Останні статті і огляди
Новини
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
при установке на medium тупо встает на паузу(
а параллельно поиграть то хочется...
а параллельно поиграть то хочется...
-
ShaggY
Member
Я всегда останавливаю фолдинг если играю, так точно тормозов нет в играх.
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
ShaggY
с 9500гт, при фолдинге на проце в танках фпс не падал, ща с 770 падает в 2 раза (настройки естественно макс) так же и в остальных играх..
с 9500гт, при фолдинге на проце в танках фпс не падал, ща с 770 падает в 2 раза (настройки естественно макс) так же и в остальных играх..
-
ronemun
Advanced Member
порівняв 32 шейдера і 1512
Нова карта промальовує графіку значно складнішу (дим, порох, трава, листя і теселяція каміння, фізичні ефекти між ними), а всю геометрію (що малювати) задає проц. Також може PhysX не встановлений/не закріплений за відеокартою (див. панель управління Нвідії). 9500гт взагалі PhysX не підтримувала (здається), тож може і зараз він відключений.
Нова карта промальовує графіку значно складнішу (дим, порох, трава, листя і теселяція каміння, фізичні ефекти між ними), а всю геометрію (що малювати) задає проц. Також може PhysX не встановлений/не закріплений за відеокартою (див. панель управління Нвідії). 9500гт взагалі PhysX не підтримувала (здається), тож може і зараз він відключений.
-
ronemun
Advanced Member
команда 600,000,000 83 місце
SergeyR 175,000,000
ShaggY03 35,000,000
di2di 20+2,000,000
SergeyR 175,000,000
ShaggY03 35,000,000
di2di 20+2,000,000
-
ShaggY
Member
ronemun
244,000,000
244,000,000
-
ronemun
Advanced Member
Останні 2 тижні в мене дуууже довго скачуються завдання БЖ (810х). Швидкість 15-30кбайт/с (30Мбайт скачує 25 хв, деколи 1 год). Хоча здача результатів йде на 100 кбайт/с. Раніше скачувалось при 1-2 Мбайт/с., а результати віддавались на 100 кбайт/с. А як у вас?
Прості задачі теж скачуються на швидкості 10-50 кбайт/с.
Інтернет 20 Мбіт вхід, 1 Мбіт вихід. Додаткових закачок не має. І це на всіх компютерах. Хоча так не завжди, періодами.
Прості задачі теж скачуються на швидкості 10-50 кбайт/с.
Інтернет 20 Мбіт вхід, 1 Мбіт вихід. Додаткових закачок не має. І це на всіх компютерах. Хоча так не завжди, періодами.
Востаннє редагувалось 24.11.2013 15:56 користувачем ronemun, всього редагувалось 1 раз.
-
ShaggY
Member
Дома 5 меговые задания качает за секунд 10, на работе вроде тоже не было проблем.. сотка украина, 450 мир.
20 мегабит это на всю контору или как?
Кстати, у меня какая то беда с нвидия квадрами.. есть не плохие карты, типа fx 3700, 2000 но не могу на них запустить ничего.. просто качает и потом не считает..
20 мегабит это на всю контору или как?
Кстати, у меня какая то беда с нвидия квадрами.. есть не плохие карты, типа fx 3700, 2000 но не могу на них запустить ничего.. просто качает и потом не считает..
-
ronemun
Advanced Member
1. 2х20 Мбіт на всіх (оптику ще не кидали - 1 км від провайдера, поки-що 2 адсл 2.0 кинули). Але проблем з інетом немає, все швидко рухається, крім закачки фолдингу, віддача йде швидко. Єдина проблема - вічні обриви зєднання РРРоЕ, але модем перегружається після цього по скрипту.
2. fx 3700 (112 потокових) не раджу навіть паритись з ними, quadro 2000 - незнаю. В робочий час точно не варто. В мене радеон 7770 з 640@1100 потоків ледве встигає 1-2 задачі 7810-7811 за ніч здати, а 8900 встигає лише на половину. А рахувати з перервами не вигідно - сильно бонуси падають.
Якщо ж будеш рахувати - то очевидно тре на ядрі 15 - більше очок буде, очки за затримку не втрачатимеш, не грузитиме проц, а FX 3700 взагалі на 17-му ядрі не рахує. Тоді краще 6-й клієнт, як колись було. Правда, в новому 7-му клієнті можна виставити обрахунок через заставку - автоматизація запуску, але тре щоб користувач не завершував сеанс.
2. fx 3700 (112 потокових) не раджу навіть паритись з ними, quadro 2000 - незнаю. В робочий час точно не варто. В мене радеон 7770 з 640@1100 потоків ледве встигає 1-2 задачі 7810-7811 за ніч здати, а 8900 встигає лише на половину. А рахувати з перервами не вигідно - сильно бонуси падають.
Якщо ж будеш рахувати - то очевидно тре на ядрі 15 - більше очок буде, очки за затримку не втрачатимеш, не грузитиме проц, а FX 3700 взагалі на 17-му ядрі не рахує. Тоді краще 6-й клієнт, як колись було. Правда, в новому 7-му клієнті можна виставити обрахунок через заставку - автоматизація запуску, але тре щоб користувач не завершував сеанс.
-
ShaggY
Member
Я смотрю на выходных и сейчас, у меня на работе тоже есть траблы с закачкой, на разных компах, и на виртуалке у меня..((
-
Alexsandr
Member
Давно не посещял ветку.Я заметно добавлю скоро. Видео все в ремонт не отнесу, по видмому 1 фаза в питании здала. Что там по новостям, чего накодили то?
-
ronemun
Advanced Member
Alexsandr
щось останнім часом мало пишуть, але цьогорічна нобелівка за моделювання хімічних процесів.
-stan- 6.000.000
evolistUA 1.000.000 - з першим мільйоном
як відеокарта поживає - витримала перевірку фолдингом? В мене з двох 660Ті (куплені одночасно) одна рахує без проблем, друга у фолдингу глючить - помогла перепрошивка біоса.
F6E 200,000
щось останнім часом мало пишуть, але цьогорічна нобелівка за моделювання хімічних процесів.
-stan- 6.000.000
evolistUA 1.000.000 - з першим мільйоном
як відеокарта поживає - витримала перевірку фолдингом? В мене з двох 660Ті (куплені одночасно) одна рахує без проблем, друга у фолдингу глючить - помогла перепрошивка біоса.
F6E 200,000
Востаннє редагувалось 02.12.2013 00:31 користувачем ronemun, всього редагувалось 1 раз.
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
ronemun
видяха класс тем более что привезли ос версию, а заказал и заплатил как за обычную , охлад дк2 просто кайф, в фолде греется до 69 градусов, при этом видяху не слышно
видяха класс тем более что привезли ос версию, а заказал и заплатил как за обычную , охлад дк2 просто кайф, в фолде греется до 69 градусов, при этом видяху не слышно
-
ronemun
Advanced Member
але думаю ти не забув що при обрахунку на нвідіях тре щоб одне ядро проца (і фізичне, а не логічне) завжди було вільне, інакше швидкість обрахунку падає сильно. Навіть якщо в твоєму 3770к є гіпертрейдінг (тобто 4 ядра фіз. + 4 лог.), то паралельний обрахунок на проці тре обмежити трьома фізичними ядрами, тобто smp=3, а якщо ще й додатково щось робиш - то двома. Якщо на проці рахуєш, то спочатку виділяються фізичні ядра, а потім логічні, відповідно smp-клієнт спочатку займе всі (скільки впишеш) фізичні ядра, аж після цього логічні. І якщо smp>3 то він займе всі фізичні і відеокарті не залишиться вільного. І ше краще виставити пріоритет для відеоклієнта вищий. Якщо рахуєш все (і відео і проц) в 7-му клієнті, може він сам все розрулить, а якщо ні - то заради відео я радив би зупиняти smp клієнт - все таки відюха має знаачно вищий ППД
ПС. Незабудь в браузері відключити апаратну підтримку (для флеша), а також у відеоплеєрах використовуй режими без DXVA (декодування на відеокартах) - DXVA грузить карту, при фолдингу тормозить і відео і розрахунок, а також DXVA декодери видають відео знааачно гіршої якості ніж smp-декодери (на процесорі)
ПС. Незабудь в браузері відключити апаратну підтримку (для флеша), а також у відеоплеєрах використовуй режими без DXVA (декодування на відеокартах) - DXVA грузить карту, при фолдингу тормозить і відео і розрахунок, а також DXVA декодери видають відео знааачно гіршої якості ніж smp-декодери (на процесорі)
-
ronemun
Advanced Member
перевірив роботу нового VirtualBox 4.3 на 6 ядернику (12 потоків) 3930к@4400
таке враження ніби швидкість упала на 3-5%, але можливо тому що температура приміщення піднялась (батареї гріють)
результати замірів швидкості при різній кількості потоків дивує (кількість потоків клієнта завжди рівна кількості виділеній під віртуалку) (задача 8103):
smp - TPF (хв)
12 - 27,6
8 - 32,1
6 - 29,9
4 - 42,7 (тут паралельно працював інший софт)
Висновок 1. Виходить що користь від гіпертрейдінгу стала всього 8% (29,9/27,6). Причина: тому що при 12 потоках погано рахується: погане управління потоками - в диспетчері часто показує загрузку 90-95%, у VirtualBox 4.2 було завжди 100%. З іншої сторони версія 4.3 значно покращує відгук системи (системних процесів), можна рахувати в 4 потоки без гальмування у 3д
Висновок 2. 8 потоків рахуються гірше ніж 6 - 2 лишніх потока лише гальмують роботу
Тепер думаю - ставити назад версію 4.2 чи кракен? І чи є сенс від кракена у віртуалці?
таке враження ніби швидкість упала на 3-5%, але можливо тому що температура приміщення піднялась (батареї гріють)
результати замірів швидкості при різній кількості потоків дивує (кількість потоків клієнта завжди рівна кількості виділеній під віртуалку) (задача 8103):
smp - TPF (хв)
12 - 27,6
8 - 32,1
6 - 29,9
4 - 42,7 (тут паралельно працював інший софт)
Висновок 1. Виходить що користь від гіпертрейдінгу стала всього 8% (29,9/27,6). Причина: тому що при 12 потоках погано рахується: погане управління потоками - в диспетчері часто показує загрузку 90-95%, у VirtualBox 4.2 було завжди 100%. З іншої сторони версія 4.3 значно покращує відгук системи (системних процесів), можна рахувати в 4 потоки без гальмування у 3д
Висновок 2. 8 потоків рахуються гірше ніж 6 - 2 лишніх потока лише гальмують роботу
Тепер думаю - ставити назад версію 4.2 чи кракен? І чи є сенс від кракена у віртуалці?
-
ronemun
Advanced Member
по (не)активності і нецікавості на форумі ми скоро Ukraine доженем
-
ronemun
Advanced Member
команда 81 місце
цього тижня 10 мільйонів нафолдили
цього тижня 10 мільйонів нафолдили
-
ShaggY
Member
Super!
а про активність, то людей не добаляється, а все інше, вже більш менш відомо просто.
а про активність, то людей не добаляється, а все інше, вже більш менш відомо просто.
-
Alexsandr
Member
нам бы еще народу поболее.
-
ronemun
Advanced Member
Знайшли лікарство від раку?
Оце я розумію методика: навчили на мікрорівні розпізнавати онкоклітини. Ефективність вражає - 18 з 21 безнадійно хворих повністю вилікувані після першого курсу, в інших повторне лікування і все Ок. З побічних ефектів - тільки озноб і підвищена температура. Дитину 10 років лікували без успіху, а тут за 2 місяці з останньої стадії до повного зцілення.
Оце я розумію методика: навчили на мікрорівні розпізнавати онкоклітини. Ефективність вражає - 18 з 21 безнадійно хворих повністю вилікувані після першого курсу, в інших повторне лікування і все Ок. З побічних ефектів - тільки озноб і підвищена температура. Дитину 10 років лікували без успіху, а тут за 2 місяці з останньої стадії до повного зцілення.