Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 4)
Куратор теми:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
-
leif
Member
це нормodessitmws: ↑ 09.08.2021 21:27градусов 75-80 думаю будет
тащить, звичайно, переїде в комп дружини працювати в енерго-ефективних режимах обмежений 95вт лімітом, а її нинішні 3600+strix b450i підуть на продаж.odessitmws: ↑ 09.08.2021 21:27а чего 9900к не тащит уже чтоль?
не граю в сінгли останні 2.5 роки, втратив цікавість, тим не менш, звичайно, планую під покупку нової відшки спробувати повернутись до цієї справи, принаймні кіберпанк пройти і ще кілька хітів. тому такий варіант для мене поки актуальним не був, але подивимось, амолед 120гц дійсно досить привабливо для гамінгу в теорії і по відгуках\оглядах.odessitmws: ↑ 09.08.2021 21:27амолед телек 120гц в самый раз для 3080ти
5900хSanьka: ↑ 09.08.2021 21:34так что за систему взял?
Crosshair VIII Dark Hero
і 2х16гб 3600мгц низькопрофільної пам'яті корсар LPX, які підуть в оновлений комп дружині замість домінаторів. а я собі поставлю 4х16гб домінаторів на відбірних б-даях і спробую витиснути з них максимум на новій платформі.
все решта з системи 1 в профілі
-
Sanьka
Member
А может экономически выгодней продать 9900к платформу, продать рузен 3600 и купить жене 5800х?leif: ↑ 09.08.2021 22:18енерго-ефективних режимах обмежений 95вт лімітом
Его и душить не придется и мощи побольше.
-
Scoffer
Member
-
Dark-seer
Member
-
Sanьka
Member
если не фейк, то интересно бы послушать комментарии вендора )))
С другой стороны удел штатной СО видяхи - валятся на полке.
Труъ хацкеры сразу же снимают его и ставят ватеры
С другой стороны удел штатной СО видяхи - валятся на полке.
Труъ хацкеры сразу же снимают его и ставят ватеры
-
Scoffer
Member
Sanьka
і чіпи самі паяють
і чіпи самі паяють
-
Hells Angels
Member
взагалі потрібно робити набір Збери відеокарту сам.. продавати саму плату з розпайкою, і чіпи гпу/памяті окремо.. кому скільки потрібно памяті сам обере, ну і сам гпу який хоче також сам.. все взаємозмінне було б топове вирішення 
Отправлено спустя 2 минуты 8 секунд:
зобовязкати підтримувати виробника таку плату 2-3 роки, щоб не мінялась відразу конфігурація "сокета" під гпу
Отправлено спустя 2 минуты 8 секунд:
зобовязкати підтримувати виробника таку плату 2-3 роки, щоб не мінялась відразу конфігурація "сокета" під гпу
-
Sanьka
Member
Видяха с сокетом - моя мечта!
-
odessitmws
Member
и паяльную станцию в подарокHells Angels: ↑ 10.08.2021 12:08чіпи гпу/памяті окремо
-
Hells Angels
Member
odessitmws
зараз все на соплях, а не на нормальному припої .. тому простіше все за зажимах, вставити чіп памяті до "щелчка"
зараз все на соплях, а не на нормальному припої .. тому простіше все за зажимах, вставити чіп памяті до "щелчка"
-
odessitmws
Member
и для проца отдельную плату которую можно вставить в любую материнку через псиSanьka: ↑ 10.08.2021 12:10Видяха с сокетом - моя мечта!
скажем нет сокетному рабству!
-
Sanьka
Member
не, то фигня какая то.odessitmws: ↑ 10.08.2021 12:15и для проца отдельную плату которую можно вставить в любую материнку через пси
А БГА пайка редкое овнище
-
walkietalkie
Member
мечтай о том, чтоб условные ам5 и 1700 не стали последними сокетами в десктопеSanьka: ↑ 10.08.2021 12:10Видяха с сокетом - моя мечта!
-
leif
Member
з раціональної точки зору варіант з апгрейдом 3600 на 5800х на тій b450 дошці що є — оптимальний. але для балансу нефанатства один комп в хаті має бути на інтел, а інший — на амдSanьka: ↑ 10.08.2021 06:49А может экономически выгодней продать 9900к платформу, продать рузен 3600 и купить жене 5800х?
-
Sanьka
Member
Согласен, у меня есть НАС на Интолеleif: ↑ 10.08.2021 13:18 але для балансу нефанатства один комп в хаті має бути на інтел
хорош тут хвастатьсяleif: ↑ 10.08.2021 13:1834cм це дійсно величенька відеокарта,
Конечно системка прям зачет без оговорок. 5900х+Дарк Хиро+ 3080Ти
-
WakeMe
Member
Бери мору и фуллкаверleif: ↑ 10.08.2021 13:18ох вже цей прогрес кип'ятильників
-
DarkJoney
Member
leif
И как Корсары ЛПХ? Ищу что-то чумовое низкопрофильное, а все топовые планки они высокие, Д15 это не понравится, он у меня горизонтально стоит.
Отправлено спустя 1 минуту 12 секунд:
И как Корсары ЛПХ? Ищу что-то чумовое низкопрофильное, а все топовые планки они высокие, Д15 это не понравится, он у меня горизонтально стоит.
Отправлено спустя 1 минуту 12 секунд:
А у меня на АмудеСогласен, у меня есть НАС на Интоле
-
DuckRider
Member
Я могу в корне ошибаться, но вроде как корсары лпх вообще никак не гонятся и смысл в них есть только если они будут самым дешевым вариантомDarkJoney: ↑ 10.08.2021 14:21 leif
Отправлено спустя 1 минуту 12 секунд:А у меня на АмудеСогласен, у меня есть НАС на Интоле![]()
-
unlnu
Member
leif
что за клава - Razer BlackWidow Lite (Black)?!
что за клава - Razer BlackWidow Lite (Black)?!
-
Sanьka
Member
DarkJoney
А ты шаришь как правильно НАСить?
Я никак не дам раду настройкам безопасности доступа.
Постоянно кто то пытается войти на нас.
Поставил блочить навсегда оЙПи которые там неск раз пытались безуспешно влезть. Так макс возможные 2048 блокировок забились за пару недель.
Мне посоветовали ввести разрешение на диапазон айпишников что бы ограниить левые.
Но я не в курсе повлияет ли оно на Плекс (он же синхронизируется с Плексом) и что вообще вводить.
А ты шаришь как правильно НАСить?
Я никак не дам раду настройкам безопасности доступа.
Постоянно кто то пытается войти на нас.
Поставил блочить навсегда оЙПи которые там неск раз пытались безуспешно влезть. Так макс возможные 2048 блокировок забились за пару недель.
Мне посоветовали ввести разрешение на диапазон айпишников что бы ограниить левые.
Но я не в курсе повлияет ли оно на Плекс (он же синхронизируется с Плексом) и что вообще вводить.