Новини
Останні статті і огляди
Бокс
-
DaKaR
Member
Только бокс, никакой политики и прочего непотребства, без флуда злостного
-
antoshik
Member
Вибач, ти розумієш різницю між "не вживав" і "не важлива"vikpvv:А це що
Імхо, чемпіоном він був "липовим", більшість його перемог куплена, та ти й сам знаєш, якщо дивився його бої. Якщо Колєнька не впав, вважай перемога в кишеніvikpvv:Ні не згоден ,пригадай Валуєва,він був чемпіоном фактично через фізданні.
Ніде я не чув, щоб Віталія коментатори називали аутсайдером в поєдинку, і букмекери чомусь на його користь ставки формують, а не навпаки, як тоді з Мерсером.vikpvv:Це саме можна і сказати про Віталія,але все ж він чемпіон.
-
vikpvv
Member
antoshik
Нафік ти все перекручуєш,Гендель сказав ,що Мерсер був вже не в кращій формі,от я тобі скажу по секрету ,якщо ти сам не можеш догадатись ,що і Віталій вже не на піку форми,а також не на піку був Форман ,Холіфілд.
,і мені приходиться постійно тобі їх нагадувати.
Добавлено через 6 минут 45 секунд:
Нафік ти все перекручуєш,Гендель сказав ,що Мерсер був вже не в кращій формі,от я тобі скажу по секрету ,якщо ти сам не можеш догадатись ,що і Віталій вже не на піку форми,а також не на піку був Форман ,Холіфілд.
І знову ляп ,де тут про аутсайдерство?antoshik:Ніде я не чув, щоб Віталія коментатори називали аутсайдером в поєдинку,
Вибач ,що ти сам свої слова не памятаєшantoshik:Дивився я бій Володимира з Мерсером, навіть Гєндлін, коменуючи, казав, що кращі часи його вже далеко позаду
Добавлено через 6 минут 45 секунд:
Причому тут вживав ,головна фраза в твому реченні :antoshik:Вибач, ти розумієш різницю між "не вживав" і "не важлива"
Добавлено через 2 минуты 18 секунд:antoshik: і точно на мав її на увазі
Ясно що знаю ,але це ж відповідь на твої ж слова:antoshik:Імхо, чемпіоном він був "липовим", більшість його перемог куплена, та ти й сам знаєш
antoshik:Бо без майстерності теж чемпіоном не сатати, чи ти не згоден?
-
antoshik
Member
Невже ти думаєш, що за весь поєдинок Гєндлін сказав тільки цю одну фразу?vikpvv:Вибач ,що ти сам свої слова не памятаєш,і мені приходиться постійно тобі їх нагадувати.
Та причому тут на піку, чи не на піку? Ти бій краще передивись, Мерсер на той час вже мав кілька важких поразок, і букмекери ставили тільки на його програш.vikpvv:от я тобі скажу по секрету ,якщо ти сам не можеш догадатись ,що і Віталій вже не на піку форми,а також не на піку був Форман ,Холіфілд.
Якщо не знаєш значення слова "аутсайдер" то погугли, і по обличчю себе не бий, бо рука взавтра болітиме.
Не розумію, в чомусь мене звинувачуєш, а сам перекручуєш мої слова (дивись мій попередній пост)
-
Andrey2005
Member
antoshik
vikpvv
я думаю что свой спор вы могли бы решить на ринге
как говорится вместо тысячи слов...
vikpvv
я думаю что свой спор вы могли бы решить на ринге
как говорится вместо тысячи слов...
-
antoshik
Member
vikpvv
вилазь, краще з танка, бо вже не маю сил рописувати одне і теж кілька разів
Добавлено через 2 минуты 1 секунду:
Andrey2005
Билеты и суточные с тебя
Мож мы даже у тебя переночуем 
вилазь, краще з танка, бо вже не маю сил рописувати одне і теж кілька разів
Добавлено через 2 минуты 1 секунду:
Andrey2005
Билеты и суточные с тебя
Востаннє редагувалось 09.10.2013 00:41 користувачем antoshik, всього редагувалось 1 раз.
-
Andrey2005
Member
antoshik
уже звоню букмекеру
уже звоню букмекеру
-
vikpvv
Member
Та мені по барабану ,що він говорив ,я дав конкретну відповідь,на конкретну твою фразуantoshik:Невже ти думаєш, що за весь поєдинок Гєндлін сказав тільки цю одну фразу?
antoshik
За танк це ти в точку про себе написав
Востаннє редагувалось 09.10.2013 02:06 користувачем vikpvv, всього редагувалось 1 раз.
-
Jumper007
Member
vikpvv
Есть противники, для всех они есть, просто Клички с ними не дерутся
Да и техника и тренировки не дают 100% гарантии на победу, вспомни как Рахман(кто это вообще) засади Льюису.
Есть противники, для всех они есть, просто Клички с ними не дерутся
Да и техника и тренировки не дают 100% гарантии на победу, вспомни как Рахман(кто это вообще) засади Льюису.
-
vikpvv
Member
Хто?Jumper007:Есть противники, для всех они есть, просто Клички с ними не дерутся
100% не дають ніколи тим більш в хеві ,1 раз моргнув і світло виключили.Jumper007:Да и техника и тренировки не дают 100% гарантии на победу
-
Andrey2005
Member
а бывает и так, вышел на ринг, по среди боя закрыл глаза и считаешь до пятиvikpvv:1 раз моргнув і світло виключили.
" target="_blank
-
vikpvv
Member
Andrey2005
Відос прикольний ,це він напевно енергію Ци з противника зачерпував 
Добавлено через 18 минут 21 секунду:
Щоб тема з боксу не перетворилась на тему тільки про Кличко ,ще один бій тих вихідних " target="_blank все таки лівий хук (правда більше уже свінг) рулить
Добавлено через 18 минут 21 секунду:
Щоб тема з боксу не перетворилась на тему тільки про Кличко ,ще один бій тих вихідних " target="_blank все таки лівий хук (правда більше уже свінг) рулить
-
Clay Allison
Member
Сегодня Василий Ломаченко боксировал и победил!
" target="_blank
" target="_blank
-
starpallace
Member
Класний нокдаун на початку
-
viperest1
Member
Не знаю на скільки це правда,бо цього в новинах не чув,а сказав друг,но кажуть,що має бути реванш Кличко-Пов. Якщо і дійсно буде,то тоді вже потрібно буде "вітязя" "убивати" у першому ж раунді,бо знову скажуть,що Кличко бокс не показує
. Пам'ятаю , що також був його бій і нокаут глибокий на 2хв.1раунду-от так треба і того , щоб винесли з рингу 
-
Sergey771
Member
viperest1
реванш возможен только при условии - что все условия будут соблюдены ,а главное из них - проведение боя в "Киеве" (слова самого
Владимира )
----------------------------
говорить что Кличко - бокс не показывает , могут лишь недалекие люди (трудно вести красивый бой , когда соперник постоянно головой низко идет на уровне трусов кстати - любой маломальский, хороший боксер знает что при таком быстром сокращении дистанции надо вязать соперника , а в клинче всегда идет силовая борьба (кто первее , из него сумеет вийти с коротким крюком или апперкотом тот и "Папа"
),
а выживание на корпусе Кличко - Поветкина , вообще " Москали не бачуть "
,а он постоянно висел на Виталике ,наступал ему на ноги (известный и распространенный в боксе прием + судейство не совсем прозрачное с шнурками и открытием счета когда боксер даже не поплыл - про обострении атакующих действий нашего боксера
P.S. Поветкин сильно переоценен и раздут как боксер (за Валуева вообще умолчу
)
всем добра
реванш возможен только при условии - что все условия будут соблюдены ,а главное из них - проведение боя в "Киеве" (слова самого
Владимира )
----------------------------
говорить что Кличко - бокс не показывает , могут лишь недалекие люди (трудно вести красивый бой , когда соперник постоянно головой низко идет на уровне трусов кстати - любой маломальский, хороший боксер знает что при таком быстром сокращении дистанции надо вязать соперника , а в клинче всегда идет силовая борьба (кто первее , из него сумеет вийти с коротким крюком или апперкотом тот и "Папа"
а выживание на корпусе Кличко - Поветкина , вообще " Москали не бачуть "
P.S. Поветкин сильно переоценен и раздут как боксер (за Валуева вообще умолчу
всем добра
-
viperest1
Member
Sergey771
якщо двома словами,то Віталію його потрібно від
по-повній і все буде гарно

якщо двома словами,то Віталію його потрібно від
-
Sergey771
Member
viperest1
+1
но тут зависит от Поветкина, (если он перестанет неумело играть в Тайсона ,ведь ни маятника ни уклонов я вообще от него не увидел
и даст возможность нормально боксировать на ринге ,а не выставлять постоянно свой затылок сопернику )
К слову Американское издание журнала " ринг" подсчитало количество эффективных (то бишь дошедших до цели ), нанесенных ударов в голову соперниками - так ситуация в сухих цифрах выглядит так 30 против 135 у Владимира (об этом даже по телеканалу Интер и 1+1 сообщали ) ,класс боксеров совсем разный и Поветкину даже не стоит идти на реванш
+1
но тут зависит от Поветкина, (если он перестанет неумело играть в Тайсона ,ведь ни маятника ни уклонов я вообще от него не увидел
и даст возможность нормально боксировать на ринге ,а не выставлять постоянно свой затылок сопернику )
К слову Американское издание журнала " ринг" подсчитало количество эффективных (то бишь дошедших до цели ), нанесенных ударов в голову соперниками - так ситуация в сухих цифрах выглядит так 30 против 135 у Владимира (об этом даже по телеканалу Интер и 1+1 сообщали ) ,класс боксеров совсем разный и Поветкину даже не стоит идти на реванш
-
Serfer
Advanced Member
Почему, пусть идетSergey771:и Поветкину даже не стоит идти на реванш
-
GRaFkiyv
Member
Ну да, ещё 17 лямов баксов слить и опозорится по боксированию, тактике и скорости... ДАВАЙ!Serfer:Почему, пусть идетSergey771:и Поветкину даже не стоит идти на реванш![]()
Я даже девиз матч-реваншу придумал для команды Поветкина : "Наша груша не порвётся!"
-
Serfer
Advanced Member
Или "Давай, Саня-2"...GRaFkiyv:Я даже девиз матч-реваншу придумал для команды Поветкина : "Наша груша не порвётся!"