Новини
Останні статті і огляди
Фотки системников сюда
-
Spawny
Member
Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Востаннє редагувалось 17.09.2013 21:44 користувачем gehka3, всього редагувалось 3 разів.
-
Qenty
Member
Matumba92
Так то воно може і так... якщо у вас Fractal Design, Lian Li, Be Quet!, плюс ніхто не відміняв морального старіння.
Так то воно може і так... якщо у вас Fractal Design, Lian Li, Be Quet!, плюс ніхто не відміняв морального старіння.
-
Matumba92
Member
Старый но не бесполезныйQenty:Matumba92
До конца года дотянет
-
viperest1
Member
Matumba92
Глянув на ваш корпус І аж ностальгія напала
- в мене перший корпусяка був від Delux ( не знаю яка модель) ,але розташування всього так само
. Комплектуха
, а корпус в кінці року ,як поміняєте ,то буде взагалі бімба

Глянув на ваш корпус І аж ностальгія напала
-
kollos
Member
Тут кроме выше упомянутых хватает еще вполне обычных людей.Neba:Зачем же тут такое выставлять на показ энтузиастам, эстетам и компьютерным перфекционистам ?))Matumba92:Мой гробик. Корпус древний железо современное
В правилах ничего подобного нет, так что не понятно зачем вы тут осуждаете.
-
viperest1
Member
Спецом порився в себе в галереї ,щоб знайти свої "супер-пупер" збірки
п. Matumba92 надихнув згадати молодість
.
Ось мій перший комп в вище згаданому корпусі Deluxe з просто "шикарним" кабельменеджментом
і Intel Pentium D 920 і материнкою Asus P5LMX
, 1 гб оперативки і вінтом на 250 гб:
Потім пройшло трохи (багато часу
) і я "созрєл" на купівлю "супер-пупер-дупер" платформи , що лише вийшла на Inetl Core I7-930 (1366) + Asus P6X58 Premium + 12 гб оперативки + 1 тб вінт WD Caviar Black
в гімняному корпусі від Aerocool :
Але на цьому апгрейд ломка не зупинялася
і я поміняв корпус на Zalman Z9+ ( в якому доробив колеса
,щоб було зручно витягувати для чистки з під столу) , замість затички якої мабуть навіть видно не було на фото я поставив бімбу і саму потужну відяху того часу MSI 7970 Lightning
Через пару років померла моя материнка і поміняв платформу (вперше на AMD ) FX 8350 і материнку від Gigabyte . Фото нажаль не зберіг ...
Народились діти і я вирішив продати все
і купити ноут ( це була моя найгірша думка про яку інколи жалію досі ...).
Ну і моя збірка актуальна зараз - акуратно і бюджетненько
Ось мій перший комп в вище згаданому корпусі Deluxe з просто "шикарним" кабельменеджментом
Але на цьому апгрейд ломка не зупинялася
Через пару років померла моя материнка і поміняв платформу (вперше на AMD ) FX 8350 і материнку від Gigabyte . Фото нажаль не зберіг ...
Народились діти і я вирішив продати все
Ну і моя збірка актуальна зараз - акуратно і бюджетненько
-
AlekseyL
Member
Красиво. А как вы видеокарту вертикально поставили? Нужен специальный корпус?viperest1:Спецом порився в себе в галереї ,щоб знайти свої "супер-пупер" збіркип. Matumba92 надихнув згадати молодість
![]()
.
Ось мій перший комп в вище згаданому корпусі Deluxe з просто "шикарним" кабельменеджментом![]()
, 1 гб оперативки і вінтом на 250 гб: Потім пройшло трохи (багато часу
) і я "созрєл" на купівлю "супер-пупер-дупер" платформи , що лише вийшла на Inetl Core I7-930 (1366) + Asus P6X58 Premium + 12 гб оперативки + 1 тб вінт WD Caviar Black
Але на цьому апгрейд ломка не зупиняласяі я поміняв корпус на Zalman Z9+ ( в якому доробив колеса
,щоб було зручно витягувати для чистки з під столу) , замість затички якої мабуть навіть видно не було на фото я поставив бімбу і саму потужну відяху того часу MSI 7970 Lightning
![]()
![]()
Через пару років померла моя материнка і поміняв платформу (вперше на AMD ) FX 8350 і материнку від Gigabyte . Фото нажаль не зберіг ...![]()
Народились діти і я вирішив продати все![]()
![]()
Ну і моя збірка актуальна зараз - акуратно і бюджетненько![]()
-
viperest1
Member
AlekseyL
Встановив через райзер. Мій корпус дозволяє це зробити і є установка карт вертикально
. Корпус Fractal Design Define S2 
Встановив через райзер. Мій корпус дозволяє це зробити і є установка карт вертикально
-
Matumba92
Member
Отличные сборки. Бюджетненько это вы конечно прибедняетесьviperest1:Спецом порився в себе в галереї ,щоб знайти свої "супер-пупер" збіркип. Matumba92 надихнув згадати молодість
![]()
.
Ось мій перший комп в вище згаданому корпусі Deluxe з просто "шикарним" кабельменеджментом![]()
, 1 гб оперативки і вінтом на 250 гб: Потім пройшло трохи (багато часу
Але на цьому апгрейд ломка не зупиняласяі я поміняв корпус на Zalman Z9+ ( в якому доробив колеса
![]()
![]()
Через пару років померла моя материнка і поміняв платформу (вперше на AMD ) FX 8350 і материнку від Gigabyte . Фото нажаль не зберіг ...![]()
Народились діти і я вирішив продати все![]()
![]()
Ну і моя збірка актуальна зараз - акуратно і бюджетненько![]()
-
viperest1
Member
Matumba92
Дякую
.
Збірки на той час були самі нові
, а от зараз інколи проскакує думка змінити систему на TRX40 , но я поки її відганяю 
Дякую
Збірки на той час були самі нові
-
Dark-seer
Member
наркоманы зачем вы храните этот архаизм?
-
viperest1
Member
Не знаю ,як і кому , но мені сьогодні було приємно полистати можна сказати більш ніж 10-ти річну історію і згадати з чого все починалосьDark-seer:наркоманы зачем вы храните этот архаизм?
-
tablestikus
Member
Все есть в профиле:Dub1k:Лінкани свої вентилятори на сво.tablestikus:Обновился до 10го поколения интула, закинул еще один м.2 и сата ссд, поменял сата-кабеля на белые. Вышло как то так.
- спойлер
Noiseblocker NB-eLoop Fan B12-2 - 120mm
-
Melofon
Member
Matumba92
Та забей, тут эстэтов целая гора, главное что тебе нравиться, а корпус поменять со временем это плёвое дело
Та забей, тут эстэтов целая гора, главное что тебе нравиться, а корпус поменять со временем это плёвое дело
-
Wahoo
Member
История историей, но в любом занятии на пека от работы до гейминга есть вещь гораздо более важная, чем железо.
Эргономика рабочего места. На самом деле для меня удивительно видеть шикарные компы, мониторы, клавы и мыши, стоящие на/под столами размером 60х60 см, сидеть за которыми можно только на кортанах на табуретке, ибо ноги девать некуда.
Эргономика рабочего места. На самом деле для меня удивительно видеть шикарные компы, мониторы, клавы и мыши, стоящие на/под столами размером 60х60 см, сидеть за которыми можно только на кортанах на табуретке, ибо ноги девать некуда.
-
Tesseract
Member
Wahoo
Викладати весь робочий простір в цій темі буде трохи офтопом.
Викладати весь робочий простір в цій темі буде трохи офтопом.
-
_Slavko_
Member
Matumba92, мои сборки 2012 год, корпуса без кабель менеджмента.
- спойлер
-
Devijack
Member
_Slavko_
А как ты их обслуживаешь, когда там с бп надо пыляку вытрусить или мож смазать?
-
Neba
Junior
Я думал тут давно все обслуживают баллончиками с сжатым воздухом или компрессорами, это легко, быстро и качественно)Devijack:_Slavko_
-
_Slavko_
Member
Devijack, все легко отстёгивается и присоединяется обратно за пару минут. а так да, компрессор с редуктором.
-
FarCry
Member
Дождался таки! Теперь могу смело подтвердить, что видеокарты существуют. 
- спойлер