Новини
Останні статті і огляди
Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?
-
b_andriy
Member
Говорим здесь о всем, совсем о всем!!! НЕ ЗАБЫВАЯ О ПРАВИЛАХ КОНФЫ
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
-
Sanьka
Member
не.leif:а ти часом не стрімер?)
-
Феном Феномыч
Member
Присматривался к нему, но решил стекло, изнутри стекла, пылючка будет видна. Хотя это был перебор. Та ещё x зачетный. Но с видяхой туго будет.leif:Evolv Shift
-
leif
Member
-
WakeMe
Member
Так, а по температурам разница какая, не записал циферки?leif:Палас непоганий кулер, але його точно буде замало.Феном Феномыч:Думаешь Паллас не подешел бы? 220 грозятся, а если хороший вентиль, может и больше
зараз тестував з Celsius S36 і Thermalright True Spirit Power: 3-секційна проста AIO-вода це вже норм, повітряний кулєр теж тримається непогано, на 5.2 GHz можна пограти у Far Cry 5 та інші "важкі" ігри. але тільки за рахунок дуже високого як для мене шуму.
у Evolv Shift, якщо сильно постаратись, можна запхати 3 радіатора та помпу з маленьким резервуаром. має бути те що треба.
-
leif
Member
я перебирав різні варіанти ще по вентиляторах на радіаторі AIO-води (1-2-3 шт), на радіаторі повітряного кулера (1 і 2), зі швидкостями обертання від 800об\хв до 1200об\хв, експериментував з вольтажем на проці і т.д.WakeMe:Так, а по температурам разница какая, не записал циферки?
тому в голові повна каша з цих показників, тим паче що це все не зовсім в закритих корпусах.
мені для себе важливо було зрозуміти наскільки вогняний цей 9900к
-
Феном Феномыч
Member
Который Х, он тоншье кажетсяleif:де саме?)
-
leif
Member
Феном Феномыч:Который Х, он тоншье кажется
завтовшки ці два кейси однакові, Х вище. через такі специфічні пропорції просто виглядає вужчим на фотках
-
Феном Феномыч
Member
leif
допэтрив
Отправлено спустя 24 секунды:
Точнее
Отправлено спустя 24 секунды:
Точнее
-
evenmore
Member
SHADOW ROCK LP или что-то в таком духе, чтоб плату обдувало - будет не лишним.leif:я перебирав різні варіанти ще по вентиляторах на радіаторі AIO-води (1-2-3 шт), на радіаторі повітряного кулера (1 і 2), зі швидкостями обертання від 800об\хв до 1200об\хв, експериментував з вольтажем на проці і т.д.WakeMe:Так, а по температурам разница какая, не записал циферки?
тому в голові повна каша з цих показників, тим паче що це все не зовсім в закритих корпусах.
мені для себе важливо було зрозуміти наскільки вогняний цей 9900кі що його може охолодити. виявилось не все так погано, але для M-ITX доведеться трохи погратись. подивимось, сподіваюсь, що все вдасться.
-
WakeMe
Member
Под 9900кevenmore: SHADOW ROCK LP или что-то в таком духе, чтоб плату обдувало - будет не лишним.
-
leif
Member
ага, проц не з холодних
ще і M-ITX кейс досить специфічний, вода набагато краще буде ніж будь-який повітряний варіант. для повітря це хіба що з якимось 9600к в даунвольті, як тут в топіку розповідали
- спойлер

-
evenmore
Member
Если не гнать и напряжение скинуть - то вполне вариант
-
Freem-freem
Member
Sanьka
Ну всё, ты наверно перестанешь со мной общаться... я оплатил.
Ну всё, ты наверно перестанешь со мной общаться... я оплатил.
-
Нacker
Junior
раньше были амуде 4-6 дядер
но знал что интел лучше, только дороже
как взял и2500 в свое время...так теперь все, только интел
но знал что интел лучше, только дороже
как взял и2500 в свое время...так теперь все, только интел
-
Sanьka
Member
Не с моей карточки же, чё мне переживать тоFreem-freem:Ну всё, ты наверно перестанешь со мной общаться... я оплатил.
А вообще учитывая цену почему бы и нет, если игры не основное.
-
Freem-freem
Member
Sanьka
Ответил, но так и не узнал, что же я взял
Ответил, но так и не узнал, что же я взял
-
leif
Member
на днях розігнав другові Kingston HyperX FURY White на чіпах Nanya з 2466 до 3100 МГц
вольтаж 1.2->1.35, таймінги вручну.
проц: 9600к, мат плата asus z390 strix F
Приріст від розгону оперативи, як на мене, відчутний і помітний неозброєним оком
Взагалі абсолютно уся ДДР4 пам'ять що тестував на асусах z390 (нажаль поки що тільки 8гб модулі) взяла 3000 і більше. мікрон, nanya.
офісні зелені стіки самсунг на e-die навіть 2133->3600 змогли, абсолютно стабільно. 1.35в
вольтаж 1.2->1.35, таймінги вручну.
проц: 9600к, мат плата asus z390 strix F
Приріст від розгону оперативи, як на мене, відчутний і помітний неозброєним оком
Взагалі абсолютно уся ДДР4 пам'ять що тестував на асусах z390 (нажаль поки що тільки 8гб модулі) взяла 3000 і більше. мікрон, nanya.
офісні зелені стіки самсунг на e-die навіть 2133->3600 змогли, абсолютно стабільно. 1.35в
-
Sanьka
Member
Если потешил чсв то 9900К (проц для упоротых) надеюсь leif это не увидитFreem-freem:Ответил, но так и не узнал, что же я взял
Если решил секономить то Рузен 2700 (имеет право на жизнь)
Если включил мозги то 9700К (оптимал если есть деньги)
Учитывая что 2700 уже подходит к концу, и брать особо нет смысла(лучше Рузен 3ххх подождать), то предполагаю что все таки 9700К
З.Ы, Возможно вообще Трипер, я не в курсе твоих нужд. Да и пофиг как бы
Вообще проц- единственное что сейчас и так с запасом. Я вообще не парюсь за проц, а вот видик и озу мне не мешало бы грейдануть.
-
Freem-freem
Member
Всё как всегда, вот так и общайся с тобойSanьka:9900К (проц для упоротых)
Это только если 8гб плашки, как только 16 берешь то там очень тяжело гнать и 90% что выше ХМР не заработаютleif:офісні зелені стіки самсунг на e-die навіть 2133->3600 змогли, абсолютно стабільно. 1.35в
-
Sanьka
Member
тсссFreem-freem:надеюсь leif это видит