Останні статті і огляди
Новини
Восьмиядерный процессор Intel CC150 для платформы LGA1151-v2 замечен на Taobao
-
_Slavko_
Member
Предлагаю обсудить Восьмиядерный процессор Intel CC150 для платформы LGA1151-v2 замечен на Taobao
о, хоть нормальное название, две буквы, три цифры. а кака та же)
о, хоть нормальное название, две буквы, три цифры. а кака та же)
-
Scoffer
Member
Хуанг не шарить, що інтеля зараз не в моді, і взагалі тотально зливають. Тому закупився ними для свого сервісу іграшок.
-
Capz
Member
Nvidia безумцы, надо было ставить Ryzen. Какой Intel cc150??
-
dendenis82
Member
по цінам щось не помітно поки... Сам хочу взять 8600К, досі дорожче своїх амд-аналогів.Scoffer:Хуанг не шарить, що інтеля зараз не в моді, і взагалі тотально зливають. Тому закупився ними для свого сервісу іграшок.
-
tim4ik
Member
9600кф, ні? Але взагалі так, 3600 вже краще будеdendenis82:по цінам щось не помітно поки... Сам хочу взять 8600К, досі дорожче своїх амд-аналогів.Scoffer:Хуанг не шарить, що інтеля зараз не в моді, і взагалі тотально зливають. Тому закупився ними для свого сервісу іграшок.
-
EvhenS
Member
3,5 без турбобусту 150 Вт - афігеть, вони там 32нм++++?
-
alexxusss
Member
Ну не подобається йому компанія, в якій він почав кар'єру, та ще й конкурент, тут ніякі аргументи не допоможутьScoffer:Хуанг не шарить, що інтеля зараз не в моді, і взагалі тотально зливають. Тому закупився ними для свого сервісу іграшок.
-
cpu1156
Member
и? ...
-
WWQ
Member
не надо оно Вам, если хотите интел, смотрите в сторону 6\12, 8\8, 8\16 (2066 не учитываю), если не хватает финансов то лучше 3600\3600хdendenis82:Сам хочу взять 8600К
-
dendenis82
Member
под Хакинтош для пробы взял i3-8100. Мне пошло. В сигнл тред производительности не хватает немного в рил тайм задачах. 8700К сначала хотел конечно же, но цены... умерил аппетит. Так что 8600К как раз среднее между 8350К и 8700К.WWQ:не надо оно Вам, если хотите интел, смотрите в сторону 6\12, 8\8, 8\16 (2066 не учитываю), если не хватает финансов то лучше 3600\3600хdendenis82:Сам хочу взять 8600К
-
WWQ
Member
dendenis82
если шаг осознанный, то тогда лучше уже 9600к или кф, но я бы этого не делал, но это сугубо имхо.
если шаг осознанный, то тогда лучше уже 9600к или кф, но я бы этого не делал, но это сугубо имхо.
-
leif
Member
а якщо перейти по посиланнях, побачимо на скрінах першоджерела, що реальне споживання процу в тестах аіди — 63w (CPU +FPU) і 78w (тільки FPU, грілка на рівні з LinX)
але треба було накинути про 150вт, нефанатам у п'ятничку
але треба було накинути про 150вт, нефанатам у п'ятничку
-
dendenis82
Member
WWQ:dendenis82
В райзен 1700 отключил SMT и четыре ядра, чтоб сравнить с 8100. Лагает тоже при 40-50% загрузки цпу, при том немного больше чем 8100. Так что не знаю что еще осталось попробывать... высокочастотная память осталась... но моя 2666 не такое уж и днище... Основная задача - редактирование 500-800Гб файла в фотошоп. Озу хватает - 48гб. Латенси монитор тоже пробывал, все в норме.
Как вообще ботлнеки отлавливать, кто в курсе?
-
leif
Member
dendenis82:Основная задача - редактирование 500-800Гб файла в фотошоп.
9600к буде куди веселіше в ФШ ніж 8100 і райзен 1700, він на частоту дуже добре відгукується та і 2 ядра додаткові зайвими не будуть.
але навіщо для фотошопу хакінтош?
-
dendenis82
Member
1. Оптимизация MacOS для интел архитектуры.leif:dendenis82:Основная задача - редактирование 500-800Гб файла в фотошоп.
9600к буде куди веселіше в ФШ ніж 8100 і райзен 1700, він на частоту дуже добре відгукується.
але навіщо для фотошопу хакінтош? :think:
2. Изначально нативная среда для Adobe suite.
Ввиду озвученой проблемы решил попробывать и не могу сказать что зря.
Думаю 9600К не мог далеко уйти от 8600К в плане однопотока.
-
EvhenS
Member
leif по- перше 150ватт в оригінальному тексті є
по-друге так як мій рівень знань китайського " це ж на скільки кнопок у них клавіатура???" то як зайшов, так і вийшов.CC150没有睿频,所以没有“三秒真男人”之说,主频是3.50GHz,全速运转就是3.50GHz,不存在“丢睿频”的问题。当然咯,它的性能自然也就不会有常规带睿频处理器的“爆发性”表现。该处理器的运行电压范围是0.672V—1.008V(在极限玩家4上),非常低。
CC150的TDP墙设定为95W,为什么设定95W?这颗处理器的默认主频是3.50GHz,采用8核16线程设计,默认TDP需要满足默认主频运行前提下该处理器仍然可以全速运行,再看一下常规的65W设定的i9-9900(非i9-9900K),它的主频只有3.10GHz,如果当前的台式机主板没有“解锁TDP”这种骚操作,毫无疑问,i9-9900肯定比CC150更垃圾(i9-9900解锁TDP全速跑功耗>150W)。CC150设定95W不过是为了能让“锁TDP”设计的OEM主板满足CC150的功耗墙需求,默认主频前提下也不会降频。根据实际情况来看,这颗处理器设定在65W也是没有任何问题的。
-
fastneed
Member
гайд:dendenis82:WWQ:dendenis82
В райзен 1700 отключил SMT и четыре ядра, чтоб сравнить с 8100. Лагает тоже при 40-50% загрузки цпу, при том немного больше чем 8100. Так что не знаю что еще осталось попробывать... высокочастотная память осталась... но моя 2666 не такое уж и днище... Основная задача - редактирование 500-800Гб файла в фотошоп. Озу хватает - 48гб. Латенси монитор тоже пробывал, все в норме.
Как вообще ботлнеки отлавливать, кто в курсе?
- не покупать продукцию АМД
-
leif
Member
EvhenS
на скріншоти стрес-тестів в Aida подивись, там без перекладів видно що саме цей проц споживає 78вт в найжорсткішому тесті FPU.
Відправлено через 7 хвилини 8 секунди:
2) це не дає жодних переваг.
ФШ — одна з основних програм в моїй робочій діяльності останні кілька років. прекрасно під віндою все, на хакінтоші жодних переваг не буде.
на скріншоти стрес-тестів в Aida подивись, там без перекладів видно що саме цей проц споживає 78вт в найжорсткішому тесті FPU.
Відправлено через 7 хвилини 8 секунди:
1) така ж сама омтимізація як і віндиdendenis82:1. Оптимизация MacOS для интел архитектуры.
2. Изначально нативная среда для Adobe suite.
2) це не дає жодних переваг.
ФШ — одна з основних програм в моїй робочій діяльності останні кілька років. прекрасно під віндою все, на хакінтоші жодних переваг не буде.
-
Megaclite
Member
Intel МусиПуси150
-
manbearboar
Member
Всё проще. Хуанг не смог в виртуализацию и пришлось пилить физические ноды.Scoffer:Хуанг не шарить, що інтеля зараз не в моді, і взагалі тотально зливають. Тому закупився ними для свого сервісу іграшок.
Кто ж запускает облачный сервис на настольных процессорах