Xiaomi Mi router 3 режет скорость

Локальные сети и Интернет
Автор
Повідомлення
dmytro
Member

Повідомлення

zefir9477
Попробуйте это видео

Выбор скорости на 9:58

Отправлено спустя 16 минут 21 секунду:
И вот здесь есть описание https://4pda.ru/forum/index.php?showtop ... ry67736128
zefir9477
Member

Повідомлення

dmytro
По відео пробував - безрезультатно. Для другого варіанту потрібно шити падаван.
Взагалі вся затія щоб дивитися по DLNA фільми блюрей, бо з інетом 50мбіт часто буває буферизація.
Ще виникла одна ідея, є можливість підключити через роутер і пк і тв напряму по кебелю бо знаходяться в одній кімнаті на відстані двох метрів. Тоді швидкість боде стабільна? Можна буде дивитися блюрей по DLNA? Чи це так не працює? Не дуже в цьому розбираюся, який вихід порадите в даній ституації, вислухаю будь-які пропозиції. Дякую.
Myaucher
Member

Повідомлення

Ну якщо така можливість є (підключення по кабелю), то я взагалі не розумію, чому Ви з вайфаєм морочитеся. Меншою швидкість та стабільність каналу від такого точно не стане :beer:
zefir9477
Member

Повідомлення

Myaucher
Думав все по феншую зробити.... :D
Avenger80
Member

Повідомлення

zefir9477
Конечно, по проводу будет 100% отдача инета и никаких потерь и помех, т.е. все ваши 95Мбит/с.
Saffa
Member

Повідомлення

zefir9477: Затестив на тв, швидкість видає таку: на 2.4 - 60-65 мбіт(якось малувато, відстань від роутера метрів 2, перешкод немає), на 5 ггц - видає 80-85 мбіт, думаю нормально.
А от на пк видає постійно 50мбіт рівно. Напевно причина в дешманському адаптері (тп лінк за 200грн.) який може працювати тільки на 2.4?
У меня страшный/кошмарный ТП-Линк свисток с надписью "150Mbps" на корпусе НИКОГДА не давал более 54 мб ни под каким роутером...

Отправлено спустя 2 минуты 34 секунды:
zefir9477:Myaucher
Думав все по феншую зробити.... :D
zefir9477:dmytro
По відео пробував - безрезультатно. Для другого варіанту потрібно шити падаван.
Взагалі вся затія щоб дивитися по DLNA фільми блюрей, бо з інетом 50мбіт часто буває буферизація.
Ще виникла одна ідея, є можливість підключити через роутер і пк і тв напряму по кебелю бо знаходяться в одній кімнаті на відстані двох метрів. Тоді швидкість боде стабільна? Можна буде дивитися блюрей по DLNA? Чи це так не працює? Не дуже в цьому розбираюся, який вихід порадите в даній ституації, вислухаю будь-які пропозиції. Дякую.
с этого бы и начинали :gigi: Для Блю-рей надо 1 Гбит,что бы вообще по феншую. :rotate:
zefir9477
Member

Повідомлення

Saffa
с этого бы и начинали :gigi: Для Блю-рей надо 1 Гбит,что бы вообще по феншую. :rotate:
Маю можвість підключити максимум 300, як не прокатить то візьму 300.
Avenger80
Member

Повідомлення

zefir9477
И роутер тогда поменяйте. :) А так, попробуйте по кабелю. Я не знаю, у меня при 100Мбит/с по проводу нормально тянет и 4k и 5к. :)
Sachu
Member

Повідомлення

Попробуйте в настройках вайфая жёстко установить тип шифрования aes. Может включатся TKIP и из-за этого может падать скарость. Почему - не знаю, но как показывает практика скорость максимальное будет 72 мбит/с. А вообще, норм скорость для старых устройств. И если есть включит по меди то это однозначно лучше
yupi
Member

Повідомлення

У меня такой же роутер и так же по 2g скорость никакая, подключаю все по 5g и при проблем вообще.
Печальный роутер какой-то совсем
tw-r
Advanced Member

Повідомлення

yupi
може просто ефір засраний на 2,4? Мав в користуванні Router 3, телефони і ноутбуки стабільно витягували 90 Мбіт з 100 на вході.
Зараз Router 3G і канал 200 Мбіт, то віддає всі 200 на телефон і ноут
yupi
Member

Повідомлення

Myp4uk_psx
Да нет, неделю стоял все работало отлично, потом резко как обрезало, каналы все перепробовал и везде тоже самое - скорость 2-3мбит даже в метре от него, а 5g все 100 почти выдаёт. До него стоял nano и работал 7 лет идеально без единого прикола на 2.4
tw-r
Advanced Member

Повідомлення

yupi
на Router 3G USB 3.0 порт за замовчуванням працює в режимі 2.0, щоб не створювати перешкод для 2,4 діапазону. Може і в 3 щось подібне
b0yara
Junior

Повідомлення

Если волнуют какие-то проблемы с этим роутером(сам являюсь владельцем), то проще всего поставить прошивку иную, на 4pda есть вариант от Padavan. Отлично работает уже месяца 3, никаких проблем не испытывал, в отличии от стандартной прошивки сяомовской.
Avenger80
Member

Повідомлення

b0yara
Да... Сколько людей, столько и мнений на счёт крутизны и стабильности роутеров Сяоми и прошивок. Кто-то говорит, что шить не нужно, кто-то, что обязательно нужно Padavan.
pe4ivko
Member

Повідомлення

Прошивку змініть. В мене гігабітний Xiaomi там якась магія з прошивка ми, якщо китайська Dev/stab - ріже швидкість, але для мого є версія з більш старим номером(вже роки як 1.5 давність прошивки) саме англійська test прошивка, на ній видає наче непогано, 350 на телефоні по віфі бачив колись.
Reinmar
Member

Повідомлення

Не совсем такая проблема - но подскажите - какую настройку надо менять,чтобы роутер работал на 100 мбит? У меня сеть 100 мбит, но через роутер раздается только 50-60 мбит. Роутер ASUS RT 12 поддерживает до 300 мбит
pe4ivko
Member

Повідомлення

Reinmar:Не совсем такая проблема - но подскажите - какую настройку надо менять,чтобы роутер работал на 100 мбит? У меня сеть 100 мбит, но через роутер раздается только 50-60 мбит. Роутер ASUS RT 12 поддерживает до 300 мбит
Роздається куди? По віфі?
Можливо в налаштуваннях можна вручну десь задати швидкість мережі, якщо є такий пункт.
Reinmar
Member

Повідомлення

pe4ivko:
Reinmar:Не совсем такая проблема - но подскажите - какую настройку надо менять,чтобы роутер работал на 100 мбит? У меня сеть 100 мбит, но через роутер раздается только 50-60 мбит. Роутер ASUS RT 12 поддерживает до 300 мбит
Роздається куди? По віфі?
Можливо в налаштуваннях можна вручну десь задати швидкість мережі, якщо є такий пункт.
Та й по кабелю теж така швидкість. Я не зовсім розбираюсь, які налаштування ставити - вище писали про n/b/g. Почитав в гуглі - так й не зрозімів,чим відрізняються. В мене стоїть авто
Avenger80
Member

Повідомлення

Reinmar
А без роутера какая скорость по проводу? И причем тут все эти режимы b/g/n к проводу? Если по проводу у вас маленькая скорость. Проверьте соединение без участия роутера (через сгонку). Может у вас провайдер сейчас не выдаёт 100Мбит/с.
Востаннє редагувалось 12.01.2019 09:59 користувачем Avenger80, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти