Останні статті і огляди
Новини
Xiaomi Mi router 3 режет скорость
-
dmytro
Member
zefir9477
Попробуйте это видео
Выбор скорости на 9:58
Отправлено спустя 16 минут 21 секунду:
И вот здесь есть описание https://4pda.ru/forum/index.php?showtop ... ry67736128
Попробуйте это видео
Выбор скорости на 9:58
Отправлено спустя 16 минут 21 секунду:
И вот здесь есть описание https://4pda.ru/forum/index.php?showtop ... ry67736128
-
zefir9477
Member
dmytro
По відео пробував - безрезультатно. Для другого варіанту потрібно шити падаван.
Взагалі вся затія щоб дивитися по DLNA фільми блюрей, бо з інетом 50мбіт часто буває буферизація.
Ще виникла одна ідея, є можливість підключити через роутер і пк і тв напряму по кебелю бо знаходяться в одній кімнаті на відстані двох метрів. Тоді швидкість боде стабільна? Можна буде дивитися блюрей по DLNA? Чи це так не працює? Не дуже в цьому розбираюся, який вихід порадите в даній ституації, вислухаю будь-які пропозиції. Дякую.
Взагалі вся затія щоб дивитися по DLNA фільми блюрей, бо з інетом 50мбіт часто буває буферизація.
Ще виникла одна ідея, є можливість підключити через роутер і пк і тв напряму по кебелю бо знаходяться в одній кімнаті на відстані двох метрів. Тоді швидкість боде стабільна? Можна буде дивитися блюрей по DLNA? Чи це так не працює? Не дуже в цьому розбираюся, який вихід порадите в даній ституації, вислухаю будь-які пропозиції. Дякую.
-
Myaucher
Member
Ну якщо така можливість є (підключення по кабелю), то я взагалі не розумію, чому Ви з вайфаєм морочитеся. Меншою швидкість та стабільність каналу від такого точно не стане
-
zefir9477
Member
Myaucher
Думав все по феншую зробити....
-
Avenger80
Member
zefir9477
Конечно, по проводу будет 100% отдача инета и никаких потерь и помех, т.е. все ваши 95Мбит/с.
Конечно, по проводу будет 100% отдача инета и никаких потерь и помех, т.е. все ваши 95Мбит/с.
-
Saffa
Member
У меня страшный/кошмарный ТП-Линк свисток с надписью "150Mbps" на корпусе НИКОГДА не давал более 54 мб ни под каким роутером...zefir9477: Затестив на тв, швидкість видає таку: на 2.4 - 60-65 мбіт(якось малувато, відстань від роутера метрів 2, перешкод немає), на 5 ггц - видає 80-85 мбіт, думаю нормально.
А от на пк видає постійно 50мбіт рівно. Напевно причина в дешманському адаптері (тп лінк за 200грн.) який може працювати тільки на 2.4?
Отправлено спустя 2 минуты 34 секунды:
zefir9477:Myaucher
с этого бы и начинали Для Блю-рей надо 1 Гбит,что бы вообще по феншую.zefir9477:dmytro
-
zefir9477
Member
Saffa
Маю можвість підключити максимум 300, як не прокатить то візьму 300.с этого бы и начинали Для Блю-рей надо 1 Гбит,что бы вообще по феншую.
-
Avenger80
Member
zefir9477
И роутер тогда поменяйте. А так, попробуйте по кабелю. Я не знаю, у меня при 100Мбит/с по проводу нормально тянет и 4k и 5к.
И роутер тогда поменяйте. А так, попробуйте по кабелю. Я не знаю, у меня при 100Мбит/с по проводу нормально тянет и 4k и 5к.
-
Sachu
Member
Попробуйте в настройках вайфая жёстко установить тип шифрования aes. Может включатся TKIP и из-за этого может падать скарость. Почему - не знаю, но как показывает практика скорость максимальное будет 72 мбит/с. А вообще, норм скорость для старых устройств. И если есть включит по меди то это однозначно лучше
-
yupi
Member
У меня такой же роутер и так же по 2g скорость никакая, подключаю все по 5g и при проблем вообще.
Печальный роутер какой-то совсем
Печальный роутер какой-то совсем
-
tw-r
Advanced Member
yupi
може просто ефір засраний на 2,4? Мав в користуванні Router 3, телефони і ноутбуки стабільно витягували 90 Мбіт з 100 на вході.
Зараз Router 3G і канал 200 Мбіт, то віддає всі 200 на телефон і ноут
може просто ефір засраний на 2,4? Мав в користуванні Router 3, телефони і ноутбуки стабільно витягували 90 Мбіт з 100 на вході.
Зараз Router 3G і канал 200 Мбіт, то віддає всі 200 на телефон і ноут
-
yupi
Member
Myp4uk_psx
Да нет, неделю стоял все работало отлично, потом резко как обрезало, каналы все перепробовал и везде тоже самое - скорость 2-3мбит даже в метре от него, а 5g все 100 почти выдаёт. До него стоял nano и работал 7 лет идеально без единого прикола на 2.4
Да нет, неделю стоял все работало отлично, потом резко как обрезало, каналы все перепробовал и везде тоже самое - скорость 2-3мбит даже в метре от него, а 5g все 100 почти выдаёт. До него стоял nano и работал 7 лет идеально без единого прикола на 2.4
-
tw-r
Advanced Member
yupi
на Router 3G USB 3.0 порт за замовчуванням працює в режимі 2.0, щоб не створювати перешкод для 2,4 діапазону. Може і в 3 щось подібне
на Router 3G USB 3.0 порт за замовчуванням працює в режимі 2.0, щоб не створювати перешкод для 2,4 діапазону. Може і в 3 щось подібне
-
b0yara
Junior
Если волнуют какие-то проблемы с этим роутером(сам являюсь владельцем), то проще всего поставить прошивку иную, на 4pda есть вариант от Padavan. Отлично работает уже месяца 3, никаких проблем не испытывал, в отличии от стандартной прошивки сяомовской.
-
Avenger80
Member
b0yara
Да... Сколько людей, столько и мнений на счёт крутизны и стабильности роутеров Сяоми и прошивок. Кто-то говорит, что шить не нужно, кто-то, что обязательно нужно Padavan.
Да... Сколько людей, столько и мнений на счёт крутизны и стабильности роутеров Сяоми и прошивок. Кто-то говорит, что шить не нужно, кто-то, что обязательно нужно Padavan.
-
pe4ivko
Member
Прошивку змініть. В мене гігабітний Xiaomi там якась магія з прошивка ми, якщо китайська Dev/stab - ріже швидкість, але для мого є версія з більш старим номером(вже роки як 1.5 давність прошивки) саме англійська test прошивка, на ній видає наче непогано, 350 на телефоні по віфі бачив колись.
-
Reinmar
Member
Не совсем такая проблема - но подскажите - какую настройку надо менять,чтобы роутер работал на 100 мбит? У меня сеть 100 мбит, но через роутер раздается только 50-60 мбит. Роутер ASUS RT 12 поддерживает до 300 мбит
-
pe4ivko
Member
Роздається куди? По віфі?Reinmar:Не совсем такая проблема - но подскажите - какую настройку надо менять,чтобы роутер работал на 100 мбит? У меня сеть 100 мбит, но через роутер раздается только 50-60 мбит. Роутер ASUS RT 12 поддерживает до 300 мбит
Можливо в налаштуваннях можна вручну десь задати швидкість мережі, якщо є такий пункт.
-
Reinmar
Member
Та й по кабелю теж така швидкість. Я не зовсім розбираюсь, які налаштування ставити - вище писали про n/b/g. Почитав в гуглі - так й не зрозімів,чим відрізняються. В мене стоїть автоpe4ivko:Роздається куди? По віфі?Reinmar:Не совсем такая проблема - но подскажите - какую настройку надо менять,чтобы роутер работал на 100 мбит? У меня сеть 100 мбит, но через роутер раздается только 50-60 мбит. Роутер ASUS RT 12 поддерживает до 300 мбит
Можливо в налаштуваннях можна вручну десь задати швидкість мережі, якщо є такий пункт.
-
Avenger80
Member
Reinmar
А без роутера какая скорость по проводу? И причем тут все эти режимы b/g/n к проводу? Если по проводу у вас маленькая скорость. Проверьте соединение без участия роутера (через сгонку). Может у вас провайдер сейчас не выдаёт 100Мбит/с.
А без роутера какая скорость по проводу? И причем тут все эти режимы b/g/n к проводу? Если по проводу у вас маленькая скорость. Проверьте соединение без участия роутера (через сгонку). Может у вас провайдер сейчас не выдаёт 100Мбит/с.
Востаннє редагувалось 12.01.2019 09:59 користувачем Avenger80, всього редагувалось 1 раз.