Alligator:А может мы чего-то не понимаем и пока все в ожидание DDR 5 в сегмент настольных ПК он будет рубится на сервере с DDR 5 ECC REG ценою в однушку в окраине города?
Колись купував ддр2-667, як тільки вони з'явилися в продажу, потім ддр3. На самому старті, один з перших у Харкові (було в 1 магазині лише) Ніякі однушки не продавав. Звичайна ціна. Це ж не відеокарти під час криптобуму, і не процессори. Інша справа, що проци під ддр5 з материнками будуть коштувати через жадібність АМД чи Інтела - огого (і то не факт) , але оперативку беруть мінімум на п'ятиріччя, чи навіть десятиріччя. Як і процессори. Тому купувати ddr4 і проц на 14нм від інтел на 7 році її існування за пів-року до виходу ддр5 - це тупо. Не бачу смисла змінювати попередні архитектури, навіть такі старі, як в мене в профілі, до виходу ддр5.
Отправлено спустя 2 минуты 42 секунды:
KepleR: Или просто мамкин мечтатель, даю инфу 1000% что ты и тогда ее не будешь покупать , потому что дорого и барыги много приклеили, другое дело купить ее в 2025 году, да?)
При бажанні я можу твою мамку купити, реально. От тільки як і у випадку з новим інтелом - нафіга мені ця застаріла фуфло?
Отправлено спустя 3 минуты 10 секунд:
leif:залежить від потреб і того як часто волієш робити апгрейд. якщо фанат залізяк і маєш фінанси кожен рік купувати нове, то чом би і ні. це не раціонально, але я б з радістю так робив, якби мав помітно більше грошей
Ті, у кого є гроші, і ті хто вміє їх заробляти - такою фігнею страждати не буде. Може, лише якісь блохери і лише на ютьюбі для підвищення переглядів. Чи хворі на голову. Але це окрема тема.