Смотря какой сальник... Если про коленвал то оригинал до 100ки зелёных стоить может... А замена или коробка снимать что теже 100ку стоит или шкиф впереди снимать что явно подешевле если не геморно...Scoffer:Взагалі не пов'язані цифри. Сальник коліна копійки коштує, а щоб його до нього дістатись треба пів двигла розібрати.Rabbit-kms:за работу как за товар брать
Робота коштує стільки, скільки коштує час спеца, амортизація обладнання, мзда хазяїну сто і інші затрати.
Інша справа, що я, наприклад, не згоден з тим, що згаданий вище автоелектрик має колупатись два тижня. Це вже не робота, а фігня якась. Тим паче, що для них існують прилади, котрі з точністю мало не до сантиметрів можуть показати на якій довжині того чи іншого шнурка пройшов обрив чи замикання на масу.
Оце я б так працював: бізнес стоїть, втрачає тони золота, а я такий директору розказую, що піду щось рандомно потикаю, може запрацює
Кстати мне щас предстоит менять сальник коленвала задний и за работу я отдам сумму запрашиваему не колеблясь, это не 2 проводка скрутить...