Scoffer:У несклавшихся колег (мене хантили, я відморозився), майже одночасно зліг увесь іт-департамент в 200+ чоловік. Всіх протестили, у всіх знайшли ковід.
Це все, що потрібно знати про опенспейси в офісах.
нічого дивного, я хворію 3 тиждень, черги на ренген, ПЛР тести, КТ, аналізи виросли в десяток раз порівняно з моїм першив візитом коли захворів, жесть, скоро всі невіруючі, а в мене вже таких колег багато, повірять шо він таки існує, і кожного косить по свому, в декого пройде за три дні як в моєї дружини, обійшлась тільки пропажею смаку і нюху на кілька днів і незбиваємою температурою, в дочки була температура і соплі, в мене вже третій тиждень пішов як нема нюху взагалі, почалась гіпоксія, кілька раз чуть не відключився, задишка, навіть по телефону важко говорити довго, і це ще рахується легкий перебіг, є і кілька знайомих в яких померли батьки з важким станом хвороби...
Саме цікаве це коли тобі приписали антибіотики колоти, а лікарі і медсестри відмовляються колоти бо бояться, приходиться бути сам собі медсестра і колотись самому вдома бо нема кому, а так то хвороба як хвороба
я і сам невірив на до останнього і ходив без маски і клієнтів обслуговував, хоча наврядчи маска здоровому би помогла