Новини
Останні статті і огляди
LG и Samsung готовят новые ЖК-матрицы с разрешением до 7680x4320
-
sergiiua
HWBOT OC Team
Блин, а я все еще хочу и жду изогнутый 34" 6880x2880 ("hidpi/retina" 3440x1440)
-
Scoffer
Member
Як власник монітору з високим dpi, відповідально заявляю, що круто лише для шрифтів (і то не всюди), заради чого цей монітор брався і відпрацьовує на всі 100%, але ніяких "і т.д." немає, далі йдуть лише недоліки масштабування, в тому числі в багатьох іграх, особливо не першої свіжості. Купуючи такий монітор треба розуміти заради чого це робиться, і які проблеми отримаєш.Inspiring:при чтении и тд..
7680x4320 на розумного розміру діагоналях - не потрібен, це виключно маркетологічні промисли. При 2560x1440 на 24" пікселів не видно з відмінним зором (150% за мірками військомату), а далі самі масштабуйте.
-
Gavri1a
Member
14мс время отклика...
это прорыв
это прорыв
-
Inspiring
Member
у меня зрение плохое на столько что читая этот пост с расстояния 60см в ФХД на 24" я отчётливо вижу пиксели, думаю лишние 20дпи ничего не ихменят, а вот увеличение кол-ва пикселей в 2 раза аж бегомScoffer:При 2560x1440 на 24" пікселів не видно з відмінним зором
ясен пень, просто там электроника от 4Кшных и они не успевают отработать все пиксели, а ещё нужно же куда то первые отбраковки девать))Gavri1a:14мс время отклика...
-
Hypetraxx
Member
Polaris:inquisition
Ну без смайлов сарказм плохо понимаю, та и жарко очень
Чет реальный застой с этим 4 кэ... Ну, ни как не разродятся нормальными "народными" ценами... Хотя и мощность видеоускорителей влияет, но это для них не оправдание!
-
Scoffer
Member
Inspiring
По-перше не 20, а 30, а це 30%, між іншим, а по-друге я не думаю, я знаю, мені є з чим порівняти.
По-перше не 20, а 30, а це 30%, між іншим, а по-друге я не думаю, я знаю, мені є з чим порівняти.
-
NBAH79
Member
Как архитектор я вам скажу был бы рад формату 16к потому что у чертежей сейчас не видно толщин линий, что очень неудобно. А как игрок скажу что 4к выше крыши - с метра на 28 дюймах не видно уже пикселей. А если включить сглаживание 2х - то всё, уже совсем литая картинка - чтоб найти рябь проводов или муар надо приглядеться
-
Inspiring
Member
Scoffer:мені є з чим порівняти
да у меня тоже полно разных устройств с разными ppi, я вёл к тому что все по разному воспринимают экраны, давно уже на форуме и неоднократно обсуждалось
-
Mother Lover
Member
тут у половины форума хд-реади+АМД, какре 8к????
-
Stadam
Junior
14ms - новая технология, тем кто не понял. MSAA включен по умолчанию 
-
Olegkv
Member
У меня на кухне панель 32 - просто HD(720р), я скажу что с дистанции метра полтора, а ближе вы 32" не станете смотреть, разрешение больше и не нужно. В большой комнате 40" full hd, с дистанции 2.5 метра, тоже не вижу смыла от большего разрешения, пикселей не видно! Реально на 40 дюймах пиксели видно где то с дистанции может метр, может и меньше! Но опять же, кто смотрит с метра 40"!?
-
Mother Lover
Member
Olegkv
на элт-телике в разрешении 320р с двадцати метров тоже пикселей не видно. Нафига было 40 дюймов фулл хд брать-то??? к чему такое расточительство?
на элт-телике в разрешении 320р с двадцати метров тоже пикселей не видно. Нафига было 40 дюймов фулл хд брать-то??? к чему такое расточительство?
-
Artistus
Digital Artist
Ну всі ці 4К здадуться вам нікчемними і недостатніми, коли ви спробуєте подивитися на них 3D-фільм з 3D-окулярами. У 8К не бачив, нічого сказати не можу.
-
Scoffer
Member
Artistus
Від 3d фільмів в 3d окулярах голова болить оскільки міжочна відстань в фільмах розрахована на середньостатистичного китайця включно з дівками, а з моєю широкою мордою я хоч і можу звести зір в правильну точку для цього самого 3d, але це не дуже комфортно і напружує мозок.
З потребами архітекторів в цьому плані я більш згоден, там реальна користь від роздільної здатності може бути.
Від 3d фільмів в 3d окулярах голова болить оскільки міжочна відстань в фільмах розрахована на середньостатистичного китайця включно з дівками, а з моєю широкою мордою я хоч і можу звести зір в правильну точку для цього самого 3d, але це не дуже комфортно і напружує мозок.
З потребами архітекторів в цьому плані я більш згоден, там реальна користь від роздільної здатності може бути.
-
Artistus
Digital Artist
Scoffer
То 3Д тільки для вузьколобих?
У мене відстань між зіницями - 7 см.
То 3Д тільки для вузьколобих?
У мене відстань між зіницями - 7 см.
-
Scoffer
Member
Artistus