Так это и правда трагедия, ведь если вы видите сеть соседа и она на том же или близком канале - то начинает резаться скорость у вас обоих. 5ггц хорош тем, что его как правило для охвата квартиры достаточно и в то же время он слабо мешает соседям, так как эта частота охотнее поглощается стенами.avuremybe:От жеж трагедия - видеть сеть соседа.
Как Вы с этим живете?
Новини
Останні статті і огляди
Wi-Fi Alliance представила Wi-Fi 6E с поддержкой частотного диапазона 6 ГГц
-
Bryt
Member
-
Scoffer
Member
Велика, велика трагедія.avuremybe:От жеж трагедия - видеть сеть соседа.Scoffer:по десятку мереж видно.
Как Вы с этим живете?
Ти ж мабуть не в курсі, що маючи у себе більш-менш свіжі 2.4ГГц N-пристрої і N-роутер, якщо твій сусід з гарним рівнем сигналу врубить у себе на своїй вафлі якесь допотопне b-лайно на тому ж каналі, що й у тебе, то сидітимети ви обоє на двох мегабітах на всі пристрої одночасно і нічого ти з цим зробити, окрім як піти набити морду сусіду або екранувати квартиру фольгою, не зможеш
-
alexS123
Member
Інтерференція. Проте у багатоповерхівках усім класти. Працює якось та й добре. А як саме то таке)Scoffer:Ти ж мабуть не в курсі, що маючи у себе більш-менш свіжі 2.4ГГц N-пристрої і N-роутер, якщо твій сусід з гарним рівнем сигналу врубить у себе на своїй вафлі якесь допотопне b-лайно на тому ж каналі, що й у тебе, то сидітимети ви обоє на двох мегабітах на всі пристрої одночасно і нічого ти з цим зробити, окрім як піти набити морду сусіду або екранувати квартиру фольгою, не зможеш
-
avuremybe
Member
В курсе. А Вы в курсе что такое сарказм?Scoffer:Велика, велика трагедія.avuremybe: От жеж трагедия - видеть сеть соседа.
Как Вы с этим живете?
Ти ж мабуть не в курсі, що маючи у себе більш-менш свіжі 2.4ГГц N-пристрої і N-роутер, якщо твій сусід з гарним рівнем сигналу врубить у себе на своїй вафлі якесь допотопне b-лайно на тому ж каналі, що й у тебе, то сидітимети ви обоє на двох мегабітах на всі пристрої одночасно і нічого ти з цим зробити, окрім як піти набити морду сусіду або екранувати квартиру фольгою, не зможеш
Так сложилось, что дом у меня маленький, а никаких манипуляций с компьютером, кроме как включить ютуб, никто кроме меня производить не умеет.
Так что с вайфай сетями у меня все норм. Даже больше скажу, у меня единственного в доме 5ГГц.
Не то чтобы больше ни у кого небыло денег на 5ггц роутер, просто зачем я буду забивать бедным соседям головы какими-то гигагерцами, если у них и так все работает?
-
Eloy
Member
Та они просто уже 5г продали оборудование, а вам не сказали и уже ждут 6гavuremybe: Так сложилось, что дом у меня маленький, а никаких манипуляций с компьютером, кроме как включить ютуб, никто кроме меня производить не умеет.
Так что с вайфай сетями у меня все норм. Даже больше скажу, у меня единственного в доме 5ГГц.
Не то чтобы больше ни у кого небыло денег на 5ггц роутер, просто зачем я буду забивать бедным соседям головы какими-то гигагерцами, если у них и так все работает?