- Цілком згоден що по різних відділеннях картина різна, тим паче в столиці. Але судити про щось , чи про когось, чи про цілий регіон лише по собі, по своємому районі чи по новинах з телевізора = дуже мяко кажучи зовсім "НЕ об"єктивно"!Myp4uk_psx:Alex_LvivПремія Дарвіна. Тут я роблю як чудак, а тут вимагаю поваги це нормально. На Західній адеквати вже давно виїхали до кращого життя, а бляхери з копачами бабусь намагаються лікувати.(думав зо за 2хв вийду, бо і спішив сильно + припаркувався на дорозі там де не можна), но тут нова (раніше ні разу не бачив) "операторша" , як побачила що я пропхався з оформленою посилкою без черги як озвіріла, і з нервами та криком сказала ставати в чергу.... , постоявши пару секунд в ступорі , я таки відвалив їй у відповідь кілька реплік, бо то вже перебор.
Нова пошта у нас в радіусі 2 км одна. Черга 20-30 чоловік аж на вулиці в дощ і сніг з колясками і шматтям б/в - це норма, запахи і сирість, як в курнику - теж норма. Але коштує такий сервіс з якогось дива дорожче.
Я на минулому тижні подзвонив на гарячі лінію "Укрпошти" стосовно розшуку посилки, на цьому тижні відділення простимулювали, тепер бабусі набирають активніше, працюють на видачу посилок 3 оператори, всі ввічливі, ніхто за бабусь з платіжками не ховається.
- ніколи і ніде не пробую лізти поза чергою! як бачу що довго - просто повертаюсь і йду геть. Але якщо в регламенті чітко написано , що всі оформлені он-лайн відправлення приймаються поза чергою, то чому я повинен терпіти цей дурдом і хамство в мою сторону??? Цікаво , якби когось на НП відправили в чергу з купую оформлених посилок? - думаю що то був би їх останній день там на роботі.
- про бляхерів, зомбоящик загіпнозував? - приїдьте у Львів та гляньте все в реалі - бляхи зараз де не де (по місту катаюсь тільки на старому кориті з укр.номерами) + спробуйте де небудь хоч якось припаркуватись, так щоб не на клумбу, про центр взагалі мовчу...
а підїзд до відділення УП - взагалі шикарний, щодня бусик УП по кілька раз заїзжає = задом з пішохідного переходу , через тротуар, потім через клумбу, потім знов по тротуару і до їх дверей - бо ні дороги ні заїзду туди фізично нема! а припаркуватись можна лише через дорогу на острівці, і то на пару хв. з аварійкою, при умові що там не зайнято
А про краще чи гірше життя "там" - може судити лише той хто там живе (чи проживав). Як хочете на "машині часу" прокататись, то відвідадайте любе відділення Poczta Polska - побачите Укрпошту років через 20..., ніби все нове і модернізоване а суть "совка" таки залишилась, але черг там таки справді не буває, бо нема сенсу - 90+% всіх відправлень йде альтернативними, курєрськими сервісами, той же DPD навіть дешевше держ.пошти . і заодно на власні очі зможете побачити яке там "добре" і "солодке" життя... Добре там - де нас нема!