А разве в доту плохо играется на бюджетных машинах, или тех же апу?Ожидается, что замена движка позволит значительно улучшить производительность Dota 2.
Останні статті і огляди
Новини
Valve анонсировала Dota 2 Reborn и ее предстоящее бета-тестирование
-
Kib
Member
Предлагаю обсудить Valve анонсировала Dota 2 Reborn и ее предстоящее бета-тестирование
-
Stamb
Member
Kib
На інтегрованій і3 3225 грати із розширенням 1920x1080 не міг, тай як фпс був десь біля 40.
На інтегрованій і3 3225 грати із розширенням 1920x1080 не міг, тай як фпс був десь біля 40.
-
Kib
Member
Имхо, для такого жанра игр 40 фпс вполне достаточно.Stamb:На інтегрованій і3 3225 грати із розширенням 1920x1080 не міг, тай як фпс був десь біля 40
-
Unex
Member
Только 120, на 120ГЦ ТN матрице. Это же киберспорт.Kib:Имхо, для такого жанра игр 40 фпс вполне достаточно.Stamb:На інтегрованій і3 3225 грати із розширенням 1920x1080 не міг, тай як фпс був десь біля 40
Новая заставка при переходе с мида на низ:
-
Polaris
Member
А я на минимальных на встройке HD3000 нормально играл с 1600х900 на самых минимальных, лагало только на выборе персонажа, так как текстурка героя была очень тяжелая
Добавлено через 1 минуту 26 секунд:
Добавлено через 1 минуту 26 секунд:
Ну можно будет графен чуть больше выкрутитьKib:Предлагаю обсудить Valve анонсировала Dota 2 Reborn и ее предстоящее бета-тестирование
А разве в доту плохо играется на бюджетных машинах, или тех же апу?Ожидается, что замена движка позволит значительно улучшить производительность Dota 2.
-
Scoffer
Member
Unex
120 Гц то для тих, хто на кіберспорті заробляє, а саме фіналістів чемпіонатів.
А для звичайного рядового гравця як я, з декількома тисячами годин в ігрі - і 30Гц достатньо.
PS: як виявилось, за остані пів року fps в грі впав практично вдвічі. Раніше на PhenomII x4 + HD4870 було стабільно ~80 з проблисками в ліміт 120, то зараз на тій же системі стабільно лише ~40-45. І що саме цікаве - не нагружений ні проц, ні відеокарта, а зниження налаштувань графіки з максимума до мінімума дає лише +5 fps.
А для звичайного рядового гравця як я, з декількома тисячами годин в ігрі - і 30Гц достатньо.
PS: як виявилось, за остані пів року fps в грі впав практично вдвічі. Раніше на PhenomII x4 + HD4870 було стабільно ~80 з проблисками в ліміт 120, то зараз на тій же системі стабільно лише ~40-45. І що саме цікаве - не нагружений ні проц, ні відеокарта, а зниження налаштувань графіки з максимума до мінімума дає лише +5 fps.
Востаннє редагувалось 13.06.2015 15:11 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
-
Unex
Member
Це сарказм.Scoffer:Unex
-
sergiiua
HWBOT OC Team
Достаточно для слива мидаScoffer:Unex
-
Scoffer
Member
sergiiua
якщо руки з дупи, то ніякий fps не допоможе
-
Rumex
Member
Только я вижу просерший фпс в выборе героев когда дума показали??? Новий движ и у разрабов проседает фпс?? В дотке?? Да - эффект на лицо.....
-
sergiiua
HWBOT OC Team
Это да, но 30 fps - это мучение, а не удовольствиеScoffer:sergiiua
-
Vovchic_jrc
Advanced Member
Там пока показали только первую часть из запланированных трех волн анонсов. Про движек пока ничего толком не говорили, только озвучили, что он будет. Учитывая подход Valve к Dota 2 и тот факт сколько она приносит денег, более чем уверен, что с производительность и оптимизацией будет все отлично, что повлечет прирост аудитории, а не ее потерю следствии "теперь железо не тянет".
-
Stamb
Member
Kib
Ну можливо. Але мені в будь якій грі коли фпс < 60 грати не зовсім комфортно. Особливо якщо це онлайн.
Ну можливо. Але мені в будь якій грі коли фпс < 60 грати не зовсім комфортно. Особливо якщо це онлайн.
-
Wenllyen
Member
Автор якийсь палевний. Найпопулярніща МОБА в світі - Ліга Легенд, в ній онлайн часом більший, ніж в стімі.
-
Unex
Member
Где у ЛоЛа официальный счетчик игроков онлайн?Wenllyen:Автор якийсь палевний. Найпопулярніща МОБА в світі - Ліга Легенд, в ній онлайн часом більший, ніж в стімі.
-
Jumper007
Member
Stamb
У вас в компьютером не все ок значит. Эксперементируйте с подключением к разын выходам видухи, с всинком, частотой монитора, дрова может старые попробуйте.
У вас в компьютером не все ок значит. Эксперементируйте с подключением к разын выходам видухи, с всинком, частотой монитора, дрова может старые попробуйте.
-
Stamb
Member
Jumper007
Була на форумі тема де в автора також ривки були при фпс > або < 60. Можливо із іншим монітором інакше було б. Від дров не залежить 100%.
Була на форумі тема де в автора також ривки були при фпс > або < 60. Можливо із іншим монітором інакше було б. Від дров не залежить 100%.
-
Rumex
Member
Была такая тема при переходе от нвидии к ати - рывки в доте на 280х гг, и в бф4 тоже. Полное удаление дров и переустановка все вернула на свои места.Stamb:Jumper007
-
Scoffer
Member
Ну так а що дивного, LoL це заторможена Dota для домохазяєкWenllyen:Найпопулярніща МОБА в світі - Ліга Легенд, в ній онлайн часом більший, ніж в стімі.
Хоча Blizzard зі своїми Heroes of the Storm ще далі пішов
-
Stamb
Member
Rumex
в мене ривки у будь якій грі при любих дровах та вінді якщо фпс не = 60, або більше. Грати звичайно можливо, але замітно що картинка не є плавною.
в мене ривки у будь якій грі при любих дровах та вінді якщо фпс не = 60, або більше. Грати звичайно можливо, але замітно що картинка не є плавною.