Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 4)
Куратор теми:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
-
DuckRider
Member
Например написать, что райзен горячее гвно 
-
pixels
Member
Не так давно, тут дрерні замки обговорювали і що?
-
DuckRider
Member
Кстати, затычки взял себе прикольные с шумоподавлением. Будто в вакуум попадаешь. Nc31 sony
-
Sanьka
Member
А я отдал жене свои Баеры БТ , а себе взял Сяоми айр 2 про.DuckRider: ↑ 27.08.2021 22:09Кстати, затычки взял себе прикольные с шумоподавлением.
Просто шикарнейше сидят. А плотный контакт это уже 50% норм звука.
Да и по качеству там все ок
Востаннє редагувалось 27.08.2021 22:14 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
-
DuckRider
Member
И как топзасвоиденьги по звуку?Sanьka: ↑ 27.08.2021 22:10А я отдал жене свои Баеры БТ , а себе взял Сяоми айр 4 про.DuckRider: ↑ 27.08.2021 22:09Кстати, затычки взял себе прикольные с шумоподавлением.
-
Sanьka
Member
Если учесть что половина обзоров звучит какDuckRider: ↑ 27.08.2021 22:11И как топзасвоиденьги по звуку?
xiaomi mi air 2 pro -лучшие ТВС наушники, то ок
Отправлено спустя 1 минуту 31 секунду:
Как замена вполне неплохим Баерам, даже очень ок. Хороший шумодав и качество звука, комплект амбушюр
Но особенно отмечаю то как они сидят в ушах.
-
DuckRider
Member
Что-то у сяоми цена совсем не сяоми 
-
Sanьka
Member
Шара!
-
Dark-seer
Member
Plati.ruleif: ↑ 27.08.2021 19:55щось пішов купувати
Отправлено спустя 57 секунд:
Sanьka: ↑ 27.08.2021 19:33Я не перевариваю вестерны
Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
Меня АС хватило часов на 8, вроде прикольно, но 600грн просраны7mindfields: ↑ 27.08.2021 20:06Двух часов вполне достаточно, чтобы понять, нравится тебе игра или нет (речь о сингле естественно), качать игры с торрента при наличии 3080ти, гордость берет за таких соотечественниковpixels: ↑ 27.08.2021 20:03 Спробуй з торрентів, пару днів пограй, якщо зайде - купуй![]()
![]()
-
pixels
Member
Так що там на рахунок джойстика? Що краще взяти ps5 чи xbox для пк? Оба зручні для мене. Питання в більш якісної сумісності. І ще краще дротове з'єднання, ча бт?
-
DuckRider
Member
Дс5 бесполезен на пк. Дш4 частично тоже. Только боксовский нормально работает везде.pixels: ↑ 28.08.2021 00:56 Так що там на рахунок джойстика? Що краще взяти ps5 чи xbox для пк? Оба зручні для мене. Питання в більш якісної сумісності. І ще краще дротове з'єднання, ча бт?
Блютуз. У меня на дш4 сдох контроллер и он теперь только по проводу работает и это дикий звиздец. Эти провода по всей комнате
-
leif
Member
1) хбокс однозначноpixels: ↑ 28.08.2021 00:56Що краще взяти ps5 чи xbox для пк? Оба зручні для мене.
2) бездротовий зручніше, без варіантів.
я юзаю хбокс дротовий, оскільки він потрібен він мені максимум кілька годин на рік останній період часу, а контроллер, що я купив в 2010 році досі живий. тож городити город з заміною заради такого нечастого юзання мені в облом. але геймпад це мастхев, звичайно, я чимало ігр просто б не пройшов, бо мишоклава не дає того фану, який задумували розробники. наприклад, бетмен-серія
-
pixels
Member
Хочу взяти для Мк11 та інших файтенгів, ну і платформерів, звісно. Може валфаріс чи хантдаун на харде ще раз пройду 
-
nv_ua
Member
Цены на комп под высокие настройки в 2К, в сборе, дошли до таких диких высот, что мне захотелось поинтересоваться, а на что вы переключили внимание, какое хобби развили на освободившиеся средства за время этого годичного "дефицита" и как поменялось ваше отношение к пека?
Отправлено спустя 2 минуты 10 секунд:
Отправлено спустя 2 минуты 10 секунд:
Хех, года 4 как точно
-
leif
Member
вчора на профільному конфігу запустив бенч RDR2 на найвищих можливих налаштуваннях у грі в 1440p: мінімум 31 фпс, середній в районі 56nv_ua: ↑ 28.08.2021 13:29Цены на комп под высокие настройки в 2К
звичайно, так ніхто не грає, там можна сильно скрутити кілька опцій і отримати буст фпс без критичних втрат по якості, але сам факт
-
nv_ua
Member
leif
Ох йой
Ох йой
-
Sanьka
Member
Герои 3 летают, ничего не знаюnv_ua: ↑ 28.08.2021 13:31Цены на комп под высокие настройки в 2К, в сборе, дошли до таких диких высот, что мне захотелось поинтересоваться, а на что вы переключили внимание, какое хобби развили на освободившиеся средства за время этого годичного "дефицита" и как поменялось ваше отношение к пека?
-
leif
Member
взагалі зараз так:
1) якщо немає компа і сильно хотів зібрати для іграшок — купуй іксбокс
2) якщо маєш фінансові можливості і стару карта типу 1070\1080\1080ті, можна її зараз дорого продати і докласти до 3060\3070ті LHR, це ще куди не йшло, але все одно зовсім недешево
3) якщо сумніваєшся що тобі ті іграшки взагалі потрібні — нафіг це все. купуй велосипед, фотоапарат, заводь акваріум або починай вчитись грати на музичному інструменті, ліпити з глини тощо.
2) якщо маєш фінансові можливості і стару карта типу 1070\1080\1080ті, можна її зараз дорого продати і докласти до 3060\3070ті LHR, це ще куди не йшло, але все одно зовсім недешево
3) якщо сумніваєшся що тобі ті іграшки взагалі потрібні — нафіг це все. купуй велосипед, фотоапарат, заводь акваріум або починай вчитись грати на музичному інструменті, ліпити з глини тощо.
-
WakeMe
Member
А вообще же игр особо новых вроде не выходило, ради которых стоит бежать за картой. Паскаль 5 лет на рынке и тянет все, его почти бесплатно раздавали до начала зимы 2020-го, кто хотел купил и все прошёл уже. Че хотят карту не понятно.
-
pixels
Member
Норм вел 2к. Норм фотік плюс пару скляшек - дорожче ніж комп ігровий. Хіба що з глини ліпити, або кросворди.leif: ↑ 28.08.2021 13:44 взагалі зараз так: