Підтримую Пана вище, це просто, ну шо тут сказатиДоброго дня, за хотів придбати телевізор Samsung UE55NU8002, знайшов магазин Mobizzz, зробив замовлення, дуже швидко передзвонив менеджер сказав, що є в найовності, що це буде модель словатської збірки, що їм потрібна передоплата 1200грн і одинь на тест ТВ та його перепрошив. Напитання чого така велика педоплата сказали щоб мол страхівка віддого що я можу не забрати телевізо. Я погодився скинув проплату і почав чекати, на наступний день мене набравв інший номер представились сервісним центром магазину, почали розказувати що при перепрошивці телевізора він заблокувався і що подалші маніпуляції нідочого не привели, експерт почав мені розказувати що це нерідкість що будь який телевізор словатської чи венгерської збірки має такі проблеми, і що якщо б він нормально прошився зчасом він би знову заблокувався і мені б прийшлось потратити до 2000грн на його повторну перепрошивку. На ці всі я репліки я сказав ОК, допрошивайте його і відправляйте мені я ТВ перевірю на Новій пошті і вже сам вирішу чи буду його забирати. Їх експерт пішов далі в наступ мол ми все зробими і ви його забирете, а він за пів року або рік почне викидати полоси на матриці, я задав питання з чим це звязано, на що отримав відповідь мол всі ТВ словатської і венгерської збірки йдуть з китайськими матрицями які дуже швидко виходять зладу, що тільки офіційні тв які завезені в Україну з росіїйдуть оригінальної збірки, ексерт почав мені радити різні моделі в тійже ціновій ніші, послухавши всі пропозиці я відмовився і попросив повернути передоплату, сьогодні гроші мені повернули. Чесно залишилися сумніви прошу експертів і тих хто купляли сірі телевізори мені допомогти. Де краще взяти тв який я хочу, чи їхати самому в ту саму Польщу і купляти там, чи може є люди на форумі яки привозять на замовлення ТВ з Європи.
В самого тв угорець 2018 року, регіон міняється за 5 хв. він сили та не завжди допоможе кнопочний пульт, в моєму випадку був потрібен сервісний пульт, із ситуації вийшов скачавши прошу MyRemocon на смарт з іч портом (Блага є смарт сяомі, китайці як завжди виручили).
2-3 дні тому також прийшла нова прошивка все норм (ніби інтерфейс став швидший?)