убиті, а купівля краденого "з Європи" протирічить моїм принципам.
По відгуках, вродє як, норм.
Вживані за такі ціну здебільшого убиті, а купівля краденого "з Європи" протирічить моїм принципам.
-
WalkMan
Member
mumu
алю рами тріщать від такої конструкції
алю рами тріщать від такої конструкції
- Вкладення
-
-
Сергей12
Member
Все верно МТБ, Шоссе в городе это скучно - для веселой катки нужно типа такого: Не обязательно такой дорогой а для малого роста можно и 24" - раньше брал у дочери вел S-ку жен и просто балдеешь жаль обода бумажные.
PS: И да решаются многие хронические проблемы у кого (попка болит,шея,руки) и тп - катишь и танцуешь.
-
leif
Member
а конструктором не хочеш зібрати? по барахолках окремі запчастини можна дуже жирно купити, правда невідомо що там з краденимmumu: ↑ 19.11.2021 11:10Вживані за такі ціну здебільшого убиті, а купівля краденого "з Європи" протирічить моїм принципам
Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
ну а з чим, якщо 17" байк сусіда і став причиною з якої мурзік купив собі МТБ. і після покупки той маленький велосипед йому подобався, а його власний щось не дужеodessitmws: ↑ 18.11.2021 15:08разве там с размером проблемы были?
-
Hotspur
Member
сейчас не соберешь. я искал втулку знакомым, в 1 магазине из 10. раньше где угодно было в наличииleif: ↑ 19.11.2021 12:13а конструктором не хочеш зібрати? по барахолках окремі запчастини можна дуже жирно купити, правда невідомо що там з краденим
Отправлено спустя 1 минуту 9 секунд:
мурзик есть мурзикleif: ↑ 19.11.2021 12:13 і після покупки той маленький велосипед йому подобався, а його власний щось не дуже
-
leif
Member
Hotspur
отакої
я ж збирав свій конструктор буквально пів року тому і тільки шатуни не зміг купити в Україні, довелось з алішки почекати, але тоді китайці щось на реактивній тязі пригнали мені ті шатуни вже в поштомат у Львові за 11 днів і власне складності в збірці я не відчув ніякої по запчастинах.
отакої
-
Сергей12
Member
Это видимо накидали в коробку а кому собирать? наверно платят сборщику - что сказать ехать будет но без удовольствия все время будет чувство что-то заменить\улучшить в итоге дороже а как оно хорошо так и не узнаете.mumu: ↑ 19.11.2021 11:10 я останнім часом почав розглядати Crosser Gravel NORD 28 link +-8к грн і обов'язково 600-800грн за нульове ТО(змастити осі, рульову, каретку, підтягнути спиці)
-
Hotspur
Member
тебе повезло просто. ничего нетleif: ↑ 19.11.2021 12:20я ж збирав свій конструктор буквально пів року тому і тільки шатуни не зміг купити в Україні
Отправлено спустя 1 минуту 41 секунду:
туда вкинуть еще 20к что бы оно ехало. нафиг нафиг. смотри ОЛХmumu: ↑ 19.11.2021 11:10я останнім часом почав розглядати Crosser Gravel NORD 28 link +-8к грн і обов'язково 600-800грн за нульове ТО(змастити осі, рульову, каретку, підтягнути спиці) + нормальний підсідільний штир і сідло.
-
mumu
Member
ну це так, поки роздуми.
Hotspur,
на ОЛХ або убиті древні шосери(а шосер я не хочу) в цю ціну, або новіші шосери, але на аналогічному дніщенському обладнанні, підубиті, з ободними гальмами.
Гревели Прайд якісь лажові вийшли, по багатьом компонентам негативні відгуки. Толку брати такий вживаний і з болячками.
в цьому підсідільний треба міняти, бо він сталевий, сідло, бо воно може бути стрьомним, через рік касету, зірки передні і ланцюг.
ще як варіант скатати в декатлон глянути, але там ціна х2
leif,
новий точно дорожче зібрати, та навіть з вживаних деталей, більше того знайти вживану раму під дискові гальма, в яку влізуть широкі колеса, проблематично. І мені треба бонки під багажник, я велосипед утилітарно використовую.
Hotspur,
на ОЛХ або убиті древні шосери(а шосер я не хочу) в цю ціну, або новіші шосери, але на аналогічному дніщенському обладнанні, підубиті, з ободними гальмами.
Гревели Прайд якісь лажові вийшли, по багатьом компонентам негативні відгуки. Толку брати такий вживаний і з болячками.
в цьому підсідільний треба міняти, бо він сталевий, сідло, бо воно може бути стрьомним, через рік касету, зірки передні і ланцюг.
ще як варіант скатати в декатлон глянути, але там ціна х2
leif,
новий точно дорожче зібрати, та навіть з вживаних деталей, більше того знайти вживану раму під дискові гальма, в яку влізуть широкі колеса, проблематично. І мені треба бонки під багажник, я велосипед утилітарно використовую.
-
leif
Member
якщо так, то тим паче новий байк за 8к з точки зори безпеки і надійності не найкраща опція. от серйозно, скільки при загальній ціні велосипеду 8к може коштувати окремо рама? і чи може вона бути достатньо міцною-надійною для утилітарного використання при цьому?mumu: ↑ 19.11.2021 14:36я велосипед утилітарно використовую
я б краще страждав в багні з обідними гальмами і вживаним навісним ніж їхав на новій неякісній рамі, яка може не і трісне, а може трісне. це моя думка
Відправлено через 3 хвилини 14 секунд:
вже скидав тут:
http://xt.ht/phpbb/viewtopic.php?f=2770&t=392420
-
l-m
Member
Відчуття швидкості - це одна з причин чому більше люблю ґрунтиdead_rat: ↑ 18.11.2021 22:11 За счет того, что тропинка узкая, кажется что скорость прямо агонь.
А на асфальті біля Києва треба мотоцикл щоб перестати нудьгувати