Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

leif:а ти часом не стрімер?)
не.
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

leif:Evolv Shift
Присматривался к нему, но решил стекло, изнутри стекла, пылючка будет видна. Хотя это был перебор. Та ещё x зачетный. Но с видяхой туго будет.
leif
Member

Повідомлення

Феном Феномыч:Та ещё x зачетный
Shift Х вже занадто великий, як на мене, а звичайний шифт достатньо компактний і при цьому вміщає цікаві конфіги.
спойлер
ЗображенняЗображення
Феном Феномыч:Но с видяхой туго будет.
де саме?)
WakeMe
Member

Повідомлення

leif:
Феном Феномыч:Думаешь Паллас не подешел бы? 220 грозятся, а если хороший вентиль, может и больше
Палас непоганий кулер, але його точно буде замало.

зараз тестував з Celsius S36 і Thermalright True Spirit Power: 3-секційна проста AIO-вода це вже норм, повітряний кулєр теж тримається непогано, на 5.2 GHz можна пограти у Far Cry 5 та інші "важкі" ігри. але тільки за рахунок дуже високого як для мене шуму.

у Evolv Shift, якщо сильно постаратись, можна запхати 3 радіатора та помпу з маленьким резервуаром. має бути те що треба.
Так, а по температурам разница какая, не записал циферки?
leif
Member

Повідомлення

WakeMe:Так, а по температурам разница какая, не записал циферки?
я перебирав різні варіанти ще по вентиляторах на радіаторі AIO-води (1-2-3 шт), на радіаторі повітряного кулера (1 і 2), зі швидкостями обертання від 800об\хв до 1200об\хв, експериментував з вольтажем на проці і т.д.

тому в голові повна каша з цих показників, тим паче що це все не зовсім в закритих корпусах.

мені для себе важливо було зрозуміти наскільки вогняний цей 9900к :lamer: і що його може охолодити. виявилось не все так погано, але для M-ITX доведеться трохи погратись. подивимось, сподіваюсь, що все вдасться.
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

leif:де саме?)
Который Х, он тоншье кажется
leif
Member

Повідомлення

Феном Феномыч:Который Х, он тоншье кажется

завтовшки ці два кейси однакові, Х вище. через такі специфічні пропорції просто виглядає вужчим на фотках ;)
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

leif
:eek: допэтрив

Отправлено спустя 24 секунды:
Точнее :beer:
evenmore
Member

Повідомлення

leif:
WakeMe:Так, а по температурам разница какая, не записал циферки?
я перебирав різні варіанти ще по вентиляторах на радіаторі AIO-води (1-2-3 шт), на радіаторі повітряного кулера (1 і 2), зі швидкостями обертання від 800об\хв до 1200об\хв, експериментував з вольтажем на проці і т.д.

тому в голові повна каша з цих показників, тим паче що це все не зовсім в закритих корпусах.

мені для себе важливо було зрозуміти наскільки вогняний цей 9900к :lamer: і що його може охолодити. виявилось не все так погано, але для M-ITX доведеться трохи погратись. подивимось, сподіваюсь, що все вдасться.
SHADOW ROCK LP или что-то в таком духе, чтоб плату обдувало - будет не лишним.
WakeMe
Member

Повідомлення

evenmore: SHADOW ROCK LP или что-то в таком духе, чтоб плату обдувало - будет не лишним.
Под 9900к :laugh: :lol:
leif
Member

Повідомлення

ага, проц не з холодних :) ще і M-ITX кейс досить специфічний, вода набагато краще буде ніж будь-який повітряний варіант. для повітря це хіба що з якимось 9600к в даунвольті, як тут в топіку розповідали
спойлер
Зображення
evenmore
Member

Повідомлення

Если не гнать и напряжение скинуть - то вполне вариант
Freem-freem
Member

Повідомлення

Sanьka
Ну всё, ты наверно перестанешь со мной общаться... я оплатил.
Нacker
Junior

Повідомлення

раньше были амуде 4-6 дядер
но знал что интел лучше, только дороже
как взял и2500 в свое время...так теперь все, только интел :super:
Sanьka
Member

Повідомлення

Freem-freem:Ну всё, ты наверно перестанешь со мной общаться... я оплатил.
Не с моей карточки же, чё мне переживать то ;)

А вообще учитывая цену почему бы и нет, если игры не основное.
Freem-freem
Member

Повідомлення

Sanьka
Ответил, но так и не узнал, что же я взял :D
leif
Member

Повідомлення

на днях розігнав другові Kingston HyperX FURY White на чіпах Nanya з 2466 до 3100 МГц
спойлер
ЗображенняЗображення

ЗображенняЗображення
вольтаж 1.2->1.35, таймінги вручну.

проц: 9600к, мат плата asus z390 strix F

Приріст від розгону оперативи, як на мене, відчутний і помітний неозброєним оком :up:

Взагалі абсолютно уся ДДР4 пам'ять що тестував на асусах z390 (нажаль поки що тільки 8гб модулі) взяла 3000 і більше. мікрон, nanya.

офісні зелені стіки самсунг на e-die навіть 2133->3600 змогли, абсолютно стабільно. 1.35в
Sanьka
Member

Повідомлення

Freem-freem:Ответил, но так и не узнал, что же я взял
Если потешил чсв то 9900К (проц для упоротых) надеюсь leif это не увидит
Если решил секономить то Рузен 2700 (имеет право на жизнь)
Если включил мозги то 9700К (оптимал если есть деньги)

Учитывая что 2700 уже подходит к концу, и брать особо нет смысла(лучше Рузен 3ххх подождать), то предполагаю что все таки 9700К
З.Ы, Возможно вообще Трипер, я не в курсе твоих нужд. Да и пофиг как бы ;)

Вообще проц- единственное что сейчас и так с запасом. Я вообще не парюсь за проц, а вот видик и озу мне не мешало бы грейдануть.
Freem-freem
Member

Повідомлення

Sanьka:9900К (проц для упоротых)
Всё как всегда, вот так и общайся с тобой :facepalm: надеюсь leif это видит :popcorn:
leif:офісні зелені стіки самсунг на e-die навіть 2133->3600 змогли, абсолютно стабільно. 1.35в
Это только если 8гб плашки, как только 16 берешь то там очень тяжело гнать и 90% что выше ХМР не заработают :-/
Sanьka
Member

Повідомлення

Freem-freem:надеюсь leif это видит
тссс
Закрито