Останні статті і огляди
Новини
Radeon HD 4770 — бюджетный чемпион. Часть 1: Сравнение с Radeon HD 4850
-
Hunted
Member
Напиши які там чистоти(в картці), і на якому розрішені грав!!! І Гц в грі які були?
-
NNIZZ
Junior
карту не розганяв проц розігнав до 3.2Hunted:Напиши які там чистоти(в картці), і на якому розрішені грав!!! І Гц в грі які були?
іграв на 1280*1024 very high
якшо розігнати карту на 15% буде повний комфорт
-
Gatya
Member
Hunted
NNIZZ
Якщо ви такі щирі українці,то пишіть українською мовою,а нЄ украИнскАю!...
NNIZZ
-
Hunted
Member
Я зараз пофлужу разом з тобою...Gatya:Hunted
NNIZZ
Але можна питання?
Де ти в мене бачиш суржики?
-
Zendar
Member
Это врядли, их столько не выпустят.. Хотя конечно, если TSMC быстренько порешает свои проблемы, и сможет в достаточных количествах производить RV740, то конечно, 4770-я станет хитом продаж=)halcogen: Тепер продажі Radeon HD 4770 будуть рости як гриби після дождя,
-
Txx
Member
С учётом снижения цены на 4850 https://www.overclockers.ua/news/hardwar" target="_blank ... 30/103848/ и их обилия у продавцов - думаю хватит всем желающим: кому-то 4770, кому-то 4850. Тут теперь важно по чём наши дорогие магазины закупили 4850 и смогут ли они уровнять цену с 4770.
Добавлено спустя 45 минут 16 секунд:
Re: MSI 4770
Добавлено спустя 45 минут 16 секунд:
Re: MSI 4770
Ндя, у нас 105-110 можно взять - барыги есть везде((NNIZZ:Kупив на днях MSI 4770 за 125 $
-
Gatya
Member
Ув. wolfsanek! Как на счёт теста двух кроссов: 2Х4770 и 2Х4850 с картами типа ПЕЧ260,280,275 и Радиком 4890? Есть такая возможность?
-
NNIZZ
Junior
А вміють українські кацапи по нашому якщо хочуть ще й вчуть як писатиGatya:Hunted
NNIZZ
-
blackdem
Member
NNIZZ тебя, мой дорогой друх, ещё учить и учить писать грамотно, до моего "кацапского" знания украинского письменного (не знаю, как разговорного) далеко, мягко говоря.... даже смайликов противно ставить