Asrock X79 Extreme 3 не вмикається

Вопросы по материнским платам, BIOS, UEFI, чипсетам
Відповісти
Автор
Повідомлення
armogun
Member

Повідомлення

Не проходить +5VSB на верхній стабілізатор +3VSB . Ще одна плата після ремонту хоча продавець капсом писав що : " В РЕМОНТЕ НЕ БЫЛА" за 1К, призначення якої було донорство на extreme 4 але я наказав їй жити. Винуватцями стали р-канальні МОН-транзистори впаяні клешнерукими та резистор власне через завищений опір якого не знімалися 5 В з заслону польовика. От би хто боардвюху кинув на асроківську плату по-новішу глянути для чого вони та подивитися їх даташити щоб підібрати аналог ( маркування - NB3H). Підозрюю вони вимикають ланцюги верхнього і нижнього стабілізаторів +3 VSB (один одного) .
Можливо підійде якийсь з тих що в магазині :BSS84P, IRLML5203TRPBF, IRLML6401TRPBF,IRLML9303 ,IRLML6401TRPBF або інший з прайсу ?
https://drive.google.com/open?id=1WL34r ... s9ZqfnXGM1
Вкладення
justasprice.xls
(1.84 МіБ)
WP_20180306_001.jpg
Востаннє редагувалось 07.03.2018 10:29 користувачем armogun, всього редагувалось 1 раз.
gehka3
Катярко

Повідомлення

armogun
1. ПОИСК! бордвьюхи: viewtopic.php?f=3&t=184364
2. Картинко на норм фотохост и в тег соответствующий - пора бы уже научиться
armogun
Member

Повідомлення

gehka3 нету такого на асусовских, а вот на других асрок - для скачки которых на форумах необходима репутация может быть.

Отправлено спустя 26 минут 17 секунд:
Ось такий думаю має зайти https://ru.aliexpress.com/item/Free-shi ... autifyAB=0?

Отправлено спустя 2 часа 8 минут 56 секунд:
Знайшов парочку N55K на GTX 560 -ій - зайшли - плата ворк, завтра буду гнати E5-2660

Отправлено спустя 1 час 18 минут 3 секунды:
Ще питання - індикатори на роз'ємі LAN тускло світяться- це норма? На extreme 4 - аналогічно, думав це дефект. Мережа працює
Вкладення
image.jpg
armogun
Member

Повідомлення

Не знаю правда в чому причина. в він 10 чи в проці але середній фпс в танках виріс з 70 до 100 в порівнянні з він 7 і Феномом 980. 60 фпс 4 к відео феном не відтворював - навантаження 100 % а звичайне 4к 80 % тягнув норм, а цьому процу все паралельно 15 % - відтворює. Ще рік тому б не потягнуло але танки - єдину неоптимізовану під багато-поточність що залишилася - пофіксили
armogun
Member

Повідомлення

Про мікролаги, фрізи, поганий відклик - дурня. 7 днів - все чудово, а електроенергії жере вдвічі менше за ту саму роботу
mamayawarlord
HWBOT OC Team

Повідомлення

armogun:Не знаю правда в чому причина. в він 10 чи в проці але середній фпс в танках виріс з 70 до 100 в порівнянні з він 7 і Феномом 980. 60 фпс 4 к відео феном не відтворював - навантаження 100 % а звичайне 4к 80 % тягнув норм, а цьому процу все паралельно 15 % - відтворює. Ще рік тому б не потягнуло але танки - єдину неоптимізовану під багато-поточність що залишилася - пофіксили
Танки люблять інтел "крапка". Багатоядерність та вінда тут ні до чого. Бо вони на пнях сенді теж 100+ видають
infa
Member

Повідомлення

armogun
хіба е5 2660 можна розігнати?!
armogun
Member

Повідомлення

На 5 %
Smurniy
Member

Повідомлення

На влабе нема. Зато асуся там широчайший выбор бордвьюх.
Відповісти