Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 4)
Куратор теми:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
-
Deadpool
Member
Хотя думаю. Многие не крутят нагрузку картам 24/7 и раз в день пару часов поиграть не составляют дискомфорта)
Но тогда не стоит так и утверждать про холодные карты)
Мой опыт про постоянно нагруженые карты. Играми, рендером, в промежутках подмайнить)
А им пофиг это все. Ядро до 40гр, и никаких ущемлений)
Отправлено спустя 6 минут 7 секунд:
Профіт в тому що для тих же 2050-2063 вона буде просити менше вольтаж і як перевага, менше жору і вольтаж при тих же частотах.
Плюс було на руоверах обговорення, де вивчали автобуст. Там якраз було що наче після 32 чи що, градусів, буст починає менше частоту брати автоматом.
Но тогда не стоит так и утверждать про холодные карты)
Мой опыт про постоянно нагруженые карты. Играми, рендером, в промежутках подмайнить)
А им пофиг это все. Ядро до 40гр, и никаких ущемлений)
Отправлено спустя 6 минут 7 секунд:
Гарна і вдала дуже версія попалась. В мене стріск сильно гірше. Такі результати лише на воді може показати. На повітрі на 100мгц менше брав твого, автоматом.leif: ↑ 06.11.2021 16:46моя карта на повітрі тримала в піках 2050-2063мгц і не сильно дропала ці значення (типу до 2025мгц коли прогріється), просто треба було їй дати можливість споживати 350вт
Профіт в тому що для тих же 2050-2063 вона буде просити менше вольтаж і як перевага, менше жору і вольтаж при тих же частотах.
Плюс було на руоверах обговорення, де вивчали автобуст. Там якраз було що наче після 32 чи що, градусів, буст починає менше частоту брати автоматом.
-
leif
Member
Deadpool
мій випадок. карта навантажена зазвичай легкими робочими навантаженнями, епізодично задіює всю свою потужність (рендер тощо), але не дуже надовго + до години-півтори іграшок не кожен день. якщо до цього ще враховувати, що дешман воду я відкидаю одразу, то і виходить, що сенсу малувато.
хіба що, знову ж таки, з метою отримати задоволення від збірки, естетики тощо. тоді це все виправдано і коштує своїх грошей
Відправлено через 1 хвилину 50 секунд:
https://www.3dmark.com/spy/21070480
мій випадок. карта навантажена зазвичай легкими робочими навантаженнями, епізодично задіює всю свою потужність (рендер тощо), але не дуже надовго + до години-півтори іграшок не кожен день. якщо до цього ще враховувати, що дешман воду я відкидаю одразу, то і виходить, що сенсу малувато.
хіба що, знову ж таки, з метою отримати задоволення від збірки, естетики тощо. тоді це все виправдано і коштує своїх грошей
Відправлено через 1 хвилину 50 секунд:
це правда, далеко не всі карти так могли на повітріDeadpool: ↑ 06.11.2021 16:54Гарна і вдала дуже версія попалась
https://www.3dmark.com/spy/21070480
Average clock frequency 2 040 MHz
-
Dark-seer
Member
да, кастом это лишняя возможность покрутить железки + эстетика + температуры + акустический комфортleif: ↑ 06.11.2021 16:55з метою отримати задоволення від збірки, естетики тощо
-
Sanьka
Member
Имхо СВО это 60% хобби и 40 % реального профита.Dark-seer: ↑ 06.11.2021 16:39Как Саня пишет, на воде выше частоты, при том часто прилично выше, акустический комфорт не главная черта кастом сво имхо
Если СВО твое, то ты и на селерон поставишь кастом, если не прет то и 3080ти будет на воздухе .
Отправлено спустя 3 минуты 59 секунд:
Было бы неплохо что бы Лейф собрал, мне нравится новые сборочки форумчан
-
DuckRider
Member
Торч фан 4.0 почти везде у мси сейчасleif: ↑ 06.11.2021 16:38 на супрімі стоять якісь дивовижно тихі вентилятори як для таких габаритів. у мене в корпусі всі вентилі SW3, є ще вдома нойзблокери, ноктуа, тобто я маю з чим порівняти і от МСІ вдалось реально непогані вентилі зробити. були плани зняти кожух як на попередній карті 1080ті і встановити на радіатор 120-ки, але навіть в цьому не бачу потреби
-
Dark-seer
Member
Не согласен, кастом нужен только на мощное железо, условный 10400ф и 3060 не нужно воду, и тратить на это 400-500$ абсолютно нет смыслаSanьka: ↑ 06.11.2021 17:24Имхо СВО это 60% хобби и 40 % реального профита.Dark-seer: ↑ 06.11.2021 16:39Как Саня пишет, на воде выше частоты, при том часто прилично выше, акустический комфорт не главная черта кастом сво имхо
Если СВО твое, то ты и на селерон поставишь кастом, если не прет то и 3080ти будет на воздухе .
Отправлено спустя 3 минуты 59 секунд:
Было бы неплохо что бы Лейф собрал, мне нравится новые сборочки форумчан![]()
-
Sanьka
Member
Так хобби же. Доставляет эстетическое удовольствие.
Плюс универсальность. Раз купил и меняй платформы.
-
DuckRider
Member
Но ведь воздух 10 лет на все интелы подходил
-
Sanьka
Member
DuckRider
На амд подходит с 752 сокета вплоть до АМ4
Актуально для СО что используют дефолтную рамку на материке.
На амд подходит с 752 сокета вплоть до АМ4
Актуально для СО что используют дефолтную рамку на материке.
-
Dark-seer
Member
Никогда не понимал эстетики от висящих писюнов шланговSanьka: ↑ 06.11.2021 17:46 Так хобби же. Доставляет эстетическое удовольствие.
-
Paradox1306
Member
не знаю, я бы не ставил себе 5800+ на воздух, слишком уж сложно отводить температуру от маленького кристала
-
Sanьka
Member
Каждому своеDark-seer: ↑ 06.11.2021 18:01Никогда не понимал эстетики
-
pixels
Member
Може хтось тащиться від стирчащих шлангів
-
Dark-seer
Member
Д15 иди кастом, остальное гивноParadox1306: ↑ 06.11.2021 18:02 не знаю, я бы не ставил себе 5800+ на воздух, слишком уж сложно отводить температуру от маленького кристала
-
DuckRider
Member
Д15 тоже воетDark-seer: ↑ 06.11.2021 18:18Д15 иди кастом, остальное гивноParadox1306: ↑ 06.11.2021 18:02 не знаю, я бы не ставил себе 5800+ на воздух, слишком уж сложно отводить температуру от маленького кристала
-
Paradox1306
Member
та и д15 тоже такое, аио или кастом, не очень это удачная идея настолько маленький кристалл делать, да и сдвигать его от центра тоже. надеюсь в дальнейших процах такой проблемы не будетDark-seer: ↑ 06.11.2021 18:18Д15 иди кастом, остальное гивноParadox1306: ↑ 06.11.2021 18:02 не знаю, я бы не ставил себе 5800+ на воздух, слишком уж сложно отводить температуру от маленького кристала
-
quadrotony
Member
Мист подхватил и выслал пальто
Ждать недолго?
Ждать недолго?
-
DuckRider
Member
С неделю
-
7mindfields
Member
Alpenfohn olymp сильно хуже?Dark-seer: ↑ 06.11.2021 18:18Д15 иди кастом, остальное гивноParadox1306: ↑ 06.11.2021 18:02 не знаю, я бы не ставил себе 5800+ на воздух, слишком уж сложно отводить температуру от маленького кристала
-
Sanьka
Member
А биквайт Дарк рок 4 про?Dark-seer: ↑ 06.11.2021 18:18остальное гивно