Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

при установке на medium тупо встает на паузу(
а параллельно поиграть то хочется...
ShaggY
Member

Повідомлення

Я всегда останавливаю фолдинг если играю, так точно тормозов нет в играх.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

ShaggY
с 9500гт, при фолдинге на проце в танках фпс не падал, ща с 770 падает в 2 раза (настройки естественно макс) так же и в остальных играх..
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

порівняв 32 шейдера і 1512 :laugh:
Нова карта промальовує графіку значно складнішу (дим, порох, трава, листя і теселяція каміння, фізичні ефекти між ними), а всю геометрію (що малювати) задає проц. Також може PhysX не встановлений/не закріплений за відеокартою (див. панель управління Нвідії). 9500гт взагалі PhysX не підтримувала (здається), тож може і зараз він відключений.
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

команда 600,000,000 :super: 83 місце :super:
SergeyR 175,000,000 :super:
ShaggY03 35,000,000 :super:
di2di 20+2,000,000 :super:
ShaggY
Member

Повідомлення

ronemun
244,000,000 :super: :beer:
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Останні 2 тижні в мене дуууже довго скачуються завдання БЖ (810х). Швидкість 15-30кбайт/с (30Мбайт скачує 25 хв, деколи 1 год). Хоча здача результатів йде на 100 кбайт/с. Раніше скачувалось при 1-2 Мбайт/с., а результати віддавались на 100 кбайт/с. А як у вас?
Прості задачі теж скачуються на швидкості 10-50 кбайт/с.
Інтернет 20 Мбіт вхід, 1 Мбіт вихід. Додаткових закачок не має. І це на всіх компютерах. Хоча так не завжди, періодами.
Востаннє редагувалось 24.11.2013 15:56 користувачем ronemun, всього редагувалось 1 раз.
ShaggY
Member

Повідомлення

Дома 5 меговые задания качает за секунд 10, на работе вроде тоже не было проблем.. сотка украина, 450 мир.
20 мегабит это на всю контору или как? :)
Кстати, у меня какая то беда с нвидия квадрами.. есть не плохие карты, типа fx 3700, 2000 но не могу на них запустить ничего.. просто качает и потом не считает..
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

1. 2х20 Мбіт на всіх (оптику ще не кидали - 1 км від провайдера, поки-що 2 адсл 2.0 кинули). Але проблем з інетом немає, все швидко рухається, крім закачки фолдингу, віддача йде швидко. Єдина проблема - вічні обриви зєднання РРРоЕ, але модем перегружається після цього по скрипту.
2. fx 3700 (112 потокових) не раджу навіть паритись з ними, quadro 2000 - незнаю. В робочий час точно не варто. В мене радеон 7770 з 640@1100 потоків ледве встигає 1-2 задачі 7810-7811 за ніч здати, а 8900 встигає лише на половину. А рахувати з перервами не вигідно - сильно бонуси падають.
Якщо ж будеш рахувати - то очевидно тре на ядрі 15 - більше очок буде, очки за затримку не втрачатимеш, не грузитиме проц, а FX 3700 взагалі на 17-му ядрі не рахує. Тоді краще 6-й клієнт, як колись було. Правда, в новому 7-му клієнті можна виставити обрахунок через заставку - автоматизація запуску, але тре щоб користувач не завершував сеанс.
ShaggY
Member

Повідомлення

Я смотрю на выходных и сейчас, у меня на работе тоже есть траблы с закачкой, на разных компах, и на виртуалке у меня..((
Alexsandr
Member

Повідомлення

Давно не посещял ветку.Я заметно добавлю скоро. Видео все в ремонт не отнесу, по видмому 1 фаза в питании здала. Что там по новостям, чего накодили то?
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Alexsandr :beer:
щось останнім часом мало пишуть, але цьогорічна нобелівка за моделювання хімічних процесів.

-stan- 6.000.000 :super:

evolistUA 1.000.000 :super: - з першим мільйоном :)
як відеокарта поживає - витримала перевірку фолдингом? В мене з двох 660Ті (куплені одночасно) одна рахує без проблем, друга у фолдингу глючить - помогла перепрошивка біоса.

F6E 200,000 :super:
Востаннє редагувалось 02.12.2013 00:31 користувачем ronemun, всього редагувалось 1 раз.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

ronemun
видяха класс тем более что привезли ос версию, а заказал и заплатил как за обычную :D, охлад дк2 просто кайф, в фолде греется до 69 градусов, при этом видяху не слышно
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

але думаю ти не забув що при обрахунку на нвідіях тре щоб одне ядро проца (і фізичне, а не логічне) завжди було вільне, інакше швидкість обрахунку падає сильно. Навіть якщо в твоєму 3770к є гіпертрейдінг (тобто 4 ядра фіз. + 4 лог.), то паралельний обрахунок на проці тре обмежити трьома фізичними ядрами, тобто smp=3, а якщо ще й додатково щось робиш - то двома. Якщо на проці рахуєш, то спочатку виділяються фізичні ядра, а потім логічні, відповідно smp-клієнт спочатку займе всі (скільки впишеш) фізичні ядра, аж після цього логічні. І якщо smp>3 то він займе всі фізичні і відеокарті не залишиться вільного. І ше краще виставити пріоритет для відеоклієнта вищий. Якщо рахуєш все (і відео і проц) в 7-му клієнті, може він сам все розрулить, а якщо ні - то заради відео я радив би зупиняти smp клієнт - все таки відюха має знаачно вищий ППД
ПС. Незабудь в браузері відключити апаратну підтримку (для флеша), а також у відеоплеєрах використовуй режими без DXVA (декодування на відеокартах) - DXVA грузить карту, при фолдингу тормозить і відео і розрахунок, а також DXVA декодери видають відео знааачно гіршої якості ніж smp-декодери (на процесорі)
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

перевірив роботу нового VirtualBox 4.3 на 6 ядернику (12 потоків) 3930к@4400
таке враження ніби швидкість упала на 3-5%, але можливо тому що температура приміщення піднялась (батареї гріють)
результати замірів швидкості при різній кількості потоків дивує (кількість потоків клієнта завжди рівна кількості виділеній під віртуалку) (задача 8103):
smp - TPF (хв)
12 - 27,6
8 - 32,1
6 - 29,9
4 - 42,7 (тут паралельно працював інший софт)
Висновок 1. Виходить що користь від гіпертрейдінгу стала всього 8% (29,9/27,6). Причина: тому що при 12 потоках погано рахується: погане управління потоками - в диспетчері часто показує загрузку 90-95%, у VirtualBox 4.2 було завжди 100%. З іншої сторони версія 4.3 значно покращує відгук системи (системних процесів), можна рахувати в 4 потоки без гальмування у 3д
Висновок 2. 8 потоків рахуються гірше ніж 6 - 2 лишніх потока лише гальмують роботу

Тепер думаю - ставити назад версію 4.2 чи кракен? І чи є сенс від кракена у віртуалці?
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

по (не)активності і нецікавості на форумі ми скоро Ukraine доженем :-/ :down:
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

команда 81 місце :super:
цього тижня 10 мільйонів нафолдили ;) :beer:
ShaggY
Member

Повідомлення

Super! :super:
а про активність, то людей не добаляється, а все інше, вже більш менш відомо просто.
Alexsandr
Member

Повідомлення

нам бы еще народу поболее.
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Знайшли лікарство від раку?
Оце я розумію методика: навчили на мікрорівні розпізнавати онкоклітини. Ефективність вражає - 18 з 21 безнадійно хворих повністю вилікувані після першого курсу, в інших повторне лікування і все Ок. З побічних ефектів - тільки озноб і підвищена температура. Дитину 10 років лікували без успіху, а тут за 2 місяці з останньої стадії до повного зцілення. :eek: :super:
Відповісти