Valve анонсировала Dota 2 Reborn и ее предстоящее бета-тестирование

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Kib
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Valve анонсировала Dota 2 Reborn и ее предстоящее бета-тестирование
Ожидается, что замена движка позволит значительно улучшить производительность Dota 2.
А разве в доту плохо играется на бюджетных машинах, или тех же апу?
Stamb
Member

Повідомлення

Kib
На інтегрованій і3 3225 грати із розширенням 1920x1080 не міг, тай як фпс був десь біля 40.
Kib
Member

Повідомлення

Stamb:На інтегрованій і3 3225 грати із розширенням 1920x1080 не міг, тай як фпс був десь біля 40
Имхо, для такого жанра игр 40 фпс вполне достаточно.
Unex
Member

Повідомлення

Kib:
Stamb:На інтегрованій і3 3225 грати із розширенням 1920x1080 не міг, тай як фпс був десь біля 40
Имхо, для такого жанра игр 40 фпс вполне достаточно.
Только 120, на 120ГЦ ТN матрице. Это же киберспорт.

Новая заставка при переходе с мида на низ:
Зображення
Polaris
Member

Повідомлення

А я на минимальных на встройке HD3000 нормально играл с 1600х900 на самых минимальных, лагало только на выборе персонажа, так как текстурка героя была очень тяжелая :laugh:

Добавлено через 1 минуту 26 секунд:
Kib:Предлагаю обсудить Valve анонсировала Dota 2 Reborn и ее предстоящее бета-тестирование
Ожидается, что замена движка позволит значительно улучшить производительность Dota 2.
А разве в доту плохо играется на бюджетных машинах, или тех же апу?
Ну можно будет графен чуть больше выкрутить :idea:
Scoffer
Member

Повідомлення

Unex
120 Гц то для тих, хто на кіберспорті заробляє, а саме фіналістів чемпіонатів.
А для звичайного рядового гравця як я, з декількома тисячами годин в ігрі - і 30Гц достатньо.

PS: як виявилось, за остані пів року fps в грі впав практично вдвічі. Раніше на PhenomII x4 + HD4870 було стабільно ~80 з проблисками в ліміт 120, то зараз на тій же системі стабільно лише ~40-45. І що саме цікаве - не нагружений ні проц, ні відеокарта, а зниження налаштувань графіки з максимума до мінімума дає лише +5 fps.
Востаннє редагувалось 13.06.2015 15:11 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
Unex
Member

Повідомлення

Scoffer:Unex
А для звичайного рядового гравця як я, з декількома тисячами годин в ігрі - і 30Гц достатньо.
Це сарказм.
sergiiua
HWBOT OC Team

Повідомлення

Scoffer:Unex
Достаточно для слива мида
Scoffer
Member

Повідомлення

sergiiua
якщо руки з дупи, то ніякий fps не допоможе ;)
Rumex
Member

Повідомлення

Только я вижу просерший фпс в выборе героев когда дума показали??? Новий движ и у разрабов проседает фпс?? В дотке?? Да - эффект на лицо.....
sergiiua
HWBOT OC Team

Повідомлення

Scoffer:sergiiua
якщо руки з дупи, то ніякий fps не допоможе ;)
Это да, но 30 fps - это мучение, а не удовольствие
Vovchic_jrc
Advanced Member

Повідомлення

Там пока показали только первую часть из запланированных трех волн анонсов. Про движек пока ничего толком не говорили, только озвучили, что он будет. Учитывая подход Valve к Dota 2 и тот факт сколько она приносит денег, более чем уверен, что с производительность и оптимизацией будет все отлично, что повлечет прирост аудитории, а не ее потерю следствии "теперь железо не тянет".
Stamb
Member

Повідомлення

Kib
Ну можливо. Але мені в будь якій грі коли фпс < 60 грати не зовсім комфортно. Особливо якщо це онлайн.
Wenllyen
Member

Повідомлення

Автор якийсь палевний. Найпопулярніща МОБА в світі - Ліга Легенд, в ній онлайн часом більший, ніж в стімі.
Unex
Member

Повідомлення

Wenllyen:Автор якийсь палевний. Найпопулярніща МОБА в світі - Ліга Легенд, в ній онлайн часом більший, ніж в стімі.
Где у ЛоЛа официальный счетчик игроков онлайн?
Jumper007
Member

Повідомлення

Stamb
У вас в компьютером не все ок значит. Эксперементируйте с подключением к разын выходам видухи, с всинком, частотой монитора, дрова может старые попробуйте.
Stamb
Member

Повідомлення

Jumper007
Була на форумі тема де в автора також ривки були при фпс > або < 60. Можливо із іншим монітором інакше було б. Від дров не залежить 100%.
Rumex
Member

Повідомлення

Stamb:Jumper007
Була на форумі тема де в автора також ривки були при фпс > або < 60. Можливо із іншим монітором інакше було б. Від дров не залежить 100%.
Была такая тема при переходе от нвидии к ати - рывки в доте на 280х гг, и в бф4 тоже. Полное удаление дров и переустановка все вернула на свои места.
Scoffer
Member

Повідомлення

Wenllyen:Найпопулярніща МОБА в світі - Ліга Легенд, в ній онлайн часом більший, ніж в стімі.
Ну так а що дивного, LoL це заторможена Dota для домохазяєк :)
Хоча Blizzard зі своїми Heroes of the Storm ще далі пішов :laugh:
Stamb
Member

Повідомлення

Rumex
в мене ривки у будь якій грі при любих дровах та вінді якщо фпс не = 60, або більше. Грати звичайно можливо, але замітно що картинка не є плавною.
Відповісти