Соні дає трохи прикрашену картинку по кольорам. Відрізняється більш поросяче-рожевим відтінком світлої шкіри на відміну від ЛЖ де більш жовті відтінки переважають. Чи це гарно - складно сказати. Можу сказати лише те, що так на ЛЖ зробити не вдасться простою підкруткою ББ або РЖБ. Може калібровщик з досвідом так і зможе. Особисто не зміг побачити, але кажуть соні якось там трохи блюрить другий план, щоб об'єкти на першому здавались більш об'ємними.
Що до відтінків близьких до чорного - лж більше шуму, в соні менше. Це точно, але за рахунок чого це відбувається не знаю. може шумодав невимикаємий. Це я кажу про блюрей якість без ніякого стискання.
Якщо б біла можливість перебрати декілька панелей соні, може б тоді його і взяв, але казати, що соні топ, а лж дно - це геть тупо.
Где это я распинаюсь? Если цена -+ одинакова, а изображение у одного тв на голову лучше, + качество в разы лучше, так почему не взять его???
Ты лучше посмотри видео и не задавай тупых вопросов, там автор все рассказал
спойлер
и не нужно говорить, что непонятный канал и тому подобное, у него были все оледы от всех фирм и он помешан на тв, просмотре кино и знает толк.
и как это выглядит? Топить за тв хлаоми и тому подобный мусор? Если в твоем понимании, тот, кто топит за качественные вещи с лучшими потребительскими качествами невменяем
Написала людина під нікнеймом Gold Star (якшо шо, то це перша назва LG)
У мене Philips на VA матриці - нормальний телелік середнього цінового діапазону, але нічого особливого. А топи у багатьох виробників дуже навіть нічого, як і ціна Якщо не страждати "ідеальною картинкою" звісно, інакше життя біль
камрад спросил лучший олед тв viewtopic.php?p=3249752#p3249752 я ему посоветовал, и тут у любителей хлама бомбануло, где я там че топил с пеной у рта не понятно. дал ссылку на обзор и все.
heidfeld
Ти так і не сказав, чим принципово картинка соні та панаса олед краще за лж олед. Чи може там якісь функції дивовижні, чи надійність вражаюча? Я згоден, що соні краще реалізує потенціал олед панелей, але не на стільки, щоб лж олед вважати брухтом, а соні топом.
З цим мабуть ніхто не буде сперечатися, але де цифри? У відео які ви привели немає нічого крім особистих думок автора. Ось як повинно виглядати правильне порівняння: https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... shold=0.10
pixels: ↑
14.09.2021 22:30
Ти так і не сказав, чим принципово картинка соні та панаса олед краще за лж олед. Чи може там якісь функції дивовижні, чи надійність вражаюча? Я згоден, що соні краще реалізує потенціал олед панелей, але не на стільки, щоб лж олед вважати брухтом, а соні топом.
Немного разбавлю ваш дискурс.
Тут обычно звучат большие бюджеты на телеки, в районе 50-60к. Но в сериях телеков не сильно разбираюсь. Звучавший тут сони хорош конечно, но сильно выше бюджета.
heidfeld
Це вже навіть не смішно. Я думав ти маєш власний досвід людини, яка передивилась багато моделей. Ну добре, я де в відео йде мова що лж це мотлох? Якісь суб'єктивні враження окремої людини. То що Соні гарні ми вже з'ясували. Чекаю фактів того, що лж це скам.
pixels: ↑
15.09.2021 12:15
Ну добре, я де в відео йде мова що лж це мотлох? Чекаю фактів того, що лж це скам.
че я должен повторять одно и то же по 10 раз, все есть выше. Собираются из 3-е сортного мусора, процессор обработки изображения никакой по сравнению с процессорами в сони и панасонике. на этом все.