Зібрав таки вчора свій контур.Шланг не знайшов,обійшовся тими обрубками,що були.
Незадоволений геть зовсім.Ні виглядом,ні температурами.Але так,мабуть,і повинно було б бути,щоб хоч розуміти,куди копати і від чого відштовхуватись.
Сподіваюсь тільки на те,що це я затупив по багатьом пунктам і по-хорошому має бути значно кращий результат.Тож буду вдячний за толкову критику і зауваження.
Фото цього "млинця комом":
- спойлер
Довго протестити не було,коли,тому даю попередні результати:
8700к і RTX 2080.360мм радіатор з товщиною 45мм і 3 NB-eLoop на видув.Вода - сімантовський самопальний концентрат і автомобільний дистилят,профільтрований через вату від якихось рип'яхів.
Простой - 33-35 в обох.
В режимі кулерів і помпи(обороти помпи керуються з роз'єму процесорного кулера)"Тихо" - відяха прогрівається в фуріку в сторону 75 градусів.Проц був менше 60.
В режимі "На всю швидкість" температура відяхи в фуріку падає до 63.
Ігрових тестів чи глибшого тестування поки не проводив - з роботи пишу відразу сюди.Може треба переробляти геть усе,мало лі.
Щодо відяхи - дивують оці бульбашки:
- спойлер
Воно розсіється?Дивлячись на водоблок,здається,що вхідний і вихідний шланг треба було б поміняти місцями,щоб вода рухалась через чіп до пам'яті,а не навпаки,але в описі цього фуллкавера сказано було,що він підходить і для реверсного напряму руху води.
Прочитав написане,осягнув рівень "нубства" в цій сфері,але вже діватись точно нІкуди.Буду вдячний за допомогу.