Если есть желающие помочь, пишите в личку.
Помощь может быть в любом виде: ссылки на тесты, графики и любая полезная информация по теме.
Тысты.
Свежий тест (tom's hardware)
Тестирование 11-ти термопаст by Hum
RA: Що таке тестування відеокарти:
тестування девайсу тестами аля 3д марк та Хевен, тестування на бенчмарках популярних потужних ігор.
Девайс перевіряється на дефолтних частотах, та оверський потенціал (розгон без підняття вольтажу та із підняттям...).
На даних програмах при даних налаштуваннях знімаються усі необхідні показники (робочі температури, ФПС та інше...)
Тестування термоінтерфесів:
проводиться на вибраній моделі відеокарти (бажано гарячій) тестуванням на прграмі аля МСІ Комбустор або Фурмарк... при однакових налаштуваннях девайсу. Змінний лише термоінтерфейс!
Що не так?
SERGBILL:Jetfigter2015 вот тебя и забанят на недельку
Згіднийc0013r:да правильней было бы установить обороты постоянные
Без різниці, головне кожен раз однаковоc0013r:и открытый стенд
Згіднийc0013r:RA не продавец пасты
"У даному тесті оберти коливалися у межах 88-94%" .......... надто велика різниця з врахуванням "Якщо провести аналіз тестів, то максимальна різниця температур між термопастами різних виробників становить лише 3 градуси!". Якщо ж до цього добавити не стабільність температури в кімнаті плюс-мінус 1-3 градуси (наперед вибачаюсь перед всіма, в кого в будинках - квартирах стоїть серйозна автоматика від 500 вічнозелених і вище в парі з відповідним отопленням) на протязі доби то не обов'язково бути фанатом залманаc0013r:и разницу в оборотах услышал бы
Покы що, не все прочитав, але термосифон, доволі, цікавий. Він ще працюе?Jetfigter2015: Якщо є бажання, то раніше я описував про різницю між пастами на процесорі - пошукайте.
- спойлер
- Якщо ж Вас цікавить більше інформації чому я прийшов до таких висновків і після якого об'єму виконаної роботи а також витрачених на це часу та коштів (чисто за спортивного інтересу) перечитайте починаючи з 16ст http://forums.overclockers.ru/viewtopic ... &start=300" target="_blank Якщо ж вистачить терпіння це все прочитати та знань (не хочу образити) зрозуміти принцип дії, то думаю зрозумієте що я маю елементарну уяву про системи охолодження та пасти. Зовнішній вигляд прошу не враховувати - наступне гетто буде більш естетичне

Huzon:Покы що, не все прочитав, але термосифон, доволі, цікавий. Він ще працюе?
Якщо тебе цікавить моя думка, то...RA:Також вислухаю рекомендації для проведення тесту
Спробую ще раз. На кривій поверхні товщина цих інтерфейсів буде різною. Чому - пояснив раніше. Цієї різниці в товщині повністю достатньо, щоб реально краща паста нанесена товстішим шаром показала однаковий, або й гірший результат в порівнянні з пастою з гіршим коефіцієнтом теплопровідності. В кінцевому результаті різниця в 3 градуси при такому підході до справи як в тебе просто списується на криворукість. Як ти не можеш зрозуміти прості речі - від зміни товщини підошви кулера (наприклад) з 6 на 9мм зміниться тільки інертність девайсу по причині надлишкового (з великим запасом) коефіцієнту теплопровідності міді, чи алюмінію. При зміні товщини пасти в такому співвідношенні перегрів забезпечений. Надіюсь цього разу зрозумів. Тому не вішай смайликів жовтого кольору а почитай щось корисне.RA:Прилягання поверхні охолодження однакове на всіх термоінтерфейсах у конкретному девайсі! Це тому, що змінний лише термоінтерфейс!
Это вообще-то не суть важно, главное чтобы поверхности соответствовали друг другу. Для этого можно закоптить одну из них и приложить к другой, отпечаток всё и покажет.як ти перевіриш чи поверхня коса?
Ти або спеціаліст в машинобудуванні з трьома інженерними дипломами, або троль знатний. В любому з цих випадків немає сенсу про щось дальше спілкуватись.RA:як ти перевіриш чи поверхня коса?