Домашні улюбленці і все, що з ними пов'язано

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
viperest1
Member

Повідомлення

Мої вітання :beer:!
В даній темі виставляємо фото своїх домашніх улюбленців і друзів наших менших. Обговорюємо їх повадки, харчування і все, що з ними зв'язано :)
Буду першим :rotate:
Фото під спойлер :super:
спойлер
маленький Міо 2 місяці
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
murzik
Member

Повідомлення

Улыбается ?? :eek:
спойлер
Зображення
murzik
Member

Повідомлення

спойлер
https://www.youtube.com/watch?v=-Gfnpc792hc
як зазвичай два табори, є ті, хто захищає нападавшого
багато коментарів тут
https://www.facebook.com/Kab0sya/videos ... 136250658/

п.с: оце зима, вже кліщі у кота :weep:
mumu
Member

Повідомлення

ого, ще ж зарано для кліщів :eek:

В сусідньому будинку у однієї сім’ї також була бійцівська собака, агресивна капєц, коли помічала мою таксу хоч за десятки метрів, то пильнувала і рвалась. Зараз десь пропала з зору, мабуть, власники задовбались її постійно стримувати, та й більше собак у сусідів загалом стало, може хто й зробив зауваження/попередження. Коли вигулювала собаку його дружина, було страшно.
nikblack
Member

Повідомлення

mumu:ого, ще ж зарано для кліщів :eek:

В сусідньому будинку у однієї сім’ї також була бійцівська собака, агресивна капєц, коли помічала мою таксу хоч за десятки метрів, то пильнувала і рвалась. Зараз десь пропала з зору, мабуть, власники задовбались її постійно стримувати, та й більше собак у сусідів загалом стало, може хто й зробив зауваження/попередження. Коли вигулювала собаку його дружина, було страшно.
Ага зарано.... Мы сходили к реке пока ишли штуки три сбросил с собаки, а вот брата псу повезло меньше, поехал на уколы :teacher:
И это было месяц назад ...
sanya555
Member

Повідомлення

nikblack
Так и есть. Живу у озера, и там постоянно с собакой гуляю, тоже несколько раз снимал, включая и с месяц назад. Но у меня хоть собакен рыжий и короткошерстный, сразу их видно. И после прогулки каждый раз техосмотр.
Rabbit-kms
Junior

Повідомлення

murzik:Не знаю як там коти в квартирах живуть все життя і на двір не гуляють навіть на повідку. Навіть взимку наш кіт 14годин на вулиці
как в квартире не знаю, а вот 2 этажа вполне комфортно для их проживания... и таки да есть такие породы что выпустишь погулять и унесут!
murzik
Member

Повідомлення

Rabbit-kms
А если еще и 2 или более кота, то им будет хорошо :up:
У нас обычный кот из села, но уже зажравшийся :D
Вечером выходим вместе, едет машина, тормозит, выходит дядька и начинает звать кота по имени (не совпало) , говорит кота потерял такого же красивого рижого как этот.
Много прохожих любуются клтом, переживаем чтобы не свинтили кота, когти не стрижем, для самообороны :gigi:
murzik
Member

Повідомлення

промайнула новина про сказ і що вакцинація від сказу домашніх тварин обовязкова.
щеплення від сказу робили? якісь документи на кота потрібні?
якщо носили на кастрацію, може ветеринари зробили щеплення?
viperest1
Member

Повідомлення

murzik
Якщо вони кастрували, але нічого не казали про щеплення, то точно не робили ( і не могли робити то відразу, бо кіт страшно ослаблений).
Моєму рік був 12 грудня, але було стільки всього вдома ( лікарні, тесть помер і т. д.) , що я його ще не щепив ( хоч мав це зробити в рік). Думаю вже цього місяця зроблю все як має бути і обов'язково ;) :)
murzik
Member

Повідомлення

viperest1
за 30 років жодного разу не було у нас скажених тварин. лисиць і вовків точно не буде, залишаються їжаки, щури і вже інфіковані коти і собаки. Потрібно зробити ... от кіт зрадіє. Зате прогуляється в район :D
п.с: це наслідок неефективної системи. якщо щеплення обовязкове і паспорт кота, то де ті "органи", які це контролюють?
viperest1
Member

Повідомлення

murzik:viperest1
за 30 років жодного разу не було у нас скажених тварин. лисиць і вовків точно не буде, залишаються їжаки, щури і вже інфіковані коти і собаки. Потрібно зробити ... от кіт зрадіє. Зате прогуляється в район :D
Я свого на таксі вожу в ветеринарну кожен раз ( все як для дитини :gigi:) . А там теж прививку, як :censoured: по самі помідори :lol:
murzik
Member

Повідомлення

Хоч і кастрований, але все ж весна прийшла :D
Abracadabra
Member

Повідомлення

murzik
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
як таку виготовити власноруч? колбу з акрилу можна замовити. залишається питання пенька. в магазині 2500+
по товщині наче звичайна фанера
murzik
Member

Повідомлення

тримав кота поки авто проїзжало повз, він рванув вперед а я за хвоста :mad: він мявкнув :weep: надіюсь все гаразд
перший біль за 2 роки прастииииииииииииииии :pray:
Барбарис
Member

Повідомлення

murzik:
спойлер
Зображення
як таку виготовити власноруч? колбу з акрилу можна замовити. залишається питання пенька. в магазині 2500+
по товщині наче звичайна фанера
Спиляв дерево(бажано старий дуб - діаметр великий та витримає багато) з дуплом, нутрощі вийняв, закрив прозорими кришками.
viperest1
Member

Повідомлення

murzik
То живий :(?
murzik
Member

Повідомлення

viperest1
кіт да, десь бігає в хащах. а мені валеріанку треба :D
то дворовий кіт винен, сидів навпроти, кіт збирається атакувати а тут машина між ними :insane:
viperest1
Member

Повідомлення

murzik:viperest1
кіт да, десь бігає в хащах. а мені валеріанку треба :D
то дворовий кіт винен, сидів навпроти, кіт збирається атакувати а тут машина між ними :insane:
Ну то добре-валер'янки коту, спирту собі і все ок :beer: :super:
Відповісти