Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha
-
*sam*
Member
Вы выкладываете скрины с русским текстом, где взять русификатор, ссылок не нашел ?
Всё разобрался
Всё разобрался
-
RomanLV
HWBOT OC Team
О, точно, он. кар фикс бай улман, ага. Да, только минус маленький - попадать в багажник лучше с присеста, бо стоя можно полчаса вокруг него плясатьTruchmann:Щодо фіску який переносе меню з багажника на борт, то мені дали посилку https://yadi.sk/d/bLUjgcZJPREeJ" target="_blank я ще не пробував.
Про пальне - сенькс, попробую.
-
Truchmann
Member
Кому цікаво поліпшення ситуації з автівками, може знайти корисним наступне:
У архіві "avtivki_002.zip" є 3 файли налуштувань.
Щоб купляти автівки по не занадто високій ціні, а також щоб їх нетреба було б заправляти перейменовуваємо файл «vehicles.ltx.зменшіна ціна, витрата палива нулева (я підвищив ціни на авто, але не до оригінальних, а нижче)» у «vehicles.ltx» та кидаємо його його з заміною у теку «S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\gamedata\config\misc\items\». Нажаль не ма часу поексперіментувати і зробите не безмежне паливо, а просто збільшити його. Якщо зразуміло навіщо рядок «fuel_consumption = [змінна]», то не зовсім ясно як поводитися з рядком ««dist_use_fuel = [змінна]»
Далі щодо УАЗ’іка. Меню з запасного колеса позаду УАЗ’іка вдалося перетягнути на заднє сідення і тепер, коли відпада запасне колесо, меню некуди не зника. Якщо хочемо невмеручий УАЗ’ік, перейменовуваємо файл «veh_uaz_u_01.ltx.підкручений УАЗ’ік невмеручий з меню на задньому сидінні, потужність 60л.с. замість 13л.с., а світло 60м замість 25м» у «veh_uaz_u_01.ltx», та кидаемо з заміною у теку «\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\gamedata\config\models\vehicles\». А якщо хочемо стандартний УАЗ’ік, тоді перейменовуваємо файл «veh_uaz_u_01.ltx.стандартный УАЗ’ік, але з меню на задньому сидінні, а не на запасному колесі, потужність 60л.с. замість 13л.с., а світло 60м замість 25м» теж в у «veh_uaz_u_01.ltx», та кидаемо з заміною у туж саму теку «\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\gamedata\config\models\vehicles\».
При наймі два безкоштовних УАЗ’іка є вздовж дорогі у Вузькій Лощіні.
У архіві "avtivki_002.zip" є 3 файли налуштувань.
Щоб купляти автівки по не занадто високій ціні, а також щоб їх нетреба було б заправляти перейменовуваємо файл «vehicles.ltx.зменшіна ціна, витрата палива нулева (я підвищив ціни на авто, але не до оригінальних, а нижче)» у «vehicles.ltx» та кидаємо його його з заміною у теку «S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\gamedata\config\misc\items\». Нажаль не ма часу поексперіментувати і зробите не безмежне паливо, а просто збільшити його. Якщо зразуміло навіщо рядок «fuel_consumption = [змінна]», то не зовсім ясно як поводитися з рядком ««dist_use_fuel = [змінна]»
Далі щодо УАЗ’іка. Меню з запасного колеса позаду УАЗ’іка вдалося перетягнути на заднє сідення і тепер, коли відпада запасне колесо, меню некуди не зника. Якщо хочемо невмеручий УАЗ’ік, перейменовуваємо файл «veh_uaz_u_01.ltx.підкручений УАЗ’ік невмеручий з меню на задньому сидінні, потужність 60л.с. замість 13л.с., а світло 60м замість 25м» у «veh_uaz_u_01.ltx», та кидаемо з заміною у теку «\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\gamedata\config\models\vehicles\». А якщо хочемо стандартний УАЗ’ік, тоді перейменовуваємо файл «veh_uaz_u_01.ltx.стандартный УАЗ’ік, але з меню на задньому сидінні, а не на запасному колесі, потужність 60л.с. замість 13л.с., а світло 60м замість 25м» теж в у «veh_uaz_u_01.ltx», та кидаемо з заміною у туж саму теку «\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\gamedata\config\models\vehicles\».
При наймі два безкоштовних УАЗ’іка є вздовж дорогі у Вузькій Лощіні.
-
RomanLV
HWBOT OC Team
А от за це тобі велике ДЯКУЮ! Собсно більш мені нічого й не порібноЯкщо зразуміло навіщо рядок «fuel_consumption = [змінна]»
Ціна? Навіть не знаю, вважаю нормална ціна. Кучу автівок можна взяти даром. Якщо купити щось єксклюзивне, то можна й піднапрягтися щоб назбирати
До речі, скажіть де двері входу в БТР? Знайшов один з цілими фарами, але так і не зміг залізти в нього. Думаю може не в той люк "стукав" )
-
JURA2500
Member
Що чути за оновлення для гри?
-
Truchmann
Member
RomanLV Прошу!
JURA2500
Попри обіцянок станом на сьогодні 13:50 2014.V.24 патча новішого за v1.30013 ще не було.
JURA2500
Попри обіцянок станом на сьогодні 13:50 2014.V.24 патча новішого за v1.30013 ще не було.
-
Maddy1988
Member
Всё... наконец то осилил игру до конца.
Из глобального негатива - Вылетов на локации "Генераторы" (предпоследняя, если пойти по правильной/не по ложной концовке) было 100500 тысяч миллионов, устал делать сейвы каждые 30 секунд и переигрывать уровень на абсолютно всех доступных типах рендера.
Но, так и добил. ИМХОшная общая оценка игры - честные 7,9/10
Из глобального негатива - Вылетов на локации "Генераторы" (предпоследняя, если пойти по правильной/не по ложной концовке) было 100500 тысяч миллионов, устал делать сейвы каждые 30 секунд и переигрывать уровень на абсолютно всех доступных типах рендера.
Но, так и добил. ИМХОшная общая оценка игры - честные 7,9/10
-
Gagarin-ace
Member
а как открыть багажник/заправить/починить НИВУ, если у неё отломана задняя дверь ?
-
Truchmann
Member
Якщо мається на увазі звичайна Нива, то ось цей відредагований мною файл "veh_niva_u_01.ltx" закинь у теку з заміною "\gamedata\config\models\vehicles\".Gagarin-ace:а как открыть багажник/заправить/починить НИВУ, если у неё отломана задняя дверь ?
- спойлер
- У файлі таки стандартна Нива, але з меню на задньому сидінні, а не на багажнику, потужність 30л.с. замість 8л.с., а світло 80м замість 25м та конусом радіусу променя фар трохі більшим від стандартного.
-
Gagarin-ace
Member
Truchmann
спасибо, попробую
спасибо, попробую
-
Gagarin-ace
Member
фикс ничем не помог, у машині как не біло дверей, так они и не появились, а соответственно я не могу не чинить не заправлять не багажник юзать
-
Truchmann
Member
Заголовок темы: S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha
У архіву "avtivki_UAZ_001.zip" 3 файли:
"vehicles.ltx.зменшіна ціна, витрата палива нулева (я підвищив ціни на авто, але не до оригінальних, а нижче)"
"vehicles.ltx.сниженная цена, расход топлива (я повысил цены на авто, но не до оригинальных, а ниже)"
"veh_uaz_u_01.ltx"
Файл "veh_uaz_u_01.ltx" закидаєш з заміною у "\gamedata\config\models\vehicles\"
читаєш назви решти 2 файлів і обираєш той, що біль до смаку. Потім переїменовуєш обраний на "vehicles.ltx" та закидаєш з заміною у "\gamedata\config\misc\items\"
Далі. У Вузькій Лощині є 2 рабочих та безкоштовних УАЗ'іка. Збігай туди. Один неподалек від переходу з Темної Долини у Вузькій Лощині буде праворуч біля будинку, це 100%. Ще один можливо знайдешь неподалік від перетину у Вузькій Лощині на Кордон і, здається, є ще третій десь по дорозі по-між Темною Долиною і Кордоном.
Робишь так. Завантажуй сейв до біди з твоєю Нивою, потім пнешся пішкі у Вузьку Лощину, знаходиш там УАЗ, їдеш до своєї Ниви і перекидаєшь цілком свій крам з Ниви у УАЗ'ік.
Я ж спитав, чи стандартна Нива, чи ні. У ігрі існує кілько різних типів Нив. Я файл доробив на стандартну. Просто зараз нема часу усі редагувати.Gagarin-ace:фикс ничем не помог, у машині как не біло дверей, так они и не появились, а соответственно я не могу не чинить не заправлять не багажник юзать
У архіву "avtivki_UAZ_001.zip" 3 файли:
"vehicles.ltx.зменшіна ціна, витрата палива нулева (я підвищив ціни на авто, але не до оригінальних, а нижче)"
"vehicles.ltx.сниженная цена, расход топлива (я повысил цены на авто, но не до оригинальных, а ниже)"
"veh_uaz_u_01.ltx"
Файл "veh_uaz_u_01.ltx" закидаєш з заміною у "\gamedata\config\models\vehicles\"
читаєш назви решти 2 файлів і обираєш той, що біль до смаку. Потім переїменовуєш обраний на "vehicles.ltx" та закидаєш з заміною у "\gamedata\config\misc\items\"
Далі. У Вузькій Лощині є 2 рабочих та безкоштовних УАЗ'іка. Збігай туди. Один неподалек від переходу з Темної Долини у Вузькій Лощині буде праворуч біля будинку, це 100%. Ще один можливо знайдешь неподалік від перетину у Вузькій Лощині на Кордон і, здається, є ще третій десь по дорозі по-між Темною Долиною і Кордоном.
Робишь так. Завантажуй сейв до біди з твоєю Нивою, потім пнешся пішкі у Вузьку Лощину, знаходиш там УАЗ, їдеш до своєї Ниви і перекидаєшь цілком свій крам з Ниви у УАЗ'ік.
-
muadib77
Junior
Якась "лажа" з Х-18, ніби зібрав всі док., а от забрати інфу для Велеса з компа не можу. Поділіться save game коли Велес направля ГГ в Росток. Дякую.
-
Gagarin-ace
Member
muadib77
а ты в комп вошел ? там на рабочем столе один из файлов есть, и когда он открывается то есть кнопка - "копи ту пда", надо её жмакнуть.
с документами я потратил около 6-8 часов на поиски, лючше б на ютубе прохождение глянул
а ты в комп вошел ? там на рабочем столе один из файлов есть, и когда он открывается то есть кнопка - "копи ту пда", надо её жмакнуть.
с документами я потратил около 6-8 часов на поиски, лючше б на ютубе прохождение глянул
-
RomanLV
HWBOT OC Team
Двери не появятся, просто обагажник перемещается в другое место. Соотв. искать его надо не в дверях а в... сидение к примеру (смотря куда переместили)Gagarin-ace:фикс ничем не помог, у машині как не біло дверей, так они и не появились, а соответственно я не могу не чинить не заправлять не багажник юзать
А гдето есть рабочий БТР? На радаре один стоит фарами светит, но залезть не смог. Где в БТР-е дверь вообще (а то бежать к бармену покупать не хочется - далеко )
-
muadib77
Junior
Щоб пройти завдання в Х-18 пробував так і так - результат файл для Велеса не завантажується. Якщо не важко, дай сейв після завершення завдання Велеса(Х-18)Gagarin-ace:muadib77
-
Gagarin-ace
Member
muadib77
у меня нет промежуточных сохранений, только одно длинное из квиксейвов
у меня нет промежуточных сохранений, только одно длинное из квиксейвов
-
JURA2500
Member
Потрібні сейви до НИИ ''Агропром''. Допоможіть будь ласка. Дякую!
-
andrey.nk
Member
как делать быстрое сохранение? в настройках управления нет такого действия
Добавлено через 1 час 9 минут:
а было бы забавно в игре слышать такую озвучку))))
сталкер – Начальный диалог с Сидоровичем
https://vk.com/search?c" target="_blank[section]=audio&c[q]=%C3%EE%EB%EE%F1%20%D1%F2%F0%E5%EB%EA%E0&c[performer]=1
Добавлено через 1 час 9 минут:
а было бы забавно в игре слышать такую озвучку))))
сталкер – Начальный диалог с Сидоровичем
https://vk.com/search?c" target="_blank[section]=audio&c[q]=%C3%EE%EB%EE%F1%20%D1%F2%F0%E5%EB%EA%E0&c[performer]=1