Ви ж уважно читайте. Іноді. Прислали .док - лібра відкрити не може, все форматування раком. Відкрили вордом - все ок. Конвертнули в .докх - картина не змінилась. ктрл-а, ктрл-с, ктрл-в, зберегли як .докх в лібрі. Нормально відкриває і лібра і офіс. Парадокс. Нечасто, але трапляється.liwi:Стосовно офіса, то користуюся ліброю
Є ще одна станція з прикольним локальним глюком - там періодично стає раком інтерфейс в лібрі - всі віконця/тулбари/менюшки стають порожніми, хоча самі кнопки/іконки є і адекватно реагують на тикання мишом. Глюк тільки з ліброю
В мене тільки під медком 15 станційliwi:Декларації й звіти в податкову через приват24.
На жаль не зовсім правильно... Є пласт легасі софта, який в вайні не працює і ніхто його переписувати не буде. Є софт (та ж Masterscada) і проекти реалізовані на ньому коштують стільки, що на ціну вінди просто начхати.liwi:Загалом справа не в ОСі, немає значення що стоїть віндовс, лінукс, чи мак
Я б то з радістю всіма руками і ногами за опенсорс, але не всі рішення приймаю я.
Плюс ще одна проблема - кадри. Наприклад є IceB - опенсорс українська(!!!!) бухія. Тільки от де знайти спеца, "мені формочку підправити" чи ще щось? Так ото ж(
PS
1с ервак+скуль на лінуксі. Теж не без халеп, але працює)