Бокс

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
DaKaR
Member

Повідомлення

Только бокс, никакой политики и прочего непотребства, без флуда злостного
antoshik
Member

Повідомлення

vikpvv:А це що
Вибач, ти розумієш різницю між "не вживав" і "не важлива" :think:
vikpvv:Ні не згоден ,пригадай Валуєва,він був чемпіоном фактично через фізданні.
Імхо, чемпіоном він був "липовим", більшість його перемог куплена, та ти й сам знаєш, якщо дивився його бої. Якщо Колєнька не впав, вважай перемога в кишені :gigi: Та й все таки деяка майстерність в нього була, не така звичайно як в справжніх чемпіонів. Бо є наприклад багато хлопців, які можуть вирубити з одного удару, але сам зхнаєш, що з ними буде, якщо випустити в ринг проти підготовленого спортсмена.
vikpvv:Це саме можна і сказати про Віталія,але все ж він чемпіон.
Ніде я не чув, щоб Віталія коментатори називали аутсайдером в поєдинку, і букмекери чомусь на його користь ставки формують, а не навпаки, як тоді з Мерсером.
vikpvv
Member

Повідомлення

antoshik
Нафік ти все перекручуєш,Гендель сказав ,що Мерсер був вже не в кращій формі,от я тобі скажу по секрету ,якщо ти сам не можеш догадатись ,що і Віталій вже не на піку форми,а також не на піку був Форман ,Холіфілд.
antoshik:Ніде я не чув, щоб Віталія коментатори називали аутсайдером в поєдинку,
І знову ляп ,де тут про аутсайдерство?
antoshik:Дивився я бій Володимира з Мерсером, навіть Гєндлін, коменуючи, казав, що кращі часи його вже далеко позаду
Вибач ,що ти сам свої слова не памятаєш :facepalm: ,і мені приходиться постійно тобі їх нагадувати.

Добавлено через 6 минут 45 секунд:
antoshik:Вибач, ти розумієш різницю між "не вживав" і "не важлива"
Причому тут вживав ,головна фраза в твому реченні :
antoshik: і точно на мав її на увазі
Добавлено через 2 минуты 18 секунд:
antoshik:Імхо, чемпіоном він був "липовим", більшість його перемог куплена, та ти й сам знаєш
Ясно що знаю ,але це ж відповідь на твої ж слова:
antoshik:Бо без майстерності теж чемпіоном не сатати, чи ти не згоден?
antoshik
Member

Повідомлення

vikpvv:Вибач ,що ти сам свої слова не памятаєш :facepalm: ,і мені приходиться постійно тобі їх нагадувати.
Невже ти думаєш, що за весь поєдинок Гєндлін сказав тільки цю одну фразу? :eek:
vikpvv:от я тобі скажу по секрету ,якщо ти сам не можеш догадатись ,що і Віталій вже не на піку форми,а також не на піку був Форман ,Холіфілд.
Та причому тут на піку, чи не на піку? Ти бій краще передивись, Мерсер на той час вже мав кілька важких поразок, і букмекери ставили тільки на його програш.
Якщо не знаєш значення слова "аутсайдер" то погугли, і по обличчю себе не бий, бо рука взавтра болітиме. ;)
Не розумію, в чомусь мене звинувачуєш, а сам перекручуєш мої слова (дивись мій попередній пост) :-/
Andrey2005
Member

Повідомлення

antoshik
vikpvv
я думаю что свой спор вы могли бы решить на ринге :)
как говорится вместо тысячи слов... :D
antoshik
Member

Повідомлення

vikpvv
вилазь, краще з танка, бо вже не маю сил рописувати одне і теж кілька разів :facepalm:

Добавлено через 2 минуты 1 секунду:
Andrey2005
Билеты и суточные с тебя :laugh: Мож мы даже у тебя переночуем :lol:
Востаннє редагувалось 09.10.2013 00:41 користувачем antoshik, всього редагувалось 1 раз.
Andrey2005
Member

Повідомлення

antoshik
уже звоню букмекеру :gigi:
vikpvv
Member

Повідомлення

antoshik:Невже ти думаєш, що за весь поєдинок Гєндлін сказав тільки цю одну фразу?
Та мені по барабану ,що він говорив ,я дав конкретну відповідь,на конкретну твою фразу
antoshik
За танк це ти в точку про себе написав :D я тобі все розписую ,розкладаю по поличках,а до тебе не доходить :banghead: ,ти почитай свої ж повідомлення ,сам не памятаєш,що пишеш ,ще й не розумієш банальних речей ,сам пишеш одне ,потім сам собі і противорічиш:facepalm: :facepalm: :facepalm: Все такі клічкофоби смішні люди :lol: :lol: придумують собі казки ,якби Тайсон і Клічко в ринзі зустрілися і як би пройшов бій :write: і самі в них вірять :D Це так само як діти в фільмах якщо не мають друзів ,придумують собі воображаємих,так і клічкофоби немає для Клічко реальних ворогів а вони видумують їм воображаємрого Тайсона ,Алі .... :lol:
Востаннє редагувалось 09.10.2013 02:06 користувачем vikpvv, всього редагувалось 1 раз.
Jumper007
Member

Повідомлення

vikpvv
Есть противники, для всех они есть, просто Клички с ними не дерутся :-/
Да и техника и тренировки не дают 100% гарантии на победу, вспомни как Рахман(кто это вообще) засади Льюису.
vikpvv
Member

Повідомлення

Jumper007:Есть противники, для всех они есть, просто Клички с ними не дерутся
Хто?
Jumper007:Да и техника и тренировки не дают 100% гарантии на победу
100% не дають ніколи тим більш в хеві ,1 раз моргнув і світло виключили.
Andrey2005
Member

Повідомлення

vikpvv:1 раз моргнув і світло виключили.
а бывает и так, вышел на ринг, по среди боя закрыл глаза и считаешь до пяти :lol:
" target="_blank
vikpvv
Member

Повідомлення

Andrey2005
:D Відос прикольний ,це він напевно енергію Ци з противника зачерпував :D

Добавлено через 18 минут 21 секунду:
Щоб тема з боксу не перетворилась на тему тільки про Кличко ,ще один бій тих вихідних " target="_blank все таки лівий хук (правда більше уже свінг) рулить :super:
Clay Allison
Member

Повідомлення

Сегодня Василий Ломаченко боксировал и победил! :super:
" target="_blank
starpallace
Member

Повідомлення

Класний нокдаун на початку
viperest1
Member

Повідомлення

Не знаю на скільки це правда,бо цього в новинах не чув,а сказав друг,но кажуть,що має бути реванш Кличко-Пов. Якщо і дійсно буде,то тоді вже потрібно буде "вітязя" "убивати" у першому ж раунді,бо знову скажуть,що Кличко бокс не показує :) . Пам'ятаю , що також був його бій і нокаут глибокий на 2хв.1раунду-от так треба і того , щоб винесли з рингу :super:
Sergey771
Member

Повідомлення

viperest1

реванш возможен только при условии - что все условия будут соблюдены ,а главное из них - проведение боя в "Киеве" (слова самого
Владимира )

----------------------------

говорить что Кличко - бокс не показывает , могут лишь недалекие люди (трудно вести красивый бой , когда соперник постоянно головой низко идет на уровне трусов кстати - любой маломальский, хороший боксер знает что при таком быстром сокращении дистанции надо вязать соперника , а в клинче всегда идет силовая борьба (кто первее , из него сумеет вийти с коротким крюком или апперкотом тот и "Папа" ;) ),
а выживание на корпусе Кличко - Поветкина , вообще " Москали не бачуть " :gigi: ,а он постоянно висел на Виталике ,наступал ему на ноги (известный и распространенный в боксе прием + судейство не совсем прозрачное с шнурками и открытием счета когда боксер даже не поплыл - про обострении атакующих действий нашего боксера :mad:

P.S. Поветкин сильно переоценен и раздут как боксер (за Валуева вообще умолчу :facepalm: )

всем добра :beer:
viperest1
Member

Повідомлення

Sergey771
якщо двома словами,то Віталію його потрібно від :censoured: по-повній і все буде гарно ;) :beer:
Sergey771
Member

Повідомлення

viperest1

+1
но тут зависит от Поветкина, (если он перестанет неумело играть в Тайсона ,ведь ни маятника ни уклонов я вообще от него не увидел :spy:
и даст возможность нормально боксировать на ринге ,а не выставлять постоянно свой затылок сопернику )

К слову Американское издание журнала " ринг" подсчитало количество эффективных (то бишь дошедших до цели ), нанесенных ударов в голову соперниками - так ситуация в сухих цифрах выглядит так 30 против 135 у Владимира (об этом даже по телеканалу Интер и 1+1 сообщали ) ,класс боксеров совсем разный и Поветкину даже не стоит идти на реванш :-/
Serfer
Advanced Member

Повідомлення

Sergey771:и Поветкину даже не стоит идти на реванш
Почему, пусть идет :gigi: :laugh:
GRaFkiyv
Member

Повідомлення

Serfer:
Sergey771:и Поветкину даже не стоит идти на реванш
Почему, пусть идет :gigi: :laugh:
Ну да, ещё 17 лямов баксов слить и опозорится по боксированию, тактике и скорости... ДАВАЙ! :laugh:
Я даже девиз матч-реваншу придумал для команды Поветкина : "Наша груша не порвётся!" :lol: :lol:
Serfer
Advanced Member

Повідомлення

GRaFkiyv:Я даже девиз матч-реваншу придумал для команды Поветкина : "Наша груша не порвётся!"
Или "Давай, Саня-2"... :popcorn:
Відповісти