Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 4)
Куратор теми:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
-
Scoffer
Member
Тому, що там підсилювач класу Д. Цифровий по суті своїй.LostBoy: ↑ 29.10.2021 13:10Почему не нужен?
По оптиці/коаксіалу одразу цифра йде в цифру, а по аналогу буде ЦАП звуковухи -> АЦП колонок -> підсилювач.
Хоча аудіонефанати можуть зараз прибігти і віщати що зі звуковухою спотворення ламповіші
Востаннє редагувалось 29.10.2021 13:18 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
-
_clawfinger_
Member
У колонки є свій. Також у твоїй матерінки хороший кодек й підтримка оптики. Також хороший кодекLostBoy: ↑ 29.10.2021 13:10Почему не нужен?
Ти подаси цифру через оптику з материнки на цап колонок й все, звук є.https://rog.asus.com/motherboards/rog-s ... model/spec
Audio
- Premium Japanese audio capacitors
- Audio Cover
ROG SupremeFX8-Channel High Definition Audio CODEC S1220A
- Dual OP Amplifiers
- Impedance sense for front and rear headphone outputs
- Supports : Jack-detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-retasking
- High quality120dBSNR stereo playback outputand113dBSNR recording input
- Supports up to 32-Bit/192kHz playback *
Audio Feature :
- SupremeFX Shielding™ Technology
- Optical S/PDIF out port(s) at back panel
* Due to limitations in HDA bandwidth, 32-Bit/192kHz is not supported for 8-Channel audio.
Хріново що едіфаер не пише який цап в середині колонок.
-
Scoffer
Member
Ніякий. Там АЦП на PCM9211 і підсилювач класу Д на TAS5713_clawfinger_: ↑ 29.10.2021 13:18який цап в середині колонок
-
_clawfinger_
Member
Ну й норм для колонок за приблизно 3000грн.Scoffer: ↑ 29.10.2021 13:19Ніякий. Там АЦП на PCM9211 і підсилювач класу Д на TAS5713
-
Hells Angels
Member
мне Киев не нравится и жить в нем не хочу, у меня не сильно большой город..Sanьka: ↑ 29.10.2021 13:16вроде столица где новшества должны вводится быстро
-
LostBoy
Member
Scoffer
_clawfinger_
Volodimir
Спасибо за разъяснения и за то, что сэкономили сотню в семейном бюджете
_clawfinger_
Volodimir
Спасибо за разъяснения и за то, что сэкономили сотню в семейном бюджете
-
Scoffer
Member
_clawfinger_
Не сперечаюсь. Просто аналогова звуковуха для них мало того що не потрібна, так і взагалі шкідлива. Лишні спотворення на рівному місці.
Не сперечаюсь. Просто аналогова звуковуха для них мало того що не потрібна, так і взагалі шкідлива. Лишні спотворення на рівному місці.
-
DarkJoney
Member
если надо, могу сравнить реалтек у себя на максимусе с ае-5 наушниками.
-
_clawfinger_
Member
У асуса начебто є зовнішні цапи.Sanьka: ↑ 29.10.2021 13:16Я всегда юзал Кривотив и Асус
Предпоследний D2X очень нравился. Когда его сперли решил взять в том же направлении STXII
Асусовские фирменные фичи уж очень нравятся для наушников. Да и разделение по каналам тоже удобно для 7.1
Якщо чесно, я ніколи не розглядав ігрові звукові карти, тож я не в курсі що й як. Мене вони не цікавлять, бо я не бачу сенсу платити за технології, якими я не зможу користуватись за відсутності драйверів під лінукс.
Відправлено через 2 хвилини 38 секунд:
Ось тому подача цифри з материнки на колонки для нього найкращий варіант.Scoffer: ↑ 29.10.2021 13:26. Просто аналогова звуковуха для них мало того що не потрібна, так і взагалі шкідлива. Лишні спотворення на рівному місці.
LostBoy
-
LostBoy
Member
Это мне кабель тослинк нужен, верно?_clawfinger_: ↑ 29.10.2021 13:18Ти подаси цифру через оптику з материнки
-
_clawfinger_
Member
LostBoy
едіфаер потрібний кабель зазвичай кладе в коробку, так що не поспішай купувати.
едіфаер потрібний кабель зазвичай кладе в коробку, так що не поспішай купувати.
-
LostBoy
Member
_clawfinger_
Да, похоже, что все в комплекте, ваще шикарно
Да, похоже, что все в комплекте, ваще шикарно
- спойлер
-
Sanьka
Member
Ни Д2Х,ни СТХ2 не являются игровыми от слова совсем_clawfinger_: ↑ 29.10.2021 13:29Якщо чесно, я ніколи не розглядав ігрові звукові карти, тож я не в курсі що й як.
Первая больше мультимедийная (хороша обвязка по всем 7 каналам), вторая типа аудиофильской направленности.
Игровые это РОГи всякие, мне они не нравятся. Особенно те что на Сябрах.
Отправлено спустя 6 минут 1 секунду:
З.Ы, Зашел поинтересоватся на оф сайт, что там с дровами.
Итого перечень поддержки данной карты от ХР до Вин10 64бит. Но нет Линуха.
Вот одна из причин почему корвую Винь покупают за деньги, а толковый Линь не хотят даже нашару.
-
Scoffer
Member
якби Лінус особисто рогами не впирався проти стабільного ABI, то за 30 років лінукса тих дров вже було б...Sanьka: ↑ 29.10.2021 14:00толковый Линь не хотят даже нашару.
зато в кожен момент часу лінукс з самими модними технологіями
-
walkietalkie
Member
и те на костыляхScoffer: ↑ 29.10.2021 14:03зато в кожен момент часу лінукс з самими модними технологіями
-
Sanьka
Member
По этому он остается уделом сисадминов и проприетарных ОС.Scoffer: ↑ 29.10.2021 14:03зато в кожен момент часу лінукс з самими модними технологіями
Массовому потребителю он не интересен да и не удобен.
-
_clawfinger_
Member
Sanьka
ти уяви, у мене все працює з коробки й нічого не треба ставити, взагалі.
А оті пропієтарні технології асуса мені й в баню не потрібні.
На моє імхо, звук має бути таким, яким задумав музикант й так як він "бачить" свою мелодію. А оті плюшки вони зайві, вони лише псують звук.
Музика або подобається, або ні.
Як там справи із звуком на віндовс? Ну-ну а вже скоро 11 версія буде... А віз й нині там.
ти уяви, у мене все працює з коробки й нічого не треба ставити, взагалі.
А оті пропієтарні технології асуса мені й в баню не потрібні.
На моє імхо, звук має бути таким, яким задумав музикант й так як він "бачить" свою мелодію. А оті плюшки вони зайві, вони лише псують звук.
Музика або подобається, або ні.
Ти серйозно?!!!Scoffer: ↑ 29.10.2021 14:03якби Лінус особисто рогами не впирався проти стабільного ABI, то за 30 років лінукса тих дров вже було б...
зато в кожен момент часу лінукс з самими модними технологіями
Як там справи із звуком на віндовс? Ну-ну а вже скоро 11 версія буде... А віз й нині там.
-
Sanьka
Member
поправка, тлько то что поддерживается с коробки._clawfinger_: ↑ 29.10.2021 14:40ти уяви, у мене все працює з коробки й нічого не треба ставити,
А что мне делать с моей звуковухой, которая к слову дороже чем моя материнка? Просто выкинуть?
какие еще проприетарные технологии?_clawfinger_: ↑ 29.10.2021 14:40А оті пропієтарні технології асуса
Когда это Долби стал проприетарщиной. Или разделение частот по каналам, какие тут проприетарные технологии? Это просто возможности карты.
То что я увидел на встройке 1220а меня просто ужасает. Как в плане качества, так в плане ПО (особенно в плане ПО) Возможностей нуль! Усилок барахло полное, обвязки нет как таковой. Только пафосное название Супрем ФХ
В данном случае ты говоришь не о том.
З.Ы,
Аудиотракт моей материнки

Аудиотракт моей звуковухи (2 платы)

-
Scoffer
Member
Прекрасні справи. Драйвера навмисно винесені в юзерспейс і тепер не бсодять вінду і не виводять власні діри на рівень ОС. Потреби абсолютної більшості переважають над потребами купки аудіофілів, котрим все одно все не так бо справжній звук має йти з пластинки_clawfinger_: ↑ 29.10.2021 14:40Як там справи із звуком на віндовс?
Мак повністю контролює платформу і має мінімум конфігурацій. Йому можна і так.
А лінукс думає що він теж мак
-
_clawfinger_
Member
Якщо підключення через юсб, то увімкнути й користуватись, без ніяких драйверів.Sanьka: ↑ 29.10.2021 14:49поправка, тлько то что поддерживается с коробки.
А что мне делать с моей звуковухой, которая к слову дороже чем моя материнка? Просто выкинуть?
А якщо псіе та псі, то старі звукові підтримуються суспільством, тільки я не певен що буде підтримка в нових версіях ядра.
Я тими долбі ніколи не цікавився, мені начхати. Хоча гугл каже що пітдимка є. От й відповідь. А в деталі не вникав, не цікаво.Sanьka: ↑ 29.10.2021 14:49Когда это Долби стал проприетарщиной. Или разделение частот по каналам, какие тут проприетарные технологии? Это просто возможности карты.
Але ж ти на хп сидиш, правильно?Sanьka: ↑ 29.10.2021 14:49В плане звука ХР был хорош. У ХР прямой доступ к аппаратной составляющей.
По этому тогда процветали разные крутые технологии.