В даній темі виставляємо фото своїх домашніх улюбленців і друзів наших менших. Обговорюємо їх повадки, харчування і все, що з ними зв'язано
Буду першим
Фото під спойлер

Ага зарано.... Мы сходили к реке пока ишли штуки три сбросил с собаки, а вот брата псу повезло меньше, поехал на уколыmumu:ого, ще ж зарано для кліщів![]()
В сусідньому будинку у однієї сім’ї також була бійцівська собака, агресивна капєц, коли помічала мою таксу хоч за десятки метрів, то пильнувала і рвалась. Зараз десь пропала з зору, мабуть, власники задовбались її постійно стримувати, та й більше собак у сусідів загалом стало, може хто й зробив зауваження/попередження. Коли вигулювала собаку його дружина, було страшно.
как в квартире не знаю, а вот 2 этажа вполне комфортно для их проживания... и таки да есть такие породы что выпустишь погулять и унесут!murzik:Не знаю як там коти в квартирах живуть все життя і на двір не гуляють навіть на повідку. Навіть взимку наш кіт 14годин на вулиці
Я свого на таксі вожу в ветеринарну кожен раз ( все як для дитиниmurzik:viperest1
за 30 років жодного разу не було у нас скажених тварин. лисиць і вовків точно не буде, залишаються їжаки, щури і вже інфіковані коти і собаки. Потрібно зробити ... от кіт зрадіє. Зате прогуляється в район

Спиляв дерево(бажано старий дуб - діаметр великий та витримає багато) з дуплом, нутрощі вийняв, закрив прозорими кришками.murzik:як таку виготовити власноруч? колбу з акрилу можна замовити. залишається питання пенька. в магазині 2500+
- спойлер
по товщині наче звичайна фанера
Ну то добре-валер'янки коту, спирту собі і все окmurzik:viperest1
кіт да, десь бігає в хащах. а мені валеріанку треба
то дворовий кіт винен, сидів навпроти, кіт збирається атакувати а тут машина між ними