Всё разобрался
![lamer :lamer:](./images/smilies/lamer.gif)
О, точно, он. кар фикс бай улман, ага. Да, только минус маленький - попадать в багажник лучше с присеста, бо стоя можно полчаса вокруг него плясатьTruchmann:Щодо фіску який переносе меню з багажника на борт, то мені дали посилку https://yadi.sk/d/bLUjgcZJPREeJ" target="_blank я ще не пробував.
А от за це тобі велике ДЯКУЮ!Якщо зразуміло навіщо рядок «fuel_consumption = [змінна]»
Якщо мається на увазі звичайна Нива, то ось цей відредагований мною файл "veh_niva_u_01.ltx" закинь у теку з заміною "\gamedata\config\models\vehicles\".Gagarin-ace:а как открыть багажник/заправить/починить НИВУ, если у неё отломана задняя дверь ?
Я ж спитав, чи стандартна Нива, чи ні. У ігрі існує кілько різних типів Нив. Я файл доробив на стандартну. Просто зараз нема часу усі редагувати.Gagarin-ace:фикс ничем не помог, у машині как не біло дверей, так они и не появились, а соответственно я не могу не чинить не заправлять не багажник юзать
Двери не появятся, просто обагажник перемещается в другое место. Соотв. искать его надо не в дверях а в... сидение к примеру (смотря куда переместили)Gagarin-ace:фикс ничем не помог, у машині как не біло дверей, так они и не появились, а соответственно я не могу не чинить не заправлять не багажник юзать
Щоб пройти завдання в Х-18 пробував так і так - результат файл для Велеса не завантажується. Якщо не важко, дай сейв після завершення завдання Велеса(Х-18)Gagarin-ace:muadib77
а ты в комп вошел ? там на рабочем столе один из файлов есть, и когда он открывается то есть кнопка - "копи ту пда", надо её жмакнуть.
с документами я потратил около 6-8 часов на поиски, лючше б на ютубе прохождение глянул