Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
Dark-seer
Member
Зачем вообще спереди 2 звёзды?
-
murzik
Member
у мене 3 не знаю, ким потрібно бути, щоб розігнати цей аппарат на 3х9. та хоча б 3х5, це більше 50 кмч будеDark-seer:Зачем вообще спереди 2 звёзды?
Отправлено спустя 6 минут 41 секунду:
то у кого там вилка круче? у ямуса "типу повітряна", у gt - пружина. просто щоб не виявилося, що вилка не буде працювати при моїх 65.
-
Dark-seer
Member
Я в прошлом году убедился, практически весь сезон откатался не переключая переднюю звезду, по фану на спусках включал большую
-
Hotspur
Member
тоже любишь сравнить 105 с Альтусом ?3-14:Шосейні компакти 50-34 передають вітання
Отправлено спустя 51 секунду:
как с почтовой на Европейскую подниматься будешь узнаешь зачем и 2 и 3Dark-seer:Зачем вообще спереди 2 звёзды?
Отправлено спустя 37 секунд:
дай еще раз ссылки на обе моделиmurzik:то у кого там вилка круче? у ямуса "типу повітряна", у gt - пружина. просто щоб не виявилося, що вилка не буде працювати при моїх 65.
-
murzik
Member
Hotspur
тобто 1х10- ідуть пішки?)
то кажуть "сінгл рулить", то кажуть що 2-3 живе
тобто 1х10- ідуть пішки?)
то кажуть "сінгл рулить", то кажуть що 2-3 живе
-
Hotspur
Member
даmurzik:тобто 1х10- ідуть пішки?)
Отправлено спустя 38 секунд:
11-52 при 30 спереди да рулит. пока не увидишь стоимость цепи и кассетыmurzik:то кажуть "сінгл рулить"
-
Crossbow
Member
если новая цепь проскакивает на старой касете, значит... придется убивать старую цепь дальше и добивать касету, а потом уже замена всей трансмиссии сразу.mumu:Міряв ланцюги штангенциркулем, як тут Crossbow колись книжку показував, вродє як, були в останньому критичному стані, але по факту виявилось, що новий ланцюг проскакує.
Новую цепь нет смысла ставить на хорошо поезженную трансмиссию, так как убитые звезды приведут к ускоренному износу новой цепи, даже если не будет проскакивать.
-
Hotspur
Member
люди которые много ездять не в режиме гонок ездят на 2-3 спереди. и даже на не модной 9 и 10. 1х12 хорошая вещь но только не ниже GX у Срам и Deor у Шиманыmurzik:то кажуть що 2-3 живе
-
mumu
Member
murzik
від касети залежить. є ж 11-46. на них можна заїхати.
Crossbow ну я це зрозумів, буду добивати старі
від касети залежить. є ж 11-46. на них можна заїхати.
Crossbow ну я це зрозумів, буду добивати старі
-
Hotspur
Member
такое далеко не все переключатели осилятmumu:від касети залежить. є ж 11-46. на них можна заїхати.
-
Crossbow
Member
если кассета у этого 1х10 будет типа там 11-36, то будет идти пешком или "ломать" колени.murzik:тобто 1х10- ідуть пішки?)
А 2х10 на такой же 11-36 кассете, за счет меньшей передней звезды заедет.
Либо на 1х10 нужно ставить сковородку, типа 11-46 кассету. Но тогда и переклюк задний нужен с длинной лапкой.
Математика на 1х10 с передней звездой на 36, и кассетой максимум на 36.
36:36 = 1.
Далее:
если кассета на 46 максимум и передняя на 36, то имеем: 36:46=0.78 - уже проще ехать вверх чем на "1".
Если же у нас 2х10 в конфигурации: 22+36 спереди и 11-36 сзади, то имеем:
на 22 звезде спереди: 22(перед):36(зад)=0.61, что еще лучше будет тянуть вгорку чем 0.78. И при этом нет необходимости ставить сковородные кассеты.
Потому на 1х11 сейчас ставят 30т спереди и сковородки сзади, чтобы получить те самые соотношения меньше 1 и приблизить их к обычным 2х10.
-
murzik
Member
ну в цьому плані еліт 2018 краще, там 2х10, але колеса 27.5
-
3-14
Member
Да, 105 с альтусом. Вот, специально для тех кто писать научился, а читать — нетHotspur:тоже любишь сравнить 105 с Альтусом ?
https://bike.shimano.com/en-EU/product/ ... -A070.html
-
leif
Member
ти наркоман? в цій темі ніхто не порівнював 105 з альтусом, але ти щось собі вигадав і тепер сам це повторюєш піди перечитай там де було про 105 і тіагру після розмови про альтус, якщо ти трохи упоротий читав і тебе підглючило.Hotspur:тоже любишь сравнить 105 с Альтусом ?
-
3-14
Member
leif
Хотспур просто дофіга эксперт, настільки, що краще WTB знає, для яких дисциплін вони покришки випускають
От так і тут, настільки експерт, що не читав, що ти там пишеш, просто вигадав щось собі, обурився і пригадує коли може
Хотспур просто дофіга эксперт, настільки, що краще WTB знає, для яких дисциплін вони покришки випускають
От так і тут, настільки експерт, що не читав, що ти там пишеш, просто вигадав щось собі, обурився і пригадує коли може
-
Hotspur
Member
конечно. ты там выходи из спячки и смотри что за резину используют на чемпионатах3-14:краще WTB знає, для яких дисциплін вони покришки випускають
Отправлено спустя 3 минуты 29 секунд:
сначала берем 1 шоссера который ничего не знает. потом берем Альтус неизвестной модели и 105 групу шоссе. потом долго смеемсяleif:купа людей чомусь люблять розповісти з розумним виглядом, що нижче ніж 105 група на шосе і Alivio\Deor на мтб нічого нормально не працює і взагалі повний шлак. але у мене інша точка зору та інший досвід. от наприклад з останнього це порівняв тіагру і 105 групу на своїх треках
Отправлено спустя 34 секунды:
конечно сравнивал. тыleif:ти наркоман? в цій темі ніхто не порівнював 105 з альтусом,
Востаннє редагувалось 13.03.2021 17:17 користувачем Hotspur, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
порахувати вартість колес на своєму корчі не здатен, читати не вміє ані повідомлення в темі ані сайти виробників. та навіть англійську не знає, відео GCN постійно скидає в топік в якомусь здичавілому перекладі3-14:дофіга эксперт
дофіга експерт, нічого не скажеш. 10 каталогів шимано з 10
Відправлено через 1 хвилину :
як попустить піди перечитай, може з другої чи третьої спроби у тебе вийде.Hotspur:конечно сравнивал. ты
-
murzik
Member
вам потрібно зустрітися на паті можна в Києві, в магазині драйв спорт, заодно і велика мурзіку виберете
-
Hotspur
Member
конечно надо слушать недошоссера который выбрал 2 неудачных ростовки и не помнит не 1 модели переключателя своих прошлых велосипедов. он точно посоветует . а и сравнивает 105 и Alivio, тоже много говорит о человекеleif:дофіга експерт, нічого не скажеш. 10 каталогів шимано з 10
Отправлено спустя 1 минуту :
murzik:можна в Києві, в магазині драйв спорт, заодно і велика мурзіку виберете
-
leif
Member
fixed.Hotspur:2 удачных ростовки
якщо б вони були невдалі, я б без проблем продав 1 або навіть і два цих велосипеди, купив би інший, або 2 інших. не розумію, що у тебе так горить з цього приводу?
як тепер житиHotspur:не 1 модели переключателя своих прошлых велосипедов
о, вже алівіо) а як же альтус? але сконцентруйся і спробуй ще раз: це не порівняння 105 групи і алівіо. це переказ упереджень які існують на форумах\в спільнотах серед теоретиків на доісторичних корчах. натомість тобі декілька людей відписали, що і на альтусах і навіть на турнеях катають без проблем.Hotspur:сравнивает 105 и Alivio